Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/06/2016 in all areas

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συνεχίζουμε κανονικά το πρόγραμμά μας , 4 από μας θα τρέξουν ασσέττο την Κυριακή επειδή θέλουμε να είμαστε συνεπείς σε ότι λέμε, από εκεί και πέρα η συμμετοχή από κοινού με τα παιδιά απέναντι σε ένα πρωτάθλημα με αγώνες ανά 15 μέρες φαντάζει πιθανή μόνον όταν το αποφασίσουμε από κοινού, όπως κάναμε με το raceroom για να μην σπάει η ομάδα. Φυσικά μετά το τέλος του αγώνα ερχόμαστε κατευθείαν στο raceroom για να τρέξουμε μαζί σας και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση . Στο μέλλον αφού τελειώσει το RRE και αν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια για το πρωτάθλημα με τους απέναντι , λέμε να δοκιμάσουμε assetto ή automobilista ,για το σκοπό αυτό έχουμε στείλει στη Βραζιλία αντιπροσωπεία επίλεκτων οδηγών δοκιμαστών ,δυστχώς ο καλύτερός μας πιλότος δεν πήγε μαζί γιατί έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις λέει. Αν αυτοί αποφανθούν πως το automobilista αξίζει θα δοκιμάσουμε να τρέξουμε ένα μικρό πρωταθληματάκι και με αυτό αφού η τιμή απόκτησής του είναι πολύ λογική. Το rf2 όπως καταλάβατε θα παραμείνει στον θώκο του καθώς κρίναμε πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το εκθρονίσει από εκεί.
    5 points
  2. @marmagas @panosdimip Με ψήσατε . Στο steam κάνω πρώτα λογαριασμό και μετά αγορά;
    4 points
  3. Θα μπώ με xbox 360 controller και όποιον πάρει ο χάρος !!!!!!!
    3 points
  4. Ειναι δεν ειναι το σωστο topit εγω θα το γραψω γιατι ετσι και αλλιως ειμαι για κλαματα και ακομα δυσκολα προσπαθω να το πιστεψω ασε που νομιζω οτι το συμπαν και το φορουν εδω συνομωτησαν εναντιον μου.Πραγματικα αυτα τα πραγματα δεν γινοντε.Σημερα το απογευμα εκλεισα αυτο.....γμτ την γκινια μου η μπορει να ειναι και τυχερο μου και φυσικα δεν τολμω να σας πω τι μαρκα ειναι................
    2 points
  5. Μην ξεχάσεις να ενυδατώνεσαι συχνά
    2 points
  6. @liakjim, @marmagas @sC_w0lveS και όποιον άλλο, προσωπικά προτείνω το RBR World, γιατί είναι το πιό smooth και καλό σε αντιδράσεις γύρω από την φυσική των αυτοκινήτων. Επίσης έχει καλύτερους ήχους από τους Γάλλους. Οι Γάλλοι έχουν ξεκινήσει μια πολύ αρχική συνεργασία με τους Ιταλούς, μοιράζοντας μετξύ τους κάποιες ειδικές. Οι Γάλλοι επίσης πριν 3 χρόνια, ξεκίνησαν μια νέα φυσική NGP (new generation), η οποίοι υποστήριζαν ότι είναι μια νέα φυσική, που όμως εμένα δεν μου άρεσε με τίποτα! Οι Ιταλοι από την άλλη, βασίζονται στην επι πληρωμή ετήσια συνδρομή (20€), αλλά έχουν και κάποια μοναδικά στοιχεία όπως για παράδειγμα το σύστημα εκκίνησης και τερματισμού των ειδικών και τον χρόνο που έχεις στις απλές (δεν σημαίνει ότι τρέχεις και απλές, απλά σημαίνει ότι έαν μπείς νωρίτερα ή αργότερα σε μια ειδική παίρνεις και ανάλογη ποινή, το γνωστό καπέλο!), το οποίο εφαρμόζεται σε όλους τους live αγώνες. Επίσης εάν ο αγώνας είναι 2ημερος ή 3ήμερος, αντίστοιχα πρέπει να τρέξεις τα σκέλη του ανά ημέρα και όχι όλο τον αγώνα μαζί. Όπως δηλαδή στην πραγματικότητα! Εδώ έχει μεγάλη φάση το team speak, αφού βγαίνοντας από κάθε ειδική είναι σαν να συζητάς με άλλα πληρώματα τις εντυπώσεις σου από την ειδική. Βέβαια το Ιταλικό μπορείς να το τρέξεις και χωρίς να πληρώσεις τίποτα, αλλά μόνο σε κατάσταση alone ή κάποιους free αγώνες που ανεβάζουν κάθε βδομάδα. Τα παιδιά συζητάνε φέτος να οργανωθούν και πάλι (το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εάν δεν είχα θέμα χρόνου-ταξιδιών θα ήμουν ήδη μαζί τους), να φτιάξουν ομάδα και να κάνουν και Ελληνικό πρωτάθλημα εκτός των άλλων. Πληροφορίες ΕΔΩ (παρόλο που λέει 2014 πηγαίνετε πρός το τέλος και θα βρείτε τωρινά πόστ), ρωτήστε ότι θέλετε και θα απάντήσουν σίγουρα και άμεσα τα παιδιά. Το Γαλλικό ΕΔΩ έχει και αυτό αντίστοιχα πρωταθλήματα και ίσως είναι πιό "δημοφιλές" αφού έχει μόνο donation για όποιον επιθυμεί, αλλά όπως είπα πρίν για εμένα το Ιταλικό είναι καλύτερο. @sC_w0lveS το vRally εγώ δεν το έχω δει να τρέχει πουθενά, εκτός από κάποια teasers πρί καιρό. Δεν ξέρω εάν είναι διαθέσιμο σε οποιαδήποτε έκδοση (Alpha, Beta κλπ) καν... Τους είχα στείλει και μνμ που ζητούσαν οδηγούς δοκιμαστές, αλλά δεν έλαβα τίποτα ποτέ. Εάν κάποιος γνωρίζει, ας γράψει.
    1 point
  7. WTF...!!! SimBin Studios Makes a Shock Return!
    1 point
  8. Φίλε μου είσαι σαφέστατος, σ'ευχαριστώ. Πάω για ισόβια συνδρομή όταν ξεμπλοκάρει το steam .
    1 point
  9. Με 79,99€ παίρνεις ισόβια συνδρομή και το παιχνίδι. Με 10,99€ παίρνεις ένα χρόνο συνδρομή η οποία προυποθέτει να πάρεις και το παιχνίδι 29,99€ Μην μπερδευτείς πως με 10,99€ παίρνεις και το παιχνίδι.
    1 point
  10. ε ρε παιδακιμου, ξαναδοκιμασε λιγο αργοτερα... τα χει το steam αυτα. Εγω το αγορασα το καλοκαιρι στις εκπτωσεις με 1 year sub για δοκιμη. Το εχω μετανιωσει ηδη. Επρεπε να ειχα παρει το lifetime.
    1 point
  11. Οπότε αν κατάλαβα καλά για online (που μας ενδιαφέρει) είναι 10,99€ για ένα χρόνο και 79,99€ Lifetime .
    1 point
  12. life time nothing less
    1 point
  13. Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά λίγο με μπερδέψατε όσον αφορά το δίλημμα 1year-lifetime / ISI-steam Έτσι λέω να πάω 1year-steam 29,99€ αν βλέπω καλά (το κρίμα στο λαιμό σας). Περιμένω το OK για να χτυπήσω.
    1 point
  14. Στο black friday αν πέσει ναι. Αλλιώς το σκέτο χωρίς τα dlc κάνει $29,90 απευθείας από το site τους. Αυτό είναι το δικό μου πλάνο, αν σε έχει πιάσει λαρτζιλικίαση χτύπα το και τώρα Πιλότεε είσαι ο πιο ανοιχτόμυαλος δογματικός που έχω γνωρίσει, συγχαρητήρια!
    1 point
  15. Αυτό το πακέτο αξίζει να πάρουμε?
    1 point
  16. Τελικά ασχέτως με το αποτέλεσμα του Poll (με λίγα λόγια χεστήκ@με τι ψηφίσατε ), ο αγώνας θα παραμείνει την ίδια αρχική ημερομηνία (Κυριακή 9/10), μόνο που θα πάει λίγο αργότερα. Έχει ενημερωθεί το calendar, αλλά βάζω τα details και εδώ: Practice - 1 hour 22:05 Qualify 1 - 15 minutes 23:05 Race 1 - 20 minutes 23:20 -------- 10 minute interval -------- Qualify 2 - No Qualifying (Reversed Grid) Race 2 - 20 minutes 23:50 *Rolling start Pass: 1992 Server: Greek DTM Cup
    1 point
  17. OK Boss το συνέχισα εκεί να και είναι χύμα το νήμα, αλλά ΟΚ Α! για να μην το ξεχάσω... ΡΕ Α ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΣΟΥ
    1 point
  18. O καθένας τρέχει όπου θέλει. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακολουθούμε δημοκρατικές διαδικασίες. Εγώ απλά ενημερώνω την κοινότητα επειδή επιθυμώ να τερματίσω πάλι πρώτος, δεν έχω τον χρόνο να κατέβω για αγώνα στο AC. Eυχομαι καλή διασκέδαση στα υπόλοιπα παιδιά που τρέξουν. Ο @panosdimip δεν θα τρέξει και αυτός, θα είναι άρρωστος εκείνη την ημέρα...
    1 point
  19. Εγώ δηλώνω από τώρα συμμετοχή στο ιβέντ δεν το χάνω με τίποτα αφ΄ενός λόγω του ότι το έβαλε ο Κωστής που είναι σ΄ όλους αγαπητός αλλά και επειδή θέλω να εκβιάσω καταστάσεις . Στείλε σετάπ και καθοδήγησέ με λίγο με τα λάστιχα v10 για να μην έλθω και αδιάβαστος . @gchristodγια να έλθουν τα παιδιά από εδώ πρέπει να αγοράσεις το τελευταίο DLC του assetto . Mεταξύ μας παίδες είναι πάαααρα πολύ καλό αυτό το DLC τα αξίζει τα λεφτά του. Γιάννη ας το κάνουμε Δευτέρα το raceroom(όχι Τετάρτη γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε και έναν μαντ ντογκ στη laguna me megane) για μία φορά και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα ίσως κανονίσουμε με τον Ιάσονα ένα πρωτάθλημα όπου θα τρέχουμε όλοι μαζί κάθε 15 είτε στον Tango είτε στον άλλο τον παλιό . @marmagas@rapid_fast@mad_dogχτυπήστε ρε σεις το dlc θα μας χρειαστεί έχει φοβερά εργαλεία μέσα ,αν δεν κάνουμε πρωτάθλημα από κoινού με τα παιδιά από το Greek gatherings τελικά θα βάλω εγώ στο δικό μας από εκεί (εκβιασμός)! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο .
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...