Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/13/2016 in all areas

  1. Τα επιπλέον frames στα racing sims στο multi δεν σου δίνουν πλεονέκτημα όπως στα πχ στα first person shooters. Πλεονέκτημα (μικρό) έχεις από την έλλειψη input lag, το οποίο αυξάνεται με ενεργοποιημένο το vsync. Input lag είναι να στρίβεις εσύ το πραγματικό σου τιμόνι και το παιχνίδι να καθυστερεί για κάποια miliseconds. Αν κατάλαβα καλά αυτό ρώτησες?
    3 points
  2. Τα χουμε ξαναπει. Και εδω και διπλα. Ολα καλα παιχνιδια ειναι, οσο εξυπηρετουν το σκοπο τους, δηλ να μαζευομαστε να ριχνουμε καμια π@ναγια##!! εεεεε καμια γυρα ηθελα να πω... Παντως, γενικως, μην τρελενεστε με τις συγκρισεις. Ειναι αναποφευκτες αφου τα λιωνουμε ολα. Ολα εχουν τα υπερ και τα κατα τους. Και σε ολα ο mad_dog τερματιζει τελευταιος
    3 points
  3. Aγαπητοί κύριοι, με χαρά σήμερα πληροφορήθηκα ότι το ποθητό μοντέλο ελαστικών cpm evolution έχει ενσωματωθεί στην τελευταία έκδοση του. Θα παρακαλούσα θερμά, επειδή το mod είναι free, το δουλεύουν εδώ και 5 χρόνια και επειδή σκεφτόμαστε σοβαρά για ένα πρωτάθλημα GT3, θα ήθελα όσοι έχετε τον χρόνο και την όρεξη να το δοκιμάσετε. Steam
    2 points
  4. Στα περι lab να σας βαλω και αλλη μια παραμετρο που δεν εχετε λαβει υποψη. Το πεταω κατα καιρους αλλα δεν "τσιμπαει" κανενας... Το εχω ζησει και παλιοτερα το εργο με το bf. Aπο που και ως που thelab.gr το ονομα του σερβερ; Εχουν βαλει κανα φραγκο για τον σερβερ και δε το ξερω... Τζαμπα διαφημιση? Δε φτανει που εχουν παει τα "κλικ" του site στο θεο, απο εκει που πηγαινε για ψοφο, λογω ac θα εχουν και αποψη για το πως θα μιλαμε ή τι θα λεμε... Δεν ειναι τυχαιο το ποσος κοσμος εχει φυγει τα τελευταια χρονια... Ακομα και "δικοι" τους.
    2 points
  5. Βάλε αυτό και ξαναδοκίμασε αν μπορείς: APEX-URD2.rfmod Μην σε μπερδ'εψει το όνομα, έβαλα μόνο τα apex
    1 point
  6. up. Oνομα Server "GR RF2 GT3/GTE". ΑΡΧΕΊΟ: APEX GT3-URD GTE.rfmod
    1 point
  7. Μπάβο Γιάννη, βάλε κύκλο με practice και 10γυρο αγώνα
    1 point
  8. Τι να μπερδεψουμε??Αφου αυτο ακομα δεν βγηκε......
    1 point
  9. Ξεκινάς με Ballast Gesendet von meinem SM-G928F mit Tapatalk
    1 point
  10. Πραγματικά ψάχνοντας για σέρβερ για να δοκιμάσω τη σύνδεση βρήκα μερικούς τρελούς που τρεχανε EVE F1 68 και μπήκα. Εχεις απόλυτο δίκιο ήταν φανταστικό σε αίσθηση το αυτοκίνητο στο spa του 68 νομίζω ήταν αν δεν με απατά η μνήμη μου. Ευχές για θετικό κλίμα μόνο.
    1 point
  11. Επίσης αν κάποιο καλό παιδί @gchristod μπορεί να σηκώσει server με τα Apex και Monza θα ήταν υπέροχα
    1 point
  12. Πίστες απο εδώ Δεν ξέρω αν είναι οι ίδιες που θα μας βάλει ο @mad_dog ειδικά αυτή η Nuerburg δεν ξέρω αν είναι η Nurburgring Brands Hatch v074 Hockenheim v1.0 Nuerburg GP 4.5
    1 point
  13. Πιασε 250kg για αρχη
    1 point
  14. ουπς... τωρα το δα. Αντιλογος (ετσι για να παρουμε και λιγο φωτια) Και η οικονομικη πολιτικη της ISI δεν ειναι τραγικη; σε σχεση παντα με το "original content" που προσφερει. Στα υπολοιπα (physics, ffb κλπ) ειμαι ακομα πολυ n00bas για να χω αποψη.
    1 point
  15. Για αυτο ρωτησα... Input lag με το gamepad και την τιμονιερα δεν μπορω να πω οτι εχω νιωσει, με ενεργοποιημενο vsync (και δεν εχω δει και διαφορα σε χρονους) Στα shooters (που εχω φαει τα χρονια μου) το αντιλαμβανoμαι αμεσως. Το vsync ηταν κατι το απαγορευμενο για μενα χρονια τωρα, με τα racing αρχισα να το χρησιμοποιω λογω καλυτερου οπτικου αποτελεσματος και λογω 60hz οθονης.
    1 point
  16. Δεν έχει πλεονέκτημα.
    1 point
  17. Nαι Για να δω τωρα που το ποσταρα εκει, θα απαντησεις; ή οποιος γνωριζει...
    1 point
  18. Την ίδια απογοήτευση ένιωσα στη red bull με z4 στο assetto μη σου πω και χειρότερη όταν μπήκα να δοκιμάσω τη σύνδεση. Τα γραφικά ολα low κ τα frames 30 με 15 αυτοκίνητα το ffb για κλάματα και είχες την αίσθηση πως πήγαινες με 500 για σετάπ δεν ξαναμιλώ αποδείχτηκε πως είμαι πανάσχετος για να κρίνω ρωτήστε το Vita ο άνθρωπος κάνει παπάδες μετά από αυτά που έκανε στη monza του βγάζω το καπέλο μέχρι κι εγώ όταν ξαναγυρισα στο σετάπ του χτύπησα 1:49:6 κ μέσα στον αγώνα παρακαλώ,απίστευτο σετάπ κ φώναζε ο άμοιρος ρε παιδιά αν το παιχνίδι είναι ρεαλιστκή εξομοίωση πρέπει να πάει στο 1:49 με αυτό το σετάπ. Μπράβο ρε Πάνο είσαι μετρ, μπράβο όμως κ στο Δημήτρη που αμέσως έκανε πολύ καλό χρόνο. Εγώ πάω σε καμιά κονσόλα δεν κάνω για σιμ είμαι άσχετος.
    1 point
  19. KΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ . ΥΓ: @mad_dog διόρθωσε σε παρακαλώ τους χρόνους ,δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά χύσαμε τόνους ιδρώτα για να τους πετύχουμε ,μετά σου λέει είμαστε σοβαροί εμείς εδώ
    1 point
  20. Αυτό με το ffb το έχω παρατηρήσει κι εγώ, π.χ. η Lotus Evora GTC έχει (είχε? έχω καιρό να την τρέξω) καταπληκτικό ffb, ενώ η Lotus 2-11 ήταν αποξενωμένη. Η λογική λέει ότι ένα track day car θα έπρεπε να έχει πολύ ζωντανό τιμόνι, αλλά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Οι υπερασπιστές λένε ότι το ffb στο AC βγαίνει απευθείας από τη physics engine, αλλά τότε αυτό έρχεται σε αντίθεση με το τελευταίο που προείπα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το παιχνίδι.. Όσο για τα dlc που λες: Δίκιο έχεις, φτιάχνουν πακέτα με πολύ desirable αυτοκίνητα, από την άλλη απαράδεκτο αυτό που δεν μπορείς να μπεις σε σέρβερ αν δεν έχεις ΟΛΟ το κοντεντ, αλλά άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό. Όμως μιας που προφανώς βασίζονται οικονομικά τόσο πολύ σε αυτά (dlc), μήπως να προσλάβουν και κανένα άλλο άτομο? Θα έχουν πολύ καλύτερο quality assurance και consistency στο περιεχόμενό τους από αυτό που κάνουν τώρα, να αγοράζουν 3rd party mods ή να αναθέτουν projects σε εξωτερικούς. Ένα σκασμό κόπιες έχουν πουλήσει και τα dlc φεύγουν σαν φρέσκα κουλούρια, έχω βαρεθεί να ακούω την πιπίλα "είμαστε μια μικρή εταιρειούλα τόση δα, μόνο 6-7 άτομα, μην μας ασκείτε και πολλή κριτική, σνιφ". H reiza ζήτημα αν έχει πουλήσει το 1/5 και δίνει συνέχεια updates και content.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...