Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/22/2016 in all areas

  1. Απλά απίστευτο το σίμ ριγκ του Άγγελου. Ορίστε κ οι δικές μου για να κλάψετε στα γέλια κ να κάνουμε έναν έρανο μπας κ φτιάξω τπτ Τα αλτηράκια είναι 15άρια γιατί είμαι στην όφφ σίζον,οπότε με ευκολία κάθε που βάζω τιμόνι τα βάζω από πίσω για να κρατάνε κόντρα τα πετάλια.
    4 points
  2. Μπήκα μπ@σταρδε κ έβγαλα άκρη μοναχούλης μου,δεν έχω την ανάγκη σου. Τελικά λόγω hall sensors k leo bodnar καλωδίου τα πετάλια μου δεν έδιναν 100% γκάζι ενώ έσερνα από οτι είδα κ λίγο το φρένο.Το ρύθμισα, πείραξα λίγο κ κάποιες ρυθμίσεις του μενού κ όλα οκ. Έκανα κ μερικές γύρες ακόμη κ είμαι μόλις 2,5 δευτερόλεπτα πίσω Στη συνέχεια βρήκα κ ένα σέρβερ με το Group 5 κ έλιωσα με το Fabcar 935 ντριφτάροντας συνέχεια. Αισίως έφτασα τους 85 γύρους σύνολο οπότε τα έβγαλε τα λεφτά του ,πήρα κ το European track pack οπότε είμαι κομπλεδούρα.
    2 points
  3. Sim racing porn.... Φοβερός Άγγελε!
    2 points
  4. until
    Event details Practice 1 hour 21:15 Qualify 15 minutes 22:15 Race 20 minutes x 2 22:30 *10 minute interval between races
    1 point
  5. To shifter http://www.shiftershh.es/en.html που εκτελεί χρέη σειριακού ή χειροφρένου. Άγγελε το μπάτον μπόξ τοχα κερδίσει από διαγωνισμό του DSD http://www.derekspearedesigns.com/button-controllers.html. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη νοημοσύνη ούτε κ τα σκίλς για να φτιάξω εγώ κάτι αντίστοιχο. Η φράση πάντως ουδέν μονιμότερο του προσωρινού μου ταιράζει γάντι γιατί μια ζωή λέω οτι θα φτιάξω/αγοράσω κάτι αλλά με τη δικαιολογία του μπάντζετ φουσκώνω εντέχνως το λογαριασμό ώστε να μένω με αυτά που έχω.Είπα κ τον πόνο μου κ ξανάφρωσα
    1 point
  6. Φοβερό άβαταρ να πούμε στον John John να σου βάλει ένα στα τζάμια του megan. To βράδυ θέλω να μπω κάπου αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιό ,στο ts πάντως θα είμαι πιστεύω μετά τις 10.30 .
    1 point
  7. σμουτς μωρό μου σμούτς
    1 point
  8. Δεν φταίει κανένας άλλος, εγώ φταίω που κάθομαι και αγχώνομαι και σκάω
    1 point
  9. Server is up... O @troffeo μπορεί να πάρει το λεωφορείο και να πάει τους οδηγούς στα pit από τον διάδρομο 3 παρακαλώ.
    1 point
  10. @angelovzr Άγγελε ΦΟΒΕΡΗ η κατασκευή σου!!! Σίγουρα θα σε χρειαστώ, άδειασε το inbox σου γιατί προβλέπεται καταιγίδα εισερχομένων (πλάκα κάνω) Αρχίζω το ψάξιμο, δεν ξέρω και Γερμανικά ρε γμτ, να συγκρίνω τιμές αν και νομίζω ότι μάλλον το σταντ σου είναι σχετικά φθηνότερο από το να "προσπαθήσω" κάτι σε tailor made. Ίσως το tailor made να αξίζει μόνο στην κατασκευή για triple screen's με την έννοια ότι δεν χρειάζομαι νομίζω κάτι τόσο βαρύ για τις 22'' άρες μου ή να προσπαθήσω να ταιριάξω το σταντ μου σε μια άλλη κατασκευή. Επίσης είδα ότι μάλλον έχεις φτιάξει μάλλον και το τιμόνι, ταπετσέρης?, οπότε και εδώ θα χρειαστώ τα φώτα σου! (έμπλεξες τώρα ) ΥΓ. Έλα ρε στην παρέα να τρέξουμε κανά αγώνα! Είναι ωραία εδώ!!!
    1 point
  11. Ο server έχει ήδη ρυθμιστεί με Toban Long. Θα είναι up από αύριο τρισάθλια σαλιγκάρια.
    1 point
  12. Καλησπερα σε ολους. θα ξεκινησω παραθετωντας ενα αρχειο pdf που περιεχει ολα τα κομματια και τις διαστασεις του simrig μου. θα το βρειτε στο τελος του ποστ. Εδω ειναι ενα φορουμ με φωτο απο αλλους που χρησιμοποιησαν το ιδιο μοντελο (Motedis KPCR Rig Expert). Οπως αναφερα και πιο πανω εχω εφαρμοσει και αυτο για την ρυθμιση του τιμονιου το οποιο επισης εχω μετατρεψει προσθετωντας αυτο Στην συνεχεια παραθετω φωτογραφιες απο την κατασκευη. Η πρωτη ειναι το χειροφρενο. Tο εχω μετατρεψει σε αναλογικο χρησιμοποιωντας ενα teensy++ και μια γραμμικη μεταβλητη αντισταση. Την αντισταση στο τραβηγμα του χειροφρενου την πετυχα χρησιμοποιωντας 2 bushing απο αναρτηση αυτοκινητου. Εδω ειναι τα πεταλια απο Heunsinkveld Engineering με Derek Spears tilton pads. Οπως βλεπετε εδω ειναι που εχω κανει και την μετατροπη απο το αρχικο σχεδιο του rig που αγορασα. Πλεον τα πεταλια ειναι ρυθμιζομενα και καθ' υψος. Εδω ειναι το button box για το οποιο χρησιμοποιησα ενα BBI-32 button box controller απο Leo Bodnar καθως και ενα απλο joystick usb controller. Απο το button box ελεγχονται επισης και οι στροφες του ανεμιστηρα για PC που ειναι προσαρτημενος στο κατω μερος του αεραγωγου. Επισης φαινεται και ο σειριακος selespeed απο alfa romeo 147 καθως και η βαση για το keyboard. Η ολη κατασκευη ειναι παρα πολυ σταθερη. ακομα και στα πεταλια που εχουν maximum brake force 55kg πιεσης στο load cell δεν παρατηρειτε καθολου ελαστικοτητα. KPCR Rig.pdf
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...