Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/07/2016 in all areas

  1. Λεγε γρηγορα, ποιος εισαι; Τι τον εκανες τον Δημητρη; Φυγε αμεσως απο το pc του... Παιρνω τηλεφωνο την αστυνομια...
    6 points
  2. @mad_dogούλη κοίτα τι του ετοιμάζω του Vitouli @rapid_fastούλη που είσαι ρε παλιο χαρακτήρα μας έλειψες ,κοίτα τι σου ετοιμάζω .
    4 points
  3. Πάρε κουπιά.
    3 points
  4. Το κτύπησα δεν άντεχα ,δοκιμές κάποια στιγμή το Σ/Κ .
    3 points
  5. Δεν είναι στατιστικά αυτά αγαπητέ μου @andre να αλλάξεις αμέσως ενασχόληση.
    2 points
  6. To δυνατό χαρτί μας είναι ο Νάσος εκεί έχω στηρίξει τις ελπίδες μου.
    2 points
  7. Το έχω πεί πάμπολλες φορές Reiza = Ο κορυφαίος sim developer γιατί συνεχώς εξελίσεται και προσφέρει νέα πράγματα στο fan base. Συμμετείχα στο fundraising campaing που κάνανε όχι τόσο για το νέο content που ήμουν σίγουρος ότι θα είναι κορυφαίο αλλά κυρίως γιατί ένιωθα να τους έχω πιάσει κορόιδα αφού με 25-30 Ευρώ από την εποχή που βγήκε το GSC 2013 έφτασα στο Automobilista χωρίς να έχω δώσει ούτε cent παραπάνω. Επίσης μην ξεχνάμε ότι με τα physics ασχολείται ο Niels που για μένα είναι ο κορυφαίος στον τομέα του στη μηχανή του rF1 που βέβαια την έχει προχωρήσει πλέον αρκετά βήματα παραπέρα. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά για να διοργανώσουμε και κάνα πρωταθληματάκι με το Brit Pack, θα είναι φανταστικό πιστεύω. Εγώ πάντως όταν θέλω να τρέξω αγώνα με AI κυρίως Automobilista βάζω, κυρίως με Formula Vee αλλά σύντομα και με τα εγγλέζικα track toys.
    1 point
  8. Έτσι δηλαδή. Σωστός. (Άσε σε εμένα μιλάω μετά από αυτά που πέρασα εχθές και σήμερα με το στήσιμο του rF2 έχω χαζέψει.
    1 point
  9. Και πέρασες με το καλημέρα τον @panosdimip ??? Aαχαχαχαχαχα Που ήσουν τόσο καιρό παλικάρι μου ??? Ο Θεός σε έστειλε ???
    1 point
  10. Mε συγκίνησες παρα πολύ ! Στους αγώνες έχεις το ελεύθερο να τρακάρεις τον @panosdimip, δεν θα έχεις καμία ποινή. Διαλέγεις το video στο youtube και μετά κάνεις copy όλο το link και το κάνεις paste εδώ (χωρίς τα εισαγωγικά). "https://www.youtube.com/watch?v=PNsfdNTl5FI"
    1 point
  11. Για τους φίλους τις F1 ένα mod που τρέχω και μου αρέσει πολύ : http://www.internationalsimracing.com/forum/index.php?topic=4019.0 Περιμένω με ανυπομονησία αυτό : http://www.internationalsimracing.com/forum/index.php?topic=4130.0 Φυσικά τα θηρία της ASR είναι μοναδικά. Πονάει το χέρι σου όταν τα τρέχεις. http://www.asrformula.com/ Και δεν θα μπορούσα να ξεχάσω ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ (μετά βέβαια από τον @mad_dog ) *** πως βάζετε το preview του video?
    1 point
  12. @marmagas Σ'ευχαριστώ. Το παλεύω φίλε . Είμαι με ένα χρόνο προπόνηση offline.
    1 point
  13. Καλύτερα μην τα στείλεις, άλλαξε το location του steam library. Στα settings του steam είναι. Αφού το κάνεις, μετέφερέ τα από τον ssd στον άλλο. An το googlareis θα δεις πως γίνεται.
    1 point
  14. @panosdimip αν δεν πάρεις νίκη, από εδώ διαγράφεσαι όπως επίσης δεν θα έχεις την δυνατότητα να τρέχεις μαζί μας στο rF2 ! ...ώπα...χμμμ...setup όμως μπορείς να δίνεις... Har har har
    1 point
  15. @gchristodφτιάξε ενα dedicated server με ford cortina στο gt legends
    1 point
  16. WTF...!!! SimBin Studios Makes a Shock Return!
    1 point
  17. Ειναι δεν ειναι το σωστο topit εγω θα το γραψω γιατι ετσι και αλλιως ειμαι για κλαματα και ακομα δυσκολα προσπαθω να το πιστεψω ασε που νομιζω οτι το συμπαν και το φορουν εδω συνομωτησαν εναντιον μου.Πραγματικα αυτα τα πραγματα δεν γινοντε.Σημερα το απογευμα εκλεισα αυτο.....γμτ την γκινια μου η μπορει να ειναι και τυχερο μου και φυσικα δεν τολμω να σας πω τι μαρκα ειναι................
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...