Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/20/2016 in all areas

  1. Έκανα πολύ άσχημη εκκίνηση...αλλά θα πω ότι τόσα αυτοκίνητα και καμία επαφή...έχουμε ανεβάσει επίπεδο...(δηλαδή με την συμμετοχή μου και μόνο αλλά τέλος πάντων...)
    4 points
  2. Multiclass Epic Historic Championship
    3 points
  3. Όχι ΔΕΝ θέλω να σε πληγώνω, έτσι ευαίσθητος που είσαι!!! ΔΕΝ θα το ξανακάνω ποτέ και συγνώμη για τα ψυχολογικά τραύματα που μπορεί να σου προκάλεσα... Πάντα το Πιλότος με κεφαλαίο ή μεγάλο όπως το λές... ΥΓ. Ρε δεν πάς να φτιάξεις κανένα πρόγραμμα, να βγάλεις την επόμενη πίστα και να φτιάξεις το φόρουμ, που κάθεσαι και ασχολείσαι με τα ψυχολογικά σου!!! Τρελόσκυλο έ τρελόσκυλο χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    3 points
  4. Μεχρι και ο "μαθητης" σε περασε ουυυ να μου χαθεις....
    2 points
  5. Λογικά Πέμπτη βράδυ κατά τις 22:30 θα μπορώ να μπω, αν θες το κλείνουμε το ραντεβουδάκι..
    1 point
  6. Ρε συ marmaga, κανά GT3 έχει? Πέρα από την πλάκα, δεν το έχω αλλά μετά το τέλος του raceroom αν θέλετε να κάνουμε ενδιάμεσους αγώνες με αυτό εγώ είμαι μέσα, φαίνεται πολύ αξιόλογο.
    1 point
  7. Εγώ δεν το έχω αγοράσει μου το δώσανε δωρεάν Δεν θα είχα καμμία αντίρρηση να τρέχαμε και AMS πού και πού, για μένα είναι σχεδόν εφάμιλλο του rF2 και η Reiza είναι απείρως καλύτερη από τους κόπανους της ISI.
    1 point
  8. Mου μιλάς απότομα και με πληγώνεις...θα το κάνω μόνο αν παραδεχτείς εδώ στην κοινότητα ότι είμαι γρηγορότερός σου... Επίσης το Πιλότος πάντα με Π μεγάλο...
    1 point
  9. @sosna ναι ρε φίλε άνετα! Από την μια πλευρά το πληκτρολόγιο (με συνδέσμους για να έρχεται μπροστάσου, ή χωρίς για να το παίρνεις στα πόδια σου και από την άλλη το ποντίκι.
    1 point
  10. Κι εγώ χάλια εκκίνηση είδα τώρα που φτιάχνω το βιντεο, πως δεν πέσανε πίσω μου Παναγιώτης και Νάσος πάλι καλά
    1 point
  11. Τράβηξα μερικές οι άλλες είναι στη gallery . Φοβερή εκκίνηση ο Δημήτρης εγώ όπως πάντα αργός όπως θα λεγε κι ο μάντ . t
    1 point
  12. Πολλά μπράβο Δημήτρη κ Πάνο,αλλά κ σε όλα τα παιδιά που τρέξαμε. Οπως λέει κ ο Δημήτρης παραπάνω, έχοντας κάνει ελάχιστους γύρους το αμάξι δεν μου έδωσε ποτέ την αίσθηση οτι μπορώ να το εμπιστευθώ.Πάντα είχα τη φοβία οτι θα με διώξει στα κουτουρού.Ελάφρωμα της ουράς στην είσοδο,μούτρα αν έμπαινα νωρίτερα στο γκάζι στην έξοδο ή υπερστροφή αν έμπαινα αργότερα αλλά πιο ψυχωμένα.Στο συγκεκριμένο τουτού ο τρόπος μου ¨μπαίνω λίγο παραπάνω στο γκάζι για να στρίψω¨ δεν μου πέτυχε ποτέ κ πάντα ήμουν στο περίμενε.Ίσως με παραπάνω γύρους καταφέρω να βρω την ισορροπία.Εκείνο που με ενόχλησε περισσότερο ήταν οτι δεν μπορέσαμε να βρεθούμε ποτέ κ πουθενά εντός πίστας με την δύστροπη γαλλιδούλα,αφού μου έκανε τρελά ναζάκια.Ελπίζω στο μέλλον να τη ¨βρω¨. Επίσης να ευχαριστήσουμε κ τον Δημήτρη για σετάπ.
    1 point
  13. Χτες ένιωθα πως υπήρχε μια αόρατη σύνδεση με τον Δημήτρη μπροστά μου,μέχρι και τις σκέψεις που έκανε νόμιζα πως άκουγα ,"τώρα θα κόψω λίγο ρυθμό να κρατήσω λάστιχο για μετά" η ΄"τώρα πλησιάζει πρέπει να τα δώσω όλα μιας και είναι σε καλή κατάσταση τα ελαστικά μου " η"Ωχ μου φυγε λίγο πρέπει να προσέξω να το πάω ομαλά και να τον κρατήσω πίσω μέχρι να κρυώσουν τα ρημάδια για να μπορώ να τα ξαναχώσω" η "Ου του έφυγε όλο, τί καλά τώρα θα αποκτήσω την πολυπόθητη διαφορά " μετά από λίγο "σαν να το παραπήγα συντηρητικά και με ξανάφτασε γαμώτο χώστα πάλι" ........ Αυτό είναι το rfactor 2 κύριοι όλη την ώρα στην τσίτα όχι μόνο την οδηγική αλλά και την στρατηγική ,πρέπει να έγιναν τρελές μάχες και πίσω όταν έχω χρόνο θα ρίξω μια ματια στο ριπλέυ να σας απολαύσω και ίσως να βγάλω και μερικές φωτό καλλιτεχνικές για το άλμπουμ του rf2 φτιάξε mad ένα thred να τις πετάμε όλες μέσα να είναι μόνο οπτικό υλικό χωρίς λόγια . Το κακό είναι πως από τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω προσανατολίζονται περισσότερο σε μια λύση φορζασσέττο δηλαδη καλά γραφικά με την παλιά μηχανή του rf1.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...