Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/08/2016 in all areas

  1. Για το κομπο του 2ου σερβερ του rf2, συμφωνω να το κρατησουμε και επισης συμφωνω να ειναι λιγο πιο οργανωμενο.
    2 points
  2. 2 points
  3. Εγώ ακούγομαι σαν χαλασμένος δίσκος αλλά 3 φτηνές οθόνες ακόμη κ του κατοστάρικου η καθεμιά θαναι κατά πολύ ανώτερη η εμπειρία από οποιαδήποτε μία. Το VR για μένα θέλει τουλάχιστον 3-5 χρόνια ακόμη γιατί η ανάλυση στα δικά μου μάτια που δεν είμαι κ απαιτητικός είναι τραγικά χάλια.Το να έχουμε τούμπανα πισί κ ακόμη κ με αυτά να βλέπουμε γραφικά PS2 κ να λέμε έλα είναι στα σπάργανα ακόμη το θεωρώ μαρκετίστικο στάντ.Απλά έχουν βρει τρόπο κ όπως στα games μας τα παίρνουν σε μορφή early access κ πληρώνουμε την εξέλιξη,κάτι αντίστοιχο κάνανε κ με αυτό.Όταν η ανάλυση φτάσει τα 1080p έστω μιας κλασικής οθόνης τότε ναι θα αξίζει τον κόπο για τον τρελαμένο σιμ ρέισερ να τα δώσει αν ψάχνεται για το ιμμέρσιον.
    2 points
  4. Α γεια σου. Αυτό είναι απάντηση, ο μαντ είναι σαφής. Τρισμέγιστος κεφτές μεν, αλλά σαφής.
    1 point
  5. Εγώ το βλέπω εννιαία δεν νομίζω να θέλουμε δεύτερο σέρβερ να τρέχει παράλληλα με κάποιο άλλο κόμπο άλλου σιμ ,κοινώς όχι όλο rf2 θα το σιχαθούμε η θα έχουμε απουσίες όπως θέλεις πές το γι αυτό το έγραψα μην υπολογίζοντας βασικά τον δεύτερο σέρβερ που τον θεωρώ υπερβολή. Τώρα αν θέλετε να υπάρχει ούτως η άλλως ας υπάρχει ,αλλά νομίζω πως η λύση του να τρέχουμε Παρασκευή άλλα sims δεν θα λειτουργήσει ,to automobilista kai to assetto χρειάζονται λίγο χρόνο για δοκιμές και σετάπ άρα παραπάνω χρόνο άρα χρειάζονται όλη τη βδομάδα για να μπορούν όσοι δεν διαθέτουν χρόνο να μπουν κάποια στιγμή για να φτιαξουν ένα σετάπ της προκοπής κ να είναι ανταγωνιστικοί όπως δηλαδή κάνουμε τόσο καιρό στο rf2, άρα Κυριακή. O δεύτερος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν θα έρθει πάλι η σειρά του rf2 για κόμπο αν υιοθετήσουμε το σχήμα που είπα παραπάνω. Το θέμα είναι πόσοι από μας θέλουμε να τρέξουμε άλλα sims και ποιά ,οι περισσότεροι δεν έχουν το automobilista οπότε αυτομάτως παραπέμπεται στο μέλλον ,μένουν ασσέττο και ρέισρουμ . Ποίοι είναι διατεθιμένοι να τρέξουν και που ? Όλα αυτά εγείρουν διαφωνίες και απορίες . Αυτός είναι ο λόγος που στο teamspeak μπορούμε να λύσουμε καλύτερα τα προβλήματα αντί να γράφουμε εδώ σεντόνια και πανωσέντονα και να μην καταλαβαινόμαστε.
    1 point
  6. Ρε παιδιά θα με σκάσετε, διαβάστε το αρχικό μου ποστ που εκανε quote o wolves, πουθενά δεν αναφέρω το πρωτάθλημα rf2. Αναφέρομαι μόνο στον 2ο σέρβερ και στα υπόλοιπα sims.....
    1 point
  7. Πρωτάθλημα rF2 με 5-6 αγώνες κάθε 15 μέρες. Ενδιάμεσα ένα απ'τα άλλα 2-3 sim χωράνε άνετα, κοινώς συμφωνώ με το Πάνο. Και αφού το DD δεν παίζει στο Raceroom μπορεί να μπεί Assetto που δουλεύει και αμάξι-πίστα επιλέγει ο Πιλότος
    1 point
  8. Αλλαγή πίστας και κλειδώνω Autodromo di Imola GP με Brabham BT44B 1975
    1 point
  9. Εγραφα κατι αλλα χαθηκε καπου εκει στο edit... (γεια σου ρε Πιλοτεε με τα αντμινιλικια σου...) Τα ξαναγραφω... Το r3e προτεινω να μην το αφησουμε. Εγω δε θα τα αφησω παντως. Nα κανουμε νεο πρωταθλημα; Nα ορισουμε μια μερα r3e και να μαζευομαστε και οτι προκυψει; Οτι θελετε. Το συζηταμε. Ποσοι ειναι διατεθειμενοι να ακολουθησουν το θεμα r3e πρεπει να δουμε πρωτα και μετα βλεπουμε το τι και πως... Στο ams εγω στην παρουσα φαση δε θα ακολουθησω. 45αρι ή 60αρι αυτο το διαστημα για το ams δε το σπρωχνω. Αργοτερα θα το δω... Με χαματσια και αλλα τετοια παπαριλικια βαριεμαι πραγματικα να ασχοληθω και το θεωρω και μ@λακια γιατι εχουν ριξει δουλεια τα παλληκαρια... Οταν μπορεσω θα τους στηριξω. Ο Γεωργιου μπορει να λειπει, αλλα εχουμε αλλον, πιο γραφικο....:::
    1 point
  10. Για τα υπόλοιπα θα μας πεις την άποψή σου ή θα μας κρατήσεις σε αγωνία λίγο ακόμα? Thanks για τη μεταφορά, ωραίος τίτλος, μόνο ο Γεωργίου λείπει!
    1 point
  11. Γράφω εδώ για να μην έρθει ο Πιλότεος με διαφραφικές προθέσεις και με πιάσει καμιά φρίκη πάλι. Επειδή μάλλον μέσα στη εβδομάδα θα απέχω από το TS, να συζητήσουμε εδώ λίγο το πρόγραμμα για τους "ενδιάμεσους" αγώνες? Άλλωστε και στο TS δεν είμαστε πάντα όλοι και στο προφορικό μπορεί να χαθεί κάτι μέσα στην οχλαγωγία. Οι απορίες μου είναι: -Τι θα γίνει με τα κόμπο του 2ου σέρβερ του RF2. Θα τα κρατήσουμε? Αν τα κρατήσουμε ίσως θα έπρεπε να τα κάνουμε λίγο πιο οργανωμένα, π.χ. να ορίσουμε συγκεκριμένη ώρα και διάρκεια αγώνα και ποιος βάζει κόμπο και πότε. -Αν γίνουν πιο κανονικές αυτές οι συναντήσεις, τι θα κάνουμε με το Raceroom? Θέλετε να το συνεχίσουμε ή όχι, και αν ναι σε τι μορφή? Χαλαρό cup με μια κατηγορία αυτοκινήτων ή με διαφορετικά κόμπο? Και ποια ημέρα. -Θα ασχοληθούμε τελικά με το AMS? Παρατήρησα ότι αρέσει σε αρκετούς, (geovas, john@john, angelo, liakjim). Σε κάθε περίπτωση αν ασχοληθούμε με άλλα sims καλό θα ήταν να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι γίνεται και να μην τραβήξει άλλος για Χίο κι άλλος για Μυτιλήνη. Αλλιώς ας κρατήσουμε μόνο το rf2. Προσωπικά πιο ενδιαφέροντα μου φαίνονται τα κόμπο στον 2ο σέρβερ μιας και το Μεγκάν το έχω βαρεθεί (σε καμία περίπτωση αυτό το τελευταίο δεν είναι μομφή να διακοπεί το πρωτάθλημά του, εννοείται πρέπει να ολοκληρωθεί και όποτε μπορώ θα συμμετέχω).
    1 point
  12. Έδωσα παραγγελία και άλλαξα μόνο το κάτω στην βάση...τους είπα να βάλετε το όνομα μου, το κύπελλο είναι δικό μου. Τώρα αν δεν το αποκτήσω, θα το πάρεις εσύ, αλλά από κάτω θα γράφει το όνομά μου...δεν πειράζει όμως θα έχεις κάτι να με θυμάσαι.
    1 point
  13. Στείλε μου από τώρα εκείνο το μεγάλο στη μέση για να το σηκώσω real time την ημέρα της νίκης.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...