Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/25/2016 in all areas

  1. Σήμερα πήγα για ευθυγραμμιση το μπεμβε μου.. Λυπάμαι που θα το πω αλλά τα σεταπ μου είναι υποδειγματικα και επαληθευτηκα παλι σήμερα στην πραξη με αυτα που ζητησα να μου κανουν. Ο τυπος μου ειπε οτι ξερω να στηνω αμαξι καλυτερα και απο οδηγους αγωνων βορειας ελλαδος.. Και για να παω στο θεμα μας.. Θα με κάνετε να παρω το μπεμβε για να το σεταπαρω και να χτυπησω 1.48.χχχ Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    3 points
  2. Αυτοί που δώσανε like για το παραπάνω ξεκινάνε από τις τελευταίες θέσεις στην Monza και με ballast 250kg !!!
    2 points
  3. Kάποιος να τον βοηθήσει...δεν φτάνει που είναι αργός, κάνει και κάθος post... Har har har
    2 points
  4. Παρε ferrari ρεπαιδακιμου να βρεις την υγεια σου...
    2 points
  5. Πολύ δύστροπη η ΒMW ίσως αλλάξω αυτοκίνητο γιατί καταντάει μαζοχισμός ,δεν μαζεύεται η κωλάρα της με τίποτα μου θυμίζει το RRE ρε μπας και το πήρανε από εκεί ? Εχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά που είχε κάποτε η Ζ4 στο ρέισρουμ ξαφνικά στο φρενάρισμα χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια.
    2 points
  6. Πρώτος επίσημος αγώνας GT3 σε Monza 11.09.2016 Λεπτομέρεις θα δωθούν από εδώ.
    2 points
  7. Γιάννη όπως προείπα δεν έχω αντίλογο σε όσα λες γιατί κάποια τα διαπίστωσα ιδίοις όμμασι κ χειρί κ κάποια άλλα τα διάβασα. Δεν με πειράζουν γιατί επιλέγω να εθελοτυφλώ.Κ το κάνω αυτό γιατί στο ζυγό της ευχαρίστησης τα θετικά υπερτερούν κ με αυτή τη λογική δίνω τα λεφτά μου για το άρμεγμα των dlcs.Για το μούλτι που λες εγώ από ένα συγκεκριμένο πάτς κ μετά που δεν θυμάμαι τώρα,δεν είχα προβλήματα. O Μασαρούτο είναι.....ο Μασαρούτο.Κάνει τη δουλειά του από την θέση στην οποία βρίσκεται. Γενικά υπάρχει δουλειά για το βέλτιστο σίμ κ μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ένα σιμ λέγκο. Το studio που αναφέρετε παίδες δεν το ξέρω.
    1 point
  8. Κώστα ψάξε και κατέβασε από virtua lm το Sebring και rouen les essarts, καταπληκτικές δουλειές και οι δύο.
    1 point
  9. Eμενα προσωπικα, δεν το κρυβω αλλωστε, απο ολα τα sim racing μου ΑΡΕΣΕΙ πιο πολυ το AC. (κερδιζει ελαφρως στα σημεια στην καρδια μου το r3e, κυριως λογω μεγαλυτερης γκαμας αυτοκινητων, επειδη εχει και road cars αλλα ισως και επειδη ηταν η αιτια να γνωρισω, εστω και απο μακρια, καποια αξιολογα παιδια) Δε σημαινει οτι ντε και καλα ειναι το καλυτερο. Εμενα μου αρεσει πιο πολυ. Τι σφηνωμα εχουν φαει καποιοι και πρεπει το δικο τους να ειναι και το καλυτερο; Και το rf2 μου αρεσει πολυ, αν και με εχει ταλαιπωρησει ισως πιο πολυ απο ολα. Αν δεν με ειχε ταλαιρωσει τοσο ισως να ηταν αυτο 2ο ή και 1ο. ΥΓ 1. και εμενα κατα καιρους με εχουν ενοχλησει καποιες δηλωσεις του Μασαρουτο. Ενταξει ηρθε αποτομα η επιτυχια και καπου το εχασε, αλλα αυτη ειναι και η δουλεια του. Πωλητης ειναι.... ΥΓ 2. τα αλλα περι αγωνων μεταξυ των ασετιανων με τους αρφακτοραδες τα θεωρω τραγικα, ναουμ. Φιλοθεε μηπως να κατεβουμε και στο δρομο με αλυσιδες στα χερια; "Με θυμασαι ρε πουστη??" και τετοια... αχαχαχαχαχα... ΥΓ 3. ειμαι αδικαιολογητος που δεν εχω ακομα στη συλλογη μου το AMS. Οταν το ειχα δοκιμασει ημουν ακομα με gamepad, οποτε ακυρο, δε μετραει. Θα αγοραστει συντομα. Καλα και συ τωρα συγκρινεις ανισα μεγεθη... Real mathafucka Gaming Studio με τα καφενεια studios των sim racing...
    1 point
  10. Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη...
    1 point
  11. Har har har.. Gesendet von meinem SM-G928F mit Tapatalk
    1 point
  12. Δεν σας λέω το χρόνο πάντως είναι κάτω από 1,50 οπότε πάμε για 1,48 όταν θα κατέβει ο Βήτας. χαχαχα μαζί γράφαμε.
    1 point
  13. Ώπα παίδες. Πρώτον:ο mad δεν είναι κανάς τυχαίος. Δεύτερον: Δεν συγκρίνω στούντιο με μοντερς. Συνέκρινα στούντιο με στούντιο. Εκτός και αν υποστηρίζετε ότι η Papyrus/iracing ειναι inefficient. Σε αυτή την περίπτωση θα ασκήσω πίεση στους γαλακτογόνους αδένες μου. Τρίτον: Προσωπικά ασκώ κριτική γιατί δεν πιστεύω ότι η κούνος είναι το καλύτερο στούντιο. Ούτε καν. Τέαταρτον: Αυτό για το "θα φάνε καλά αυτοί που παίζουν ac όταν έρθουν rf2" φαντάζομαι πάει στον μαντ γιατί ούτε το έχω πει, ούτε το πιστεύω.
    1 point
  14. Η Μόνζα μου σπάει τα νεύρα ίσως είναι η πίστα που μισώ περισσότερο απ΄ όλες ,την τρέχω μόνο και μόνο γιατί αρέσει στον Βήτα χαχαχα. Εν τω μεταξύ νομίζω πως έψαξες να βρεις ένα mod που έχει σχεδόν έτοιμο το σετάπ ,θα τ ακούσεις από τον Βήτα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τρέχαμε δεν ξέρω ποιό είναι πιο μακριά από την πραγματικότητα πάντως είναι τελείως διαφορετικά τα νούμερα που θέλει εδώ,ίσως να κάνω και λάθος γιατί δεν το δοκίμασα και πολύ, θα μας πουν και τα υπόλοιπα παιδιά και φυσικά και οι μετρ του στησίματος Βήτας και Τζιμ. Ισως να το έφτιαξαν έτσι χάριν του balanced performance . ΥΓ: Δοκίμασα στο midohio τι φοβερή πίστα του πάει γάντι και δεν κινδυνεύουν τα μάτια μας ,ωραία ηλιόλουστη φανταστική αυτή να τρέξουμε μετά . Δεν ξέρω αν το πρόσεξες είσαι κι εσύ μέσα.
    1 point
  15. 1 point
  16. Tι ευκολο βρε σαλίγκαρε που μετά τον αγώνα θα θέλεις 3 φιαλες οξυγόνο και θα έχεις χάσει επαφή με το περιβάλλον για τις επόμενες 2 ημέρες !!!
    1 point
  17. Ναι αλλά μετά θα τρέξουνε Forzassetto...και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα όπως να πέσει το site ή o server του rF2 να έχει lag... Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα... Har har har E ναι βρε @gchristod αυτό προσπάθησα να εξηγήσω αλλά δεν κατάλαβαν...δεν μπορείς να βγάζεις πακέτο 10 αυτοκίνητα σε διάστημα 3 μηνών !!! Μόνο οι δοκιμές θέλουνε 3 μήνες, ανεξάρτητα τα μοντέλα και τα physics !!! Δηλαδή που μιλάω ??? Στον τοίχο ??? Και τους λέω τα έχουνε δώσει σε τρίτους με την σφραγίδα της Kunos και τα πρόβατα νομίζουν ότι είναι προϊόν Kunos !!! Εδώ ολόκληρη ομάδα από 4 άτομα modders και περιμένουμε ένα πακέτο από 7 αυτοκίνητα 3 χρόνια !!! Θα μου πεις δεν έχουν χρόνο...όχι όμως και σε 3 μήνες DLC...
    1 point
  18. Θες να σου δείξει? Mad αν μετακομίσουν εδώ το ac subforum του lab, θα χτυπήσει τρελά κλικ το σάιτ! Με χρονοκαθυστέρηση σχετικά με τα προηγούμενα επειδή τα πόσταρα αλλού κατά λάθος: Wolves δεν έχεις δίκιο για τα dlc. Άσε τους Modder's του rf2 που θέλουν έκανα 6μηνο για κάθε αυτοκίνητο, αυτοί το κάνουν σαν χομπυ στον ελεύθερο χρόνο τους. Ακόμα και οι devs του iracing, για ΕΝΑ αυτοκίνητο θέλουν κανά τρίμηνο. Μόνο το 3d modelling να υπολογίσεις, είναι εξαιρετικά χρονοβόρο. 5-8 αυτοκίνητα το δίμηνο δεν βγαίνουν με καμία παναγία, όσο κώλο και να στρώσεις, όσο back catalogue και να έχεις. Αυτο που κάνουν στην κούνος είναι να αναθέτουν σε τρίτους (βλέπε urd για την corvette c7) ή συχνότερα αγοράζουν μοντς (βλέπε μιούρα, skyline r34, και τώρα η πορσε 917 ή η 962, δεν θυμάμαι). Περνάνε ένα review τα physics και έτοιμο. Αν και τα dlc τα βγάζουν σε χαμηλή τιμή, τα θεωρώ χειρότερο άρμεγμα από αυτό της sector3 που σε αναγκάζει να αγοράσεις το ίδιο gt3 αυτοκίνητο 3 και 4 φορές. Λόγω της συχνότητάς τους αλλα κυρίως επειδή για να μπεις σε σέρβερ πρέπει να έχεις ΟΛΟ το κοντεντ. Τότε που δοκιμάζαμε τη σύνδεση του Παναγιώτη, από όλους τους επίσημους σέρβερ με άφηνε να μπω μόνο σε έναν, παρότι μου λείπουν μόνο το Japanese pack και το red...
    1 point
  19. Ξεκινάτε με Ballast και οι δύο Gesendet von meinem SM-G928F mit Tapatalk
    1 point
  20. Κραζεις θαυμαζεις
    1 point
  21. Φτιάξανε τα δένδρα χαλάσανε το χρώμα της ασφάλτου . Στην παραμπόλικα βάλανε άσφαλτο εκεί που είχε άμμο,εμένα προσωπικά με χάλασαν και τα δύο ,στα δένδρα ούτως η άλλως δεν έδινα και πολύ σημασία.
    1 point
  22. Την έχω απο εδώ δεν μου αρέσει γιατί σε κάποια κερμπ έχει φυτεμένα λάστιχα για να μην τα πατάς που στη πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Προτιμώ την v1.2, άλλη διαφορά εκτός απο τις διαφημιστικές ταμπέλες και τα φυτεμένα λάστιχα στα κερμπ δεν είδα.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...