Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/27/2016 in all areas

  1. Με σας που έμπλεξα θα τα πάρω τα ψυχοφάρμακα, δεν τα γλιτώνω.
    3 points
  2. Πήγανε να με ψαρώσουν...ψαρώνει ρε ο Πιλότοτος ??? Har har har
    3 points
  3. Τον αντιτετανικό τον κάνεις πριν κάτσεις σε αυτή την καρέκλα ή μετά? Αν θέλεις για να δέσει το σετ να πεταχτώ μέχρι το ΚΑΤ να σου βρω ένα απεσυρμένο χειρουργικό κρεβάτι από τα επείγοντα να βάλεις πάνω το τριόθονο
    2 points
  4. Μη δίνεις σημασία στο βίντεο έχει μείνει εκεί πρόβλημα λόγω android. Λοιπόοον όχι φίλε Γιάννη δεν είναι έτσι τα πράγματα, αυτά που είπαμε τότε τα είπαμε για να μη σε κακοκαρδίσουμε αφού ξέρουμε πόσο ορκισμενος εχθρός του ασσέττου είσαι. Εμείς χθες φανερώσαμε το αληθινό μας πρόσωπο ενώπιον του αφεντικού το οποίο συμφώνησε να φύγει από τη μέση το ρέισρουμ και το rf2 να πάει ανά τρεις εβδομάδες, τον υπόλοιπο χρόνο θα τρέχουμε τη μία κ μοναδική αληθινή εξομοίωση που δεν είναι άλλη από το ασσέττο corsa rally mod. Αν έχεις πρόβλημα μπορούμε να σε υποστηρίξουμε η να σου υποδείξουμε τον κατάλληλο ειδικό. Eπίσης δηλώνω επίσημα ότι ο @mad_dog είναι γρηγορότερος οδηγός της κοινότητας και θα ήθελα να τον παρακαλέσω να μοιράσει την γνώση του και στους υπόλοιπους.
    2 points
  5. Μερικές και από εμένα, κεντρική οθόνη 27" 2560x1440 που τρέχει σε 1920x1200 όταν παίζω sims για να ταιριάζει με τις πλαϊνές που είναι 26" 1920x1200, συνολική ανάλυση ingame 5760x1200. Πρέπει με την 780 GTX να ρίχνω τα details μέχρι να αναβαθμίσω σύντομα την κάρτα σε 1080, μετά πιστεύω ότι θα τρέχουν με full details χωρίς πρόβλημα. PVC Βάση για το κάθισμα από Suzuki Swift Sport που την έφτιαξε ο Άρης Τείδης απο δίπλα, πατέντα για το CSP Shifter πάνω στο PVC, πετάλια CSR Elite και βάση CSW V2 μέ Universal Hub και μαγνητικά paddles Martin Ascher σε Wheel Stand Pro. To perspective στη φώτο με το iR φαίνεται στραβό αλλά όταν κάθομαι στη θέση ευθυγραμμίζονται όλα τέλεια Κάποια στιγμή που θα το πάρω απόφαση για OSW θα φτιάξω και το υπόλοιπο μισό από το PVC Cockpit (εκτός εάν πάω σε προφιλ αλουμινίου), ελπίζω η δεύτερη γενιά VR να είναι εμφανώς ανώτερη σε αναλύσεις για να πάω εκεί.
    2 points
  6. Toban Raceway Park Practice 20:00 - 22:00 Quali 22:15 - 22:25 Race: 40min
    1 point
  7. Μου αρεσει να τα ακουω, τι θες τωρα;
    1 point
  8. @mad_dog εγώ κάνω ΚΑΤΩ από 3:45 με Ν4 και στις 2 ΕΥΚΟΛΑ!!! Δεν παίζω όμως AC και διάφορες άλλες μόντες, οι οποίες ΔΝ ΕΙΝΑΙ rally!!!! Τώρα εάν θέλεις να βαφτίσουμε το ψάρι κρέας... Τότε πάσο... Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα!!!
    1 point
  9. @gchristodΘα σε στείλω το δικό μου να παρηγορηθείς ,βέβαια το έχω αναβαθμίσει τελευταίως με τις οθόνες ,αντικατέστησα και την καφετιά καρέκλα της καφετέρειας που είχα βάλει επάνω τον Δημήτρη και έπαθε σιμρεισινκό ταράκουλο με μία γραφείου αναμονής 28 ετών που είχα στο υπόγειο με ξυλωμένο το αριστερό μπράτσο και λεκέδες από περίοδο πελάτισας ,το θετικό της είναι πως είναι πιο στιβαρή δεν κουνιέται με τίποτα . Περιμένω όμως ένα κάθισμα m3 που μου έχει τάξει ο Βήτας στην επόμενη συνάντησή μας και τότε τη βάψατε Λέω όμως να μη στείλω για να μη σας "στείλω" φωτογραφία από το g27 έτσι όπως έχει γείρει παραπονιάρικα γιατί λάσκαρε το αλενάκι και βαριέμαι να το βιδώσω.
    1 point
  10. Να το δω κι αυτό να τρέχεις μόνος σου assetto corsa ,είσαι εντελώς προβλέψιμα απρόβλεπτος !!
    1 point
  11. χαχαχαχαχα Όντως με το πλαί και όπου πάει, που λένε και οι "ήρωες" της κατηγορίας ΕΕ στις αναβάσεις!!! Είναι όμως αυτό που σου δίνει το παιχνίδι, δηλαδή η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ της κόντρας, της μάχης και τελικά της διασκέδασης!!! Εδώ εγώ μπροστά και οι "συνήθης ύποπτοι" έτοιμοι να με κατασπαράξουν χαχαχαχα, πράγμα που δεν άργησε και πολύ να συμβεί... ΥΓ. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην βαθμολογία, όπου από την τρίτη θέση και μέχρι και την τελευταία (εντάξει την τελευταία την έχει καπαρώσει κάποιος ας πούμε ΠΙΛΟΤΟΣ @mad_dog ) ΟΛΟΙ έχουν ευκαιρία για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο!!! Αυτό είναι η μεγάλη ομορφιά σε αυτό το mini cup!!! χαχαχαχαχα Όντως με το πλαί και όπου πάει, που λένε και οι "ήρωες" της κατηγορίας ΕΕ στις αναβάσεις!!! Είναι όμως αυτό που σου δίνει το παιχνίδι, δηλαδή η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ της κόντρας, της μάχης και τελικά της διασκέδασης!!!
    1 point
  12. Απλά απίστευτο το σίμ ριγκ του Άγγελου. Ορίστε κ οι δικές μου για να κλάψετε στα γέλια κ να κάνουμε έναν έρανο μπας κ φτιάξω τπτ Τα αλτηράκια είναι 15άρια γιατί είμαι στην όφφ σίζον,οπότε με ευκολία κάθε που βάζω τιμόνι τα βάζω από πίσω για να κρατάνε κόντρα τα πετάλια.
    1 point
  13. Καλησπερα σε ολους. θα ξεκινησω παραθετωντας ενα αρχειο pdf που περιεχει ολα τα κομματια και τις διαστασεις του simrig μου. θα το βρειτε στο τελος του ποστ. Εδω ειναι ενα φορουμ με φωτο απο αλλους που χρησιμοποιησαν το ιδιο μοντελο (Motedis KPCR Rig Expert). Οπως αναφερα και πιο πανω εχω εφαρμοσει και αυτο για την ρυθμιση του τιμονιου το οποιο επισης εχω μετατρεψει προσθετωντας αυτο Στην συνεχεια παραθετω φωτογραφιες απο την κατασκευη. Η πρωτη ειναι το χειροφρενο. Tο εχω μετατρεψει σε αναλογικο χρησιμοποιωντας ενα teensy++ και μια γραμμικη μεταβλητη αντισταση. Την αντισταση στο τραβηγμα του χειροφρενου την πετυχα χρησιμοποιωντας 2 bushing απο αναρτηση αυτοκινητου. Εδω ειναι τα πεταλια απο Heunsinkveld Engineering με Derek Spears tilton pads. Οπως βλεπετε εδω ειναι που εχω κανει και την μετατροπη απο το αρχικο σχεδιο του rig που αγορασα. Πλεον τα πεταλια ειναι ρυθμιζομενα και καθ' υψος. Εδω ειναι το button box για το οποιο χρησιμοποιησα ενα BBI-32 button box controller απο Leo Bodnar καθως και ενα απλο joystick usb controller. Απο το button box ελεγχονται επισης και οι στροφες του ανεμιστηρα για PC που ειναι προσαρτημενος στο κατω μερος του αεραγωγου. Επισης φαινεται και ο σειριακος selespeed απο alfa romeo 147 καθως και η βαση για το keyboard. Η ολη κατασκευη ειναι παρα πολυ σταθερη. ακομα και στα πεταλια που εχουν maximum brake force 55kg πιεσης στο load cell δεν παρατηρειτε καθολου ελαστικοτητα. KPCR Rig.pdf
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...