Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/10/2016 in all areas

  1. Κ για μένα ήταν αρκετά επεισοδιακός ο αγώνας.Δυστυχώς όπως πάντα μπήκα απροπόνητος κ έτσι προσπάθησα με μερικά κλίκ να φτιάξω ένα υποτυπωδώς σταθερό σέταπ για να έχω τουλάχιστον εμπιστοσύνη ,σε συνθήκες αγώνα. Από κει κ πέρα αφού έκανα μερικούς γύρους στο 90-95% μετά απλά έριξα ένα κλίκ την πίσω αεροτομή -9 ή 10 ήταν δεν θυμάμαι τώρα- κ προσευχήθηκα στο θεό της ασφάλτου να πάνε όλα καλά χωρίς επαφές στους αρχικούς γύρους. Να πω οτι με το που μπήκα στο σέρβερ η προσδοκία μου ήταν να τερματίσω κ μόνο.Αφού ήξερα οτι όλοι σας είχατε εξοικειωθεί με το μυστικά της πίστας κ δεν είχα καμιά ελπίδα να περιμένω ούτε καν πόντιουμ. Επιπλέον αν δεν με είχατε βοηθήσει με τα διάφορα τιπς -χίλια θένξ σε όλους- δεν υπήρχε περίπτωση να την παλέψω. Παρότι στην αρχή οι επαφές αποφεύχθησαν,ωστόσο κόλλησα πίσω από το τρελόσκυλο κ διαπίστωσα πόσο εφευρετική πρέπει να ναι η προσπέραση στη Σουζούκα ιδίως αν δεν συναινέσει ο έμπροσθεν.Εκεί έχασα αρκετό χρόνο που ήξερα οτι θα αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια.Με ένα αρκετό πιεστικό κ ανορθόδοξο προσπέρασμα με επαφή κατάφερα να ξεφορτωθώ τον mad κ άρχισα να πιέζω.Εκεί είχα το παρολίγον 1ο σπίν που με έφερε πίσω από τον mad κ τον Δημήτρη.Φτου κ από την αρχή λοιπόν για να περάσω μπροστά τους.Κ με τον Δημήτρη έπρεπε να βασιστώ στην ανορθοδοξία αφού στα 2 πρώτα σέκτορς πήγαινε καλύτερα κ εγώ τον πλησίαζα στο 3ο.Εκεί λοιπόν έγινε κ η κίνησή μου που κατέληξε σε επαφή κ μελανιασμένους εγωισμούς ευτυχώς.Συνεχίσαμε χωρίς πρόβλημα κ στο ίδιο σημείο ένα γύρο μετά αν θυμάμαι καλά όρμησα ακόμη πιο απαιτητικά.Συγκρουστήκαμε ξανά με σπίν εκατέρωθεν κ πλέον ήμουν σίγουρος οτι κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση είχε εξανεμιστεί.Αφού κατάφερα κ πέρασα μπροστά, 2 γύρους μετά είχα πάλι παρολίγον σπίν,αλλά συνέχισα ακάθεκτος χωρίς λάστιχα βεβαίως βεβαίως. Στον 24ο γύρο πήγα για τη προσπέραση της νίκης αλλά ο mad έχασε το φρενάρισμα με συνέπεια να καταλήξω εκτός πίστας μεν χωρίς ζημιές δε -o μαδ συνέχισε κανονικά-. Αν συνυπολογίσω λοιπόν το χρόνο που έχασα από τα ατυχήματα κ τα 2 παρολίγον σπίνς πιατεύω θα ήμουν ακόμη πιο μπροστά.Με τα αν όμως δεν μάμησε κανείς οπότε πάμε γι άλλα. Κατακλείδα:καλά ήταν :) Κ ένα βιντεάκι με τις διάφορες ¨στιγμές¨ μας.Συγχωρέστε την προχειράντζα. @Jim Pappas: δυστυχώς Δημήτρη λόγω έλλειψης όρεξης έχω πραγματικά σχετικά λίγες ώρες στο rF2,παρότι του αξίζουν πολύ παραπάνω.
    4 points
  2. Σε πίστα του 1.49.ΧΧΧ πήγατε μόνο 1.51.600 ρε? Σας έβλεπα χτές ζωντανά απο τα γραφήματα να τρέχετε και σας ζήλευα...
    4 points
  3. Αυτά τα video θα τα βάζεις εδώ !!! Μιλάμε για πολύ κόντρα όχι αστεία. Ευγε !!!
    3 points
  4. Θα μας τρελάνει η Μονζα προχτές μπήκα το πρωί και χτύπησα με τη μία 1.51,4 χτες προσπαθούσα με τα παιδιά και είχα κολλήσει στο 1,51,6 δεν κατέβαινε με τίποτα . Το βράδυ επειδή έχω έξοδο ίσως αργήσω ,θα είμαι εκεί μάλλον στις 11.30 . Τα λέμε ντραιβάρες. Μάρμαγκας θέλω σετάπ που λέει και ο Μαντ.
    3 points
  5. 9 δευτερόλεπτα τα λάστιχα.. Τα καυσιμα 80 δευτερολεπτα νομίζω..
    2 points
  6. O server καιρού είναι up. Aπό εδώ και στο εξής θα είναι συνέχεια up για να μπορείτε να φτιάξετε setup σε πραγματικές συνθήκες server.
    2 points
  7. Και 400kg να βαλεις, παλι πισω θα σαι....
    2 points
  8. @mad_dog πρέπει να ξέρουμε από τώρα πόσους γύρους θα τρέξουμε, όχι μαγειρέματα της τελευταίας στιγμής αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις, τέλος η εξαπάτηση και ο αποπροσανατολισμός των υπολοίπων, τέρμα της λογικής που λέει πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
    2 points
  9. @marmagas έδωσες setup ξεκινάς με 250kg. Εσύ @panosdimip ξεκινάς ούτως ή άλλως με 250kg. @marmagas σαν teammate περιμένω να μου δώσεις setup...
    2 points
  10. @rapid_fast Motorsport Manager on Steam
    2 points
  11. Προχθές είχα ένα συναρπαστικό αγώνα 20+ γύρων με το @panosdimip στη Μόντζα, προσπέραση αδύνατη, έχω ανεβάσει το βίντεο στη σελίδα με αυτά.
    1 point
  12. Mην ανυσηχείς καρντιά μου θα σε περιμένουμε το Σεπτέμβρη απ΄ ότι φαίνεται. Ασε που τελικά η σύνδεσή μου δεν έφταιγε απ΄ ότι λέει ο ΟΤΕΣ φταίει που πλάκωσε τουρισμός και έχει επιβαρυνθεί το δίκτυο , οπότε κι εγώ θέλω αναβολή .
    1 point
  13. Ο πεινασμένος στον ύπνο του καρβέλια ονειρεύεται. Εσύ εκεί να ζηλεύεις να σε δούμε Παρασκευή πόσο θα κάνεις, αυτή τη φορά δεν θα σε καταστρέψω δινοντάς σου σετάπ θα σε αφήσω να ξεδιπλώσεις όλα τα ταλέντα σου όπως εσύ ξέρεις γιατί είναι κ η πίστα που γουστάρεις περισσότερο.
    1 point
  14. PORSCHE 1) Panosdimp 2) Rapidfast 3) Spyder FERRARI 1) Mad_Dog
    1 point
  15. Ααααα! ΕΧΑΡΙΣΤΩ ρε φίλε!!! Δεν το έχω δει γιατί είμαι εκτός. Ανυπομονώ να γυρίσω να το πάρω και να βγω στην Μονζα να πατήσω το χελωνακι!!!! Χαχαχαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  16. Μπα...... με τιποτα. Τα βαριεμαι αυτα. Ασε που ειμαι και ασχετος
    1 point
  17. 1 point
  18. 2) John@John No 42 3) Marmagas No 70 VIPER SRT 1) Gcristod No 12
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...