Jump to content

mad_dog

Administrators
 • Content Count

  3,813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  112

Everything posted by mad_dog

 1. Εδώ ο Γάλλος δείχνει γραμμές...
 2. Kann ich Dir leider nicht weiterhelfen da ich selber das Spiel noch nie gespielt habe. Ich habe aber mitbekommen das ist auch nicht so easy...
 3. Χρόνια πολλά στον @andre να χαίρεται την ονομαστική του εορτή. Καλημέρα κύριοι !
 4. Καλησπέρα σας κύριοι ! @andre υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κατέβω στον αγώνα αυτήν την φορά. Θα έχετε την τιμή να σας δείξω γραμμές.
 5. Όλα εντάξει Gesendet von meinem SM-N950F mit Tapatalk
 6. Για πείτε εντυπώσεις κανείς που το δοκίμασε.
 7. Με έβλεπε η μάνα μου που οδηγούσα με τα VR-γυαλιά...μου λέει τι κάνεις ? Λέω τρέχω γιατί έχει αγώνα την Δευτέρα. Μου λέει: καλά οδηγάς, ευτυχώς που δεν έρχονται και αυτοκίνητα από την άλλη μεριά... 😂😂😂😂😂😂😂😂
 8. Μετά από πολύ καιρό μπήκα να δοκιμάσω το ACC. To sim έχει ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα με τα ελαστικά. Ειδικά όταν είναι κρύα κάνει σβούρες λες και είσαισε Luna Park ! Η φυσική είναι άκυρη ! Aν δεν διορθώσουν τα ελαστικά θα πάει άπατο και είναι κρίμα γιατί έχει potential !
 9. H μπέμπα CSL που οδηγώ στην ανάβαση είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ελαστικού... Τίποτα άλλο δεν λέω. Απλά το mod είναι μια κατηγορία μόνο του !
 10. Tελικά έχει δίκιο ο @panosdimip To αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό ! Δεν λέω τίποτα άλλο, απλά το rF2 βρίσκεται ΠΟΛΥ μπορστά από τα υπόλοιπα sim racings.
 11. Γιατί δεν μπορώ να μπω στον server ? *edit Είχα καιρό να τρέξω, και ήθελα να δοκιμάσω ξανά μετά από πολύ καιρό. Aν με παράσει στον αγώνα ο Godzilla εγώ κρεμάω τιμόνι ! Τον έχω για πλάκα τον Πολωνό... Πρώτα έτρεξα rF2 για να ζεσταθώ με το Porsche Cup GT3 και μετά μπήκα στον server να δω λίγο την ανάβαση. Δύσκολη ανάβαση με μερικά σημεία παγίδες, πολύ τεχνική ανάβαση και με γρήγορα σημεία. Αν μπει την Δευτέρα ο άχρηστος @troffeo θα χαρώ να του δείξω γραμμές ! Har har har
 12. @panosdimip διάβασε εδώ για εντυπώσεις για το Rift S το οποίο είναι φτηνό και πολύ καλύτερο από το Oculus rift CV1. Η αίσθηση που σου δίνει είναι χωρίς λόγια. Αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Καταρχήν είναι αυτό που λέει και ο άχρηστος @troffeo ότι νιώθεις βάθος, δηλαδή για πρώτη φορά καταλαβαίνεις το βάθος και δεν είχεις την ψευδαίσθηση του 3D. Για μένα για εμάς που ασχολούνται με το sim racing πρέπει να έχεις ένα καλό τιμόνι, πετάλια και αν μπορείς και τα υπόλοιπα Shifter και Handbrake και τα VR. Στην σειρά θα έβαζα: 1. Τιμόνι 2. VR 3. 3 οθόνες 4. Πετάλια 5. Shifter και Hanbrake Για να τονίσω την αίσθηση που δίνει πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχεις επαφή πλέον με το χώρο όπου τρέχεις. Μόλις βάλεις τα VR-γυαλιά είναι σαν να κάθεσαι μέσα στο αυτοκίνητο. Και μόνο αυτό σου δίνει άλλη ψυχολογία για το πως θα οδηγήσεις. Μετά όταν τρέξεις και συνηθίσεις, όπως εγώ για παράδειγμα, μετά θα τρέχεις μόνο με τα VR-γυαλιά και στο λέει κάποιος που έχει 3x27'' oθόνες. Σε συνδυασμό με ένα καλό rig και μετα υπόλοιπα σε κατάλληλο χώρο, είναι ότι πρέπει για να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και την καθημερινότητα και ως εκ τούτο σαν ενασχόληση με τον ελεύθερό σου χρόνο είναι κάτι το οποίο αν κάνεις σωστά ή όσο στο επιτρέπει η οικονομική σου κατάσταση σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις. Προσωπικά επειδή ασχολούμαι με αυτήν την ενασχόληση βάζω σιγά-σιγά χρήματα και μπορώ να πω δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.
 13. Αν τρέξεις με VR θα τρελαθείς Εγώ μόνο με αυτά τρέχω Gesendet von meinem SM-N950F mit Tapatalk
 14. Ωραίος ! Δηλαδή Πέμπτη θα δείξω γραμμές ? Όχι Nurbering γιατί δεν την έχω, αλλά έχω το porsche GT3 cup και αν έρθει και ο @spyder θα τρέξουμε καμία γύρα Zandvoort...και βέβαια όποιος άλλος επιθυμεί ! Δηλαδή σε σχέση με το AC ή ACC έχουν καλύτερο feeling ? Με ενδιαφέρει περισσότερο για το ACC !
 15. Θα τρέξουμε εδώ καμία μέρα @panosdimip @andre @troffeo @spyder και όποιον άλλο έχω ξεχάσει και έχει το Porsche cup ?
 16. Toban ? Gesendet von meinem SM-N950F mit Tapatalk
 17. Εδώ όποιος βγάζει χρόνους είναι χεράς, τα υπόλοιπα F1 είναι playmobil....
 18. Θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά (δεν επαινώ τον @John@John) ότι το mod Group H Special από όσα mod έχω δοκιμάσει free και payware για το είδος του, δηλαδή τύπο αυτοκινήτων, είναι εκεί έξω το καλύτερο με διαφορά. Επαναλαμβάνω ότι τα physics είναι δουλειά πάνω από ένα έτος, με στοιχεία από αληθινά αγωνιστικά, όπως φρένα, αναρτήσεις, διαδρομή αναρτήσεων, κινητήρας και πόσα άλλα. Δεν είναι τιμές κουκουρούκου που θα έλεγε και ο @John@John. Επίσης η επιβράβευση έρχεται από έξω (βλέπε Josh Hoare) και Mark Pearce και πόσοι άλλοι όπως Γάλλοι που έχουν και δικό τους πρωτάθλημα και μόλις δοκίμασαν τα αυτοκίνητα παραμιλούσαν... Τα γραφικά δεν είναι θέμα για κάποιον που γνωρίζει από physics (βλέπε RBR), γιατί τα physics μοιράζουν εγκεφαλικά λέμε !
 19. Είπα να δοκιμάσω το game και να πω δύο λόγια... Καταρχήν προέρχομαι από το BF και συγκεκριμένα από το BFBC2 το οποίο θεωρώ το κορυφαίο της σειράς, ενεργός παίχτης πριν λίγο καιρό, αλλά γέμισε cheaters και δεν έχει νόημα να ασχολείσαι. Tα τελευταία BF δεν τα έχω ακουμπήσει και δεν με κέρδισαν. Αγαπημένο mod στο BFBC2 το 4vs4. Μετά από περιέργεια και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας απόκτησα το Call of Duty Modern Warfare. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά και με τον καιρό φτιάχοντας το profil και τα upgrades με το όπλο που παίζεις γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον. Προσωπικά έχω φτάσει τα όπλα μου λίγο πρίν το τέλος και έχεις σαφώς πλεονέκτημα με κάποιον που ξεκινά χαμηλά. Οι πίστες είναι πολύ καλές σχεδιασμένες, μικρές για γρήγορες μάχες με πολλά σημεία που πρέπει να προσέχεις. Το game μπορεί να έχει γρήγορο ρυθμό αλλά δεν παίζεται γρήγορα. Πρέπει να περιμένεις να ακούς τον εχθρό, σε μερικά σημεία αναγκαστικά θα περιμένεις για να κάνεις scan την περιοχή και μετά θα βγεις και θέλει καλή ομάδα δηλαδή 2-3 άτομα μαζί, ο ένας μένει πίσω οι άλλοι πιάνουν σημεία μπροστά και ο πίσω τους καλύπτει και μετά σταδιακά προχωράνε μαζί. Βέβαια το τελευταίο θέλει παρέα και προϋποθέτει TS. Πολύ καλή κίνηση γρήγορη και καθαρή. Τα όπλα το καθένα έχει τα θετικά και αρνητικά, όπως είπα στην αρχή πρέπει να μείνεις με το όπλο που σου ταιριάζει και αυτό εξαρτάται από τον παίχτη πως κινείται και πως παίζει το game. Μέχρι τώρα δεν έτυχα campers, έχω κάνει λίγο και μόνο σε λίγες πίστες για παράδειγμα στην cave δεν μπαίνω μέσα, κοιτάζω να κάνω έξω τις μάχες και καλύπτομαι στα σπίτια έξω, αλλά με προσοχή και κοιτάζω να είμαι σε κίνηση για να μην γίνω στόχος από snipers. Εκεί θέλει να είσαι με ένα ακόμη άτομο τουλάχιστον, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που οι αντίπαλοι κάνουν κίνηση 3-4 μαζί και αν είσαι μόνος πολύ δύσκολα να μείνεις ζωντανός. Έτυχα σε online παιχνίδια που οι αντίπαλοι πρέπει να ήταν οργανωμένοι, γιατί τους τύχαινες μαζί και δεν είχες ελπίδα αν είσαι μόνος. Το game παίζεται ομαδικά αν θέλεις να κερδίσεις και θέλει υπομονή. Μπορεί στην αρχή να παρασυρθείς από τον ρυθμό του, αλλά παίζεται αργά. Δηλαδή ναι μεν run and gun, αλλά αυτό για να βρεις σημεία που μετά θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, δηλαδή αργά. Γενικά μου άρεσε και δεν το έχω μετανιώσει που προχώρησα στην αγορά του.
 20. To δοκίμασε κανείς να πει εντυπώσεις ?
 21. Να τρέξουμε Πέμπτη ACC ? Ποιοι το έχουν απο εμάς να τρέξουμε όλοι μαζί ? Quali: 10 min Race: 30 min Γραμμές: mad_dog Tα ελαστικά είναι κρύα Το αργότερο να ξεκινήσουμε 11 Ελλάδας
×
×
 • Create New...