Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/07/2016 in all areas

  1. Τι εκανες παλι ρε χελωνακι; με εκανες πασγουορντ; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χμμμ ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που ξεχωρίζουν αυτό το σιμ από τα υπόλοιπα και είναι η δυνατότητα του πραγματικού καιρού και η μη προβλεψιμότητα και η τυχαιότητα που αυτό προσθέτει. Κρίμα που αποφάσισες τη μη εισαγωγή έστω και για έναν αγώνα. Βέβαια η συμμετοχή μου ως τώρα είναι ελάχιστη όπως και η πιθανότητα συνέχισης της, οπότε καλύτερα να σιωπήσω. Να καταγραφεί η διαφωνία μου. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενας... να μας πεις και τους άλλους! !! Και επιπρόσθετα κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να συνεχίσεις. . Οχι επειδή ειναι ωραίο το σιμ αλλα επειδη εσύ εισαι ωραιος σαν οδηγος και σαν παρεα.. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    2 points
  2. PORSCHE 1) Panosdimp 2) Rapidfast 3) Spyder FERRARI 1) Mad_Dog
    1 point
  3. Δημήτρη δεν χρειάζεται πολύ ξόδεμα χρόνου. Προσωπικά θα μπω κατ εξαίρεση σήμερα 20:30 μιας κ δεν έχω κάνει ούτε γύρο κ θα κάνω τον επαίτη σέταπ κλασικά LOL.Άσε που ο Φιλτέο έβαλε κάτι περίεργους κανόνες :να χεις καύσιμα μετά το πέρας του αγώνα 5,321554264 lt κλπ. Συνήθως μπαίνω κανά μισαωράκι πριν τον αγώνα κ κάνω μερικούς γύρους για να πάρω ένα υποτυπώδες feeling.Ε από κει κ μετά τρέχω σε αχαρτογράφητη....άσφαλτο.Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι η κατανάλωση per lap κ είσαι κομπλέ.Κ βάζεις την μέση ή σκληρή γόμα για να μην είσαι με το άγχος του να φυτιλιάσεις τα λάστιχα. Τώρα αν θες να σαι φούλ ανταγωνιστικός στοχεύοντας νίκες κ πόντιουμ προφανώς θα χρειαστεί παραπάνω ενασχόληση. Αλλά για να τρέξεις για το χαβαλέ κ την παρέα που μπαίνω εγώ με ένα μισαωράκι πριν είσαι οκ.
    1 point
  4. 2) John@John No 42 3) Marmagas No 70 VIPER SRT 1) Gcristod No 12
    1 point
  5. H διαφωνία σας λαμβάνεται υπόψη και γράφεται στα πρακτικά Ξεκινάς με 200kg Gesendet von meinem SM-G928F mit Tapatalk
    1 point
  6. Ναι αλλα ανοιξε τον να κανουμε καμια δοκιμη................. με real καιρο
    1 point
  7. Tρισάθλια σαλιγκάρια...ο server είναι up... Δοκιμάστε να δείτε αν μπορείτε να κάνετε join... Pass: vitas O server στήθηκε από την αρχή και είναι dedicated. Θα είναι η πρώτη φορά που θα τρέξουμε σε dedi server.
    1 point
  8. Ολα οκ εδώ. Super like you tech frick Πάω για σετάπ της νίκης μπαίνω και ts όποιος άρρωστος θέλει ας έλθει.
    1 point
  9. Τα χθεσινά κατορθώματα
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...