Jump to content

gchristod

Members
  • Posts

    576
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Everything posted by gchristod

  1. Σορρυ που δεν ήρθα χθες, με πήρε ο ύπνος νωρίς. Τα λέμε στο επόμενο.
  2. Είδα ότι έχετε βάλει στο σέρβερ minimum SR 70? Πώς το ανεβάζω αυτό? Πρέπει να κάνω single player races?
  3. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Όλη αυτή η κλεισούρα είναι μια καλή δικαιολογία να πίσω πάλι κάνα τιμόνι. Είδα ότι από rf2 το έχετε γυρίσει πιο πολύ σε acc, οπότε με gt3 είναι η καλύτερη μου. Βεβαια κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, τον@mad_dog ακόμα με σκυλιά του Αγίου Βερνάρδου τον ψάχνετε, αλλά κάτι περίεργοι τύπου πανοντιμπηδες, αράχνες και αλφαβητες δίνουν το παρών. Αν κανονίσετε κάνα σέρβερ βάλτε μια φωνή.
  4. Είπες ότι θα τρέξεις μόνο rx. Από τις 5 πίστες οι 3 είναι δωρεάν. Από τα δύο αυτοκίνητα το ένα είναι δωρεάν. Στα εξήγησε ο geovas πιο πάνω. Που τα είδες τα 3 αυτοκίνητα και τις 4 πίστες που πρέπει να αγοράσεις?
  5. Μάλλον ακόμα δεν έχεις γραφτεί και μας παπατζωνεις κανονικά μου φαίνεται
  6. Radio Controlled? [emoji14] Πες ρε όνομα γιατί έψαξα για Πιλοτεος αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα.
  7. [mention=4]mad_dog[/mention] με τι όνομα είσαι στο iracing? Δεν σε βρήκα. Έκανα τον πρώτο αγώνα χθες στο RX, δεν τρελάθηκα αλλά πλάκα είχε.
  8. Έχεις ανοιχτή πρόσκληση George. Κατά προτίμηση Σαββατοκύριακο. Μου λες απλώς μια-δυο μέρες πριν να ενημερώσω τη σύζυγο για να γλιτώσουμε το τσουρεκιασμα. Θα μπεις σε έξοδα άμεσα πάντως αν το δεις... Το iracing έχει με διαφορά το καλύτερο vr implementation. Είναι τουλάχιστον 2 βήματα πιο μπροστά από τα υπόλοιπα. Και σε ποιότητα γραφικών και εντελώς plug and play. Ακόμα δεν έχω κάνει αγώνα με το rift μόνο test drive μόνος μου, οπότε έχω μια πισινή αν θα την παλέψεις η κάρτα γραφικών μου. Πάντως στο τεστ κρατάει καρφωμένα 90 fps.
  9. Γιάννης [emoji14]
  10. Αν το αγοράσεις μέσω του site τους υπάρχει η δυνατότητα να σου φτιάξει steam key αλλά για μια φορά μόνο. Δεν νομίζω ότι σε συμφέρει όμως. Καλύτερα απευθείας. Άλλωστε και στο steam να το έχεις, όταν το ανοίγεις πάλι στη σελίδα τους σε πηγαίνει νομίζω. Για το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρος.Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε μια τρίμηνη συνδρομή με $5 δολλάρια σαν τον μαντ. Αν σας αρέσει δεν αγοράζετε τίποτα, κάνετε καινούριο λογαριασμό και παίρνετε ετήσια ή διετή συνδρομή με -50% που ισχύει μόνο για τα νέα μέλη.
  11. Το rx είναι αυτόνομο series, μπορείς να το ξεκινησεις κατευθείαν και νομίζω χωρίς να αγοράσεις τίποτα έξτρα, το beetle θα είναι free. Από αύριο.
  12. Μπορείς να κάνεις όσους αγώνες θες μέσα στην ημέρα, αν έχει νομίζω πάνω από 8 άτομα θεωρείται αυτόματα official και μετράει για τα sr και ir. Εγώ είμαι Giannis Christodoulou. Για να πας αυτόματα d license πρέπει να πας στο 4.0 Στο 3.0 προβιβάζεται μετά το τέλος της season, που είμαστε τώρα.
  13. Αν τρέξω rallycross με τον mad dog στο iracing νομίζω θα έχει ολοκληρωθεί η "καριέρα" μου σαν simracer .[mention=26]troffeo[/mention] στείλε και προς τα εδώ ένα friend request αν και τρέχω περίεργες ώρες (μετά τις 11-11:30) που ξέρεις μπορεί και να βρεθούμε.
  14. Δεν τα χάνεις. Όταν ανανεώσεις τον λογαριασμό σου αυτός επανέρχεται στο σημείο που τον άφησες, με όλα αυτά που είχες αγοράσει και τα SR και iR άθικτα.
  15. Σε τρώει ο πισινός σου έτσι? [emoji14] Κι εγώ τον vanBuren πήγαινα περισσότερο από τα introduction videos που είδα. Δεν τον ήξερα αλλά μου φάνηκε ο πιο "πεινασμένος", αυτός που το ήθελε περισσότερο. Βέβαια πίστευα ότι ο Bono θα κέρδιζε αλλά όταν έμειναν οι δύο τελευταίοι φαινόταν ότι τον Schothorst τον "είχε". Συγχαρητήρια στο παιδί, dreamjob και ευκαιρία να φύγει από την "καριέρα" στα sales όπου δούλευε.
  16. Τώρα είδα ότι για κάποιο λόγο δεν είχε πάρει το link του video από την 5η που αναφερομουν, καλή φάση [emoji14]
  17. Έκαναν το πρώτο ξεσκαρταρισμα, έμειναν μόνο 6. Λογικες-αξιοκρατικες οι επιλογές μου φαίνονται. Κώστα [mention=2]sC_w0lveS[/mention] επειδή βλέπω ότι το παρακολουθείς, ποιόν πας περισσότερο?
  18. Ωπ, μαζικές αποχωρήσεις, ΜΑΝΤ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
  19. Παναγιώτη δεν είναι το θέμα αν έχετε κάτι μαζί μου, αλλά το γεγονός ότι αυτό τον καιρό δεν έχω καθόλου διάθεση να ασχοληθώ εδώ. Για την ώρα έχω πάει το simracing μου αλλού και για να είμαι ειλικρινής είναι πάρα πολύ καλά. Συνεχίζω πάντως να σας διαβάζω. Εις το επανιδείν.
  20. Δεν ζήτησα μόνο από εσένα αλλά από την εδώ υπόλοιπη κοινότητα. Κι αυτό επειδή μέχρι ενός (προχωρημένου) σημείου μόνο εγώ μίλαγα την περισσότερη ώρα. Μην τα παίρνεις προσωπικά. Ελπίζω επιτέλους τελεία.
  21. Τώρα τρώγεσαι λίγο ή μου φαίνεται? Δεν σου ΖΗΤΗΣΑ να στοχοποίησεις, εσύ απομόνωσες: Εγώ μόνο γενικά κι αόριστα δεν αντέδρασα, αντιθέτως χρησιμοποίησα παραθέσεις και τα λοιπά. Τι ακριβώς ζητάς τώρα από εμένα? Θέλεις να πω κάτι κάτι συγκεκριμένο ή να αποδείξεις κάτι? Ειλικρινά δεν μπορώ να δω τον σκοπό όλου αυτού.
  22. Δεν το εννοώ, πείραγμα προς τον Πιλότεο και τον Λιακτζιμ ήταν.
  23. Εγώ ήμουν από τους πρώτους που αντέδρασαν, δεν σε καταλαβαίνω? Δεν είπα να υπερασπιστείτε κάποιον, αλλά να επαναφέρετε αυτόν που ξέφυγε. Έχει μεγάλη διαφορά. Καθένας μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω άλλο.
  24. Ήθελα να πω ότι το rf2 δεν προσομοιώνει το dirt pickup όταν μία ρόδα πατήσει εκτός πίστας ενώ το AC το κάνει.

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...