Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/24/2016 in all areas

  1. Για μας που θα λείπουμε να δημοσιευθούν τα πρακτικά παρακαλώ
    3 points
  2. Oπως εισαι παντα δηλαδη.. Γιατι δεν μπηκες;;;
    2 points
  3. εγώ επέστρεψα κανά τεταρτάκι νωρίτερα αλλά ήμουν στεγνός πνευματικά. Χίλια σόρρυ από την παρέα. Για Πέμπτη-Παρασκευή είμαι οκ. Σόρρυ Παναγιώτηδες υπόσχομαι να επανορθώσω.
    2 points
  4. H καλύτερα
    2 points
  5. Θα το κάνουμε άλλη μέρα μάλλον Πέμπτη αλλά δεν το ανακοινώνω ακόμα για να ξέρω σίγουρα αν θα μπορώ. Όσοι είσαστε οκ με τη μέρα κάντε ένα λάικ αλλιώς προτείνεται άλλη.
    2 points
  6. Skip barber : παιχνιδιάρικο και ανταγωνιστικό (στο Barbagallo ας πούμε) Renault Clio cup & 500_695Abarth_v3.2: με αυτά θα μπορούσαν να γίνουν πολύ ωραίοι αγώνες σε μικρές πίστες. Palatov : Το αδικείς. Φοβερό FFB. Καταλαβαίνεις τα πάντα. Gt3 world series : Τα δοκίμασα λίγο και δεν μου άρεσαν καθόλου. Προτιμώ τα AM_FIAGT3_2012_v0.935 Εγώ είμαι φίλος της F1 όποτε θα έβαζα και: ASR_Formula_OWC_92_186 , OW NA 2016 1.0 , ISI_FormulaRenault35_2014-v12. Θα είχε ενδιαφέρον να βάζαμε τα Group_C στο Le Mans για νυχτερινό endurance. Τελειώνω με ISI_Renault_Megane_Trophy_2013-v102 και ISI_Honda_Civic_BTCC_2013-v108.
    2 points
  7. Μίνι συμβούλιο το βράδυ για την επιλογή αυτοκινήτων .
    1 point
  8. Δεν έχω πρόβλημα, όποτε μπορούν οι περισσότεροι. Την Πέμπτη την είπα για να μην χάσετε το practice για το Macau.
    1 point
  9. Για Πεμπτη δεν εχω προβλημα, αλλα μηπως Παρασκευη θα ηταν καλυτερα για να ειναι και ο @rapid_fast και ισως και ο χασοδικης @sosna ??
    1 point
  10. Αυτά τα κολλήματα να μην είχες ,ξέρεις δεν είναι στόχος ζωής να κερδίσουμε τον αγώνα της Κυριακής ,μπαίνουμε να πούμε καμιά κουβέντα και να εκτονωθούμε όπως μπορούμε ,αν αρχίσουμε όλοι να κρυβόμαστε τότε ας γυρίσουμε στις εποχές που παίζαμε μόνοι μας με το ΑΙ του υπολογιστή δεν θα χουμε κανένα άγχος ,βάζουμε και τη δυσκολία στο 60 % και τους περνάμε σα σταματημένους . Αυτά ισχύουν βέβαια αν δεν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο η αν δεν υπάρχει ανωτέρα βία.
    1 point
  11. Ρε συ το palatov σίγουρα έχει ffb πολύ καλό αλλά είναι ωραίο για χαβαλέ περισσότερο, διορθώνει εύκολα πάντα κ παντού, στην αρχή σε εντυπωσιάζει μετά όχι τόσο. Πάντως δεν θα με χάλαγε να κάναμε αγώνα θα έπεφτε πολύ γέλιο κ διασκέδαση. Τα gt3 έπρεπε να τα δοκιμάσεις πολύ για να σου αρέσουν λίγο χαχα. Νομίζω τα URD είναι καλύτερα, αλλά κ τα φλατ 6 είναι καλά αν τα δοκιμάσεις με σωστές ρυθμίσεις. Φορμουλάκιας είμαι κι εγώ οπότε είμαι μέσα σ όλα αυτά που λες. Συμφωνώ και με τα υπόλοιπα.
    1 point
  12. Τίποτα σοβαρό. Aπλά δε βλέπω ενθουσιασμό με MOD F1 2016. Κρίνω, εξ ιδίων, τα αλλότρια.
    1 point
  13. Καλημέρα οδηγάρες. Λοιπόν αφιέρωσα 2 ώρες για να κάνω από ένα γύρο στα περισσότερα αυτοκίνητα του ρου φου συν κάποια μοντ που έχω . Εβγαλα κάποια υποκειμενικά συμπεράσματα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας μήπως και βοηθήσει την επιλογή του επόμενου αυτοκινήτου η έστω αν δεν κάνουμε πρωτάθλημα τις επόμενες επιλογές μας. Ακολουθεί μια λίστα με την υποκειμενική μου βαθμολογία. Όλα δοκιμάστηκαν στη Σουζούκα. 1. Skip barber isi ----- formula 2 isi 2012 Aυτά τα δύο μου άφησαν άριστες εντυπώσεις στο κομμάτι του ffb αλλά και στο κομμάτι της διασκέδασης που θα προσφέρουν τόσο οδηγικά όσο και από πλευράς συναγωνισμού σε ένα πρωτάθλημα. Με εξέπληξε μάλιστα η f2 φοβερή πληροφόρηση δοκιμάστε το ,αν πειράξετε και κάποια πραγματάκια στο ffb σου δίνει την εντύπωση πως δεν υπάρχει ούτε πετραδάκι που δεν καταλαβαίνεις ,ελαφρώνει το εμπρός μέρος στην υποστροφή και στις χαμηλές ταχύτητες ,βαραίνει όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα λόγω downforce ,καταλαβαίνεις τα μπλοκαρίσματα από το φρενάρισμα κλπ κλπ όλα δουλεύουν άψογα . 2. Formula renault 3.5 πολύ καλή υλοποίηση -------- FORMULA EVE απίθανη για περισσότερη hardcorila 3. Renault megane trophy καταλαβαίνεις τα πάντα όπως πάντα και έχει εκείνη την περίεργη συμπεριφορά στο όριο που το κάνει ξεχωριστό ---Clio cup μια πολύ ωραία συνταγή που μάλλον δεν θα χει τύχη μιας και υπάρχουν τα btcc. 4. Corvette c6 r gt2 σταθερή αξία ----- group c άλλη αίσθηση και ήχοι φοβερή επιτάχυνση που τη νιώθεις 5. Συνωστισμός εδώ BTCC FFSCA πολύ καλό μόντ το έχουμε τρέξει και το έβαλα στη Σουζούκα όπου μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Νιssan Gt1 μοιάζει με την corvette αλλά μου φάνηκε περισσότερο αδιάφορο ,στρίβει ,φρενάρει και περνάει πάνω από τα κέρμπς με λίγη σχετικά πληροφόρηση περίμενα κάτι παραπάνω γιατί το είχε πολυδιαφημίσει ο Jim. F1 isi 2012 φανταστική φορμουλίτσα για τους λάτρεις των μεγάλων ταχυτήτων αλλά σε αγώνα δεν θα βγάζει πολλά γούστα. Eδώ μάλλον θα έβαζα και τα URD αλλά δεν τα έχω κατεβάσει να τα δοκιμάσω. 6. Gt3 world series πολύ καλοί ήχοι και συμπαθητικότατο μοντ ,με χαλάει μόνο η κίνηση του κεφαλιού ,με ζαλίζει. 7. Howston group 4 το βάζω εδώ όχι επειδή είναι κακό αλλά επειδή δεν θα το ήθελαν παρά μόνο οι μαζόχες Stock car isi νομίζω πολύ καλό αλλά λίγο ιδιαίτερο, θα πηγαίνει ίσως με τα οβάλ καλύτερα . Ιndy car πολύ σταθερό κολλημένο στο οδόστρωμα ,μάλλον για οβάλ και αυτό . Από δω και κάτω το χάος . F1 1991 ----- Panoz μπες μεσ το καμπριολέ πάμε για κάνα καφέ -----kodi stupid ------ Palatov αδιάφορο συνέχεια ανάποδα που τα κάνει και ο κουτσός πιλότος Πίστες δεν δοκίμασα παρά μόνο τη Σουζούκα και την Ιμολα ,η f2 αποδίδει άψογα και στην Ίμολα που είναι μοντ. Ελπίζω να βοήθησα ,τα λέμε στην πίστα.
    1 point
  14. Πρότειναν τα παιδιά και είπαμε να την δοκιμάσουμε...
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...