Jump to content

panosdimip

Members
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

panosdimip last won the day on February 25

panosdimip had the most liked content!

Community Reputation

733 Excellent

About panosdimip

 • Rank
  Pilot
 • Birthday 02/25/1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Λοιπόν μπήκα και δοκίμασα να τρέξω με σλικ στη βροχή στο kyalami. Είναι μία εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσετε. Ο αγώνας ξεκίνησε με ηλιοφάνεια και στον πρώτο γύρο έριξε βροχούλα, έχει μία προειδοποίηση οπου ο μηχανικός σου προτείνει να βάλεις wet. Μπαίνεις στα πιτς, πας με τα βελάκια πριν σταματήσεις και επιλέγεις wet αλλιώς σου ξαναβάζουν Dry. Αν συνεχίσεις με Dry μετά από δύο τρεις γύρους το αυτοκίνητο αρχίζει να σπινάρει σε κάθε πάτημα του γκαζιού και να χάνει την πρόσφυση του πολύ εύκολα στις στροφές. Εσύ Φιλοθεε που έχεις Direct Drive θα το νιώσεις πάρα πολύ έντονα Άρα στο ξεκίνημα αν έχεις δώσει βροχή ξεκινά κατευθείαν με βρόχινα λάστιχα αυτό Ίσως ρυθμίζεται από τον admin. @mad_dog νομίζω πως πρέπει να το κοιτάξεις. Επίσης πρέπει να δούμε αν μπορείς να αλλάξεις και το υπόλοιπο setup πριν τον αγώνα.
 2. Είσαι τρελός με το g27 τί να καταλάβουμε? Εγώ είχα χαζέψει τόσο πολύ με το θέαμα της βροχής μέσα από το vr που κόντεψα να ξεχάσω πως τρέχαμε αγώνα . Πιστεύω πως τα υπόλοιπα (τιμόνια πεντάλ κλπ )υπολείπονται της εμπειρίας ενός VR κατά πολύ , η οθόνη μου φαίνεται τόσο απεχθής που πολλές φορές αναρωτιέμαι τι να ζητάει αυτό το άχρηστο πράγμα εκεί μπροστά μου . Ξέφυγα πάλι ......
 3. Και δεν είναι μόνο τα ελαστικά κανονικά το βρόχινο σετάπ πρέπει να διαφέρει αρκετά από αυτό του στεγνού . Εφαγες ποινή γιατί παρσύρθηκες από αυτούς που βιάστηκαν να εκκινήσουν χωρίς να ακολουθήσουν τις πληροφορίες στην οθόνη . Το γκριπ είναι φαινομενικά καλό αλλά από τους χρόνους φαίνεται πως δεν είναι και τόσο καλό επίσης σε αρκετές στροφές με έβγαζε από την πορεία μου λόγω ελατωμένης πρόσφυσης και κάνα δυό φορές πήγα να σβουρίξω καθώς το πορσικό είναι λίγο βιτσιόζικο . Κλπ .
 4. Εδώ δεν μπορεί να επιλέξει με τι αυτοκίνητο θα τρέξει κι εσύ θέλεις να επιλέξει ολόκληρο παιχνίδι;; 😜
 5. Πάντως για σλικ κρατούσαν σαν wet οπότε μάλλον wet ήταν.
 6. Αχ ναι ρε το ξέχασα, μη σου πω πως έκανα ακόμα χειρότερο από τον δικό σου αλλά ευτυχώς δεν φαίνεται πουθενά. 😜😘
 7. Αντε ρε @mad_dogφτιάξε ένα σέρβερ με τέτοια να έρθουν και τα δικά μας παιδιά. Προτείνω ένα πρωταθληματακι εντός των πυλών εμείς κι εμείς να θυμηθούμε τα παλιά. Μπορεί να είναι μία Πέμπτη rfactor και μια assetto. Πολύ καλή φάση θα ναι και τα bmw m2 cs. Τι λέτε;;
 8. Επειδή δεν ξέρω ακόμα πολλά για το παιχνίδι δεν κατάλαβα αν έτρεχα με σλικ η όχι, το μόνο που κοίταξα ήταν τα λίτρα αλλά ίσως η ρύθμιση να ήταν τέτοια που να μπήκαν αυτόματα τα wet γιατί παρατήρησα πως είχε αλλάξει αυτόματα η ρύθμιση του τραξιον γι αυτό στην αρχή μου ξέφυγαν οι πρώτοι 5 και μέχρι να το καταλάβω και να το μειώσω πέρασαν 3 γύροι. Κατά τα άλλα οι αριθμοί κύριε @mad_dogμιλάνε μόνοι τους και σ ευχαριστούμε για την ανάρτηση - ανάλυση χεχεχεχε!!!
 9. Αν εξαιρέσουμε πως κατεβήκαμε qualify με λιακάδα και ξαφνικά στο race 15 άνθρωποι βρέθηκαν να ξεκινάνε με σλικ σε καταιγίδα, ήταν φανταστικά . Φυσικά πρώτος εγώ στο qualify και δεύτερος στον αγώνα λόγω απειρίας στο βρεγμένο ,ο mad ένα γύρο τουλάχιστον πίσω χεχεχεχε. Το παιχνίδι τα σπάει πάντως !!!!
 10. Πάλι 45 λεπτά αγώνα έβαλες;; Εντάξει δεν χρειάζεται να βάλεις Password δεν θα πατήσει κανείς. 😁
 11. Εγώ λέω να κάνεις ένα σέρβερ γνωριμίας με Password για τα παιδιά εδώ, να δοκιμάσουν το παιχνίδι αυτήν την Πέμπτη. Ας αφήσουμε τις ακρότητες για μετά 😁 Αντε @andreκαι @spyderπροτείνω να το αγοράσετε αν δεν το χετε κάνει ακόμα και φυσικά όποιος άλλος θέλει πιστεύω είναι καλοδεχουμενος από τον admin @mad_dog.. ΥΓ. Προτείνεται ανεπιφύλακτα και δια ροπάλου η χρήση VR η εμπειρία γίνεται εκ των ουκ άνευ και δια παντός.
 12. Την πίστα πάλι τελευταία στιγμή θα την ανακοινώσεις;
 13. Αν εννοείς για κάτι σαν εσένα ναι συμφωνώ. 😁
 14. Εμένα μου χάρισε άπειρες ώρες χαράς και ικανοποίησης για όλους αυτούς του λόγους που αναφέρονται παραπάνω και επιπλέον γιατί είχαμε φοβερή κοινότητα και φοβερό teammate. Ως γνήσιοι Ελληνες βέβαια είχαμε και τρομερή γρίνια αλλά έτσι γίνεται πάντα . Ενα μεγάλο πλεονέκτημα του είναι πως υποστηρίζει πολύ καλά το VR.
×
×
 • Create New...