Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/07/2016 in all areas

  1. Η τελική βαθμολογία: GTM '92 Cup Standings.pdf Ο @panosdimip είναι επίσημα ο βασιλιάς των DTM '92 ανεξαρτήτως πίστας, δεν ξέρω αν σας το έχει πει. Τελικά έχασα την 2η θέση από το κωλοαλιενοσόσνα, μάλλον γι'αυτό του κάηκε η gpu, από τις κατάρες μου Βραβείο συνέπειας στους @spyder και @sC_w0lveS. Βραβείο τιγκανά-λοσπούλος στον @mad_dog. Παναγιώτη πες μου σε ποια διεύθυνση να σου στείλω το έπαθλο που κατασκευάστηκε ειδικά για εσένα:
    7 points
  2. @sosna πολύ πιθανό να τα παίζει και το τροφοδοτικό σου με τόσους σκληρούς πάνω + dvd, τραβάνε ρεύμα. Ειλικρινά είμαι περίεργος τι τους θες όλους αυτούς τους σκληρούς..... Μήπως είναι ώρα να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στη συλλογή σου από gay πορνό? Έλεος πια, πόσα TB θες?
    4 points
  3. Μπραβο ρε Δημητρη. Αυτο σκεφτομαι απο χτες συνεχεια. Αυτο το αμαξι αξιοπoιει στο μεγιστο το sim hardware. Τιμονια, πεταλια, shifters και γω δεν ξερω τι αλλο. Οσο μεγαλυτερη η επενδυση, τοσο μεγαλυτερη και η αισθηση και η απολαυση. Κανονικα ο @mad_dog θα επρεπε να μας παρακαλαει να τρεχουμε συνεχεια με αυτο. Αλλα.... κριμα. Τοιχος. Ντουβαρι. Προτιμαει να τρεχει με συμπλεκτη και h τα gt3. OK, καπου εδω τα λογια αρχιζουν να περιττευουν και τη θεση τους παιρνουν τα MEGA facepalms.... Το αυτοκινητο, στις 2 μερες που το επιασα, καταλαβα, οτι δεν θεωρειται τυχαια σχολειο. Ακομα και το default setup του δεν τυχαιο. Μαθαινεις και να οδηγας αλλα και να στηνεις setup. Θελει, ομως, χρονο και υπομονη. Σε συνδοιασμο με αρκετα διαμαντακια πιστακια απο ΙSI, θα ειναι ονειρο. Ελπιζω να το ξαναπιασουμε...
    4 points
  4. Laser-Scanned Charade Track for rFactor 2 On The Way Pixsim Modding, creators of the Nogaro track for rFactor 2, have announced a new modding project and it’s a big one: Charade. The team is working on bringing on of the most legendary historical racing tracks to the simulation, helped by laser-scanned data to create a true rendition of this legendary track. Also known as the Circuit Clermont-Ferrand, Charade has hosted four editions of the French Grand Prix between 1965 and 1972 and also served as a filming location for the movie Grand Prix. Back in 1989, the nine kilometer circuit was shortened to four kilometers and has served as testing and racing school venue ever since. Despite playing no role in professional motor sports anymore, the track is still famous for bearing close resemblance to the Nürburgring Nordschleife in terms of challenge for the drivers. The virtual version of Charade will come with two layouts, one dating back to the last Formula One Grand Prix 1972 and a fictional version of the original 8km layout as if this legendary track was still operational.
    4 points
  5. Σειριακό κιβώτιο έχουν τα skips όχι H, τα πραγματικά θέλουν heel-toe όταν κατεβάζεις γιατί ενώ μπορείς χωρίς συμπλέκτη με ένα απλό blip υπάρχει η κολώνα του τιμονιού στη μέση που εμποδίζει το αριστερό πόδι από το να μεταφέρεται από το συμπλέκτη σε φρένο για να φρενάρεις με το αριστερό και να δώσεις το blip με το δεξί, σε sim (τουλαχιστον στο iR) προσωπικά δεν χρησιμοποιώ συμπλέκτη, ανεβάζω αφήνωντας το γκάζι και κατεβάζω δίνωντας Blip. Όντως το γκάζι δεν το αφήνουμε ποτέ, θέλει ένα ελάχιστο γκαζάκι για να κρατήσει βάρος στον πίσω άξονα και να μη σου γυρίσει το αυτοκίνητο στα φρένα και στις στροφές και όντως το default setup που έχει στο rF2 είναι ελεεινό και δίνει κάκιστες εντυπώσεις σε όσους το δοκιμάζουν Δυστυχώς έλειπα και τις δύο μέρες και δεν μπόρεσα να μπώ αλλά ένα πρωταθληματάκι με τα skips θα το έτρεχα ευχαρίστως.
    3 points
  6. Πολύ έντονες συγκινήσεις και χτες με το επίπεδο όλων να είναι πολύ ανεβασμένο ,ειδικά του Γιάννη με τα ψηλά βίτσια ,μπράβο ωρέ ζαγάρ πήγαινες τσίτα τάπα σαν συφιλιασμένο τσιτάχ χτες ,σε φοβήθηκε το γαλανό μάτι μου και δεν έπιανε πάντα το μάτιασμα. Το αυτοκινητάκι φοβερό δίνει απίστευτες συγκινήσεις θα το ήθελα κι εγώ πολύ σε πρωτάθλημα κι ας κάτσω να σας φτιάξω όλα τα σκίν κατά παραγγελία. Η διασκέδαση στα ύψη για δύο λόγους ο ένας το αυτοκίνητο ο άλλος το ότι οι επιδόσεις όλων μας ισάξιες ,ευτυχώς βγάλαμε από τη μέση και το formation lap και του δώσαμε και κατάλαβε με τα εγωκεντρικά μου ριστάρτς. @marmagas o major cotributor της οδηγικής ευτυχίας του τριημέροu, Giannis Christod η ματιασμένη "αποκάλυψη τώρα" ,spyder Ιωάννης το πιο ίσιο στραβό τιμόνι της υφηλίου με επιδόσεις που κόβανε την ανάσα των συναγωνιστών του ,andre όπως πάντα ταχύτατος ,Kωστής ανεβαίνει σταθερά και με τσαμπουκά η επιμονή και η υπομονή του μας υποχρεώνει να του βγάλουμε το καπέλο,σωτήρας μου χθες αφού μου άνοιξε τα στραβά να αλλάξω λάστιχα ,απολύτως απαραίτητος στην κοινότητα. Μαντούλη μπράβο ήρθες και έτρεξες θέλαμε παραπάνω αλλά κι αυτό που έκανες είναι υπέρβαση,έτσι σε θέλουμε δυνατά με τσαμπουκά. Δεν βαθμολογάμε βρε κάνουμε αγώνες καπάκι τον ένα πίσω από τον άλλο για διασκέδαση χωρίς ανάσα.
    3 points
  7. H διοίκηση του pcgamingforum.net χορηγεί το κύπελλο. Το κύπελλο είναι το παρακάτω (ένα από αυτά, το μεγαλύτερο, είναι σε μερικά σημεία από ασήμι, η βάση μάρμαρο): Επάνω σαν σήμα και στην βάση τα παρακάτω:
    2 points
  8. Οι σκληροί είναι 3εις κ 2 ssd,που δεν τραβάνε κ το πολύ το ρεύμα,άλλωστε το τροφοδοτικό είναι κορσέρ 750άρι απλά τοχω από το 2012 -επειδή έχω βάττμίτερ ο πύργος με 3 οθόνες δεν τραβά πάνω από 400-450 βάττ-.Κ γω υποψιάστηκα κάποιο θέμα με τα καλώδια για αυτό κ άλλαξα τις αρμαθιές αλλά κ πάλι δεν έπαιζε.Φοβάμαι μήπως παίζει κάτι με τις σάτα της μητρικής αλλά τώρα έχω εκτός το dvd κ αυτόν που θα κάνω κλώνο.Απλά θα μείνω έτσι μέχρι να κάνω καμιά αναβάθμιση χωρίς λόγο βέβαια οπότε θέλω να το κρατήσω όσο πάει. Γιώργο έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα γιατί άμα δεις κ στο γούγλη όταν έχεις no signal with 100% gpu fans συνήθως είναι κάρτα ή τροφοδοτικό.Το τροφοδοτικό το τσέκαρα με κανά 5λεπτο occt στρές.Οπότε θεώρησα οτι είναι η κάρτα. Γιάννη αράχνη να σε πω την αλήθεια δεν ψήνομαι να κάνω πάλι troubleshooting,οπότε το αφήνω ως έχει.Από ζέστη δεν έχει θέμα λόγω haf 932 με καλά ζυγισμένο airflow.Οι σκληροί έχουν 28-32 βαθμούς κελσίου. να πω πάλι χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια σε όλους κ στον Δημήτρη marmagas που προσφέρθηκε να με στείλει κάρτα. με σκλαβώσατε πάλι υπόσχομαι ναμαι μισό δεύτερο αργότερος εφεξής. ποτέ δεν είναι αρκετό το πορνό....
    2 points
  9. Εγώ ακούγομαι σαν χαλασμένος δίσκος αλλά 3 φτηνές οθόνες ακόμη κ του κατοστάρικου η καθεμιά θαναι κατά πολύ ανώτερη η εμπειρία από οποιαδήποτε μία. Το VR για μένα θέλει τουλάχιστον 3-5 χρόνια ακόμη γιατί η ανάλυση στα δικά μου μάτια που δεν είμαι κ απαιτητικός είναι τραγικά χάλια.Το να έχουμε τούμπανα πισί κ ακόμη κ με αυτά να βλέπουμε γραφικά PS2 κ να λέμε έλα είναι στα σπάργανα ακόμη το θεωρώ μαρκετίστικο στάντ.Απλά έχουν βρει τρόπο κ όπως στα games μας τα παίρνουν σε μορφή early access κ πληρώνουμε την εξέλιξη,κάτι αντίστοιχο κάνανε κ με αυτό.Όταν η ανάλυση φτάσει τα 1080p έστω μιας κλασικής οθόνης τότε ναι θα αξίζει τον κόπο για τον τρελαμένο σιμ ρέισερ να τα δώσει αν ψάχνεται για το ιμμέρσιον.
    1 point
  10. Χέσε μας ρε Πιλότεε, όσο βλέπω κομπο με Μόντσα μετά την πλύση εγκεφάλου που έχει προηγηθεί με τα apex/ urd θα σχολιάζω όσο θέλω. Απαγορεύεται το σχόλιο? Θα μας πεις τι θα γράφουμε? Είναι αντιθετο με τους κανόνες του φόρουμ? Έτσι κι αρχίσεις και διαγράφεις ποστ που είναι σχετικά με το θέμα την έχω κάνει με ελαφρά και μαύρη πέτρα. Κι εγώ ό,τι λέω το κάνω.
    1 point
  11. Κανένα πρόβλημα, Spa 1966 με Brabham BT44B 1975
    1 point
  12. Brabham BT44B 1975 σε Monza Βάζω Monza που δεν έχει κλειστές στροφές γιατί θα πάει το τετακε σύννεφο
    1 point
  13. Μηπως να πει καποιος αλλος combo γιατι ο Παναγιωτης βρισκεται εκτος Ελλαδας; Αν και δε με χαλαει καθολου που θα παραμεινει το τωρινο combo στον σερβερ, μεχρι να μπει το καινουργιο ΥΓ: Και μια παρατηρηση-παρακληση στον αντμιν του σερβερ. Οτι πει αυτος που θα βαλει combo, αυτο να μπει ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Και οχι αλλα 10 αυτοκινητα που θα χει εμπνευση ο αντμιν.
    1 point
  14. Ναι macau με βροχή και skip barber δε ούλτιμέιτ τζέρνι.
    1 point
  15. Ωραίο και διασκεδαστικό το Skip στην αρχή δεν μου άρεσε λόγω του σεταπ του που λέει και ο Γιώργος θέλει practice με καλό σεταπ σαν του @marmagas Θέλει λίγο τιμόνι και λίγο φρένο μειώστε τo sensitivity του φρένου, χθές έκανα 1.14.771 είδα και -0.4 στο δέλτα και μετά τράκαρα Το αμάξι το έμαθα όχι στο practice αλλά στους αγώνες ακολουθώντας τους άλλους. Eχουν και τα restart το καλό τους. Ο @rapid_fast μπορεί να βάλει Macau στο επόμενο combo
    1 point
  16. Λοιπόν γράφω τι έκανα για future reference Πήγα την κάρτα στο Vision Studio κ προς τιμήν τους παρότι δεν την είχα αγοράσει από αυτούς την τσέκαραν κ με είπαν οτι η κάρτα δουλεύει οκ.Μετά ήρθε ο τεχνικός κ με είπε διάφορα. Έτσι λοιπόνγυρνώντας σπίτι έβγαλα μπαταρία από μητρική,έκανα cmos με το jumperaki που βρίσκεται πάνω στη μητρική κ δοκίμασα χωρίς σκληρούς δίσκους επάνω κ χωρίς κάρτα μόνο με την ονμπόρντ,αλλά πάλι μαύρη οθόμη.Μετά έβαλα κανονικά την κάρτα κ πάλι τα ανεμιστήρια στο φούλ κ μαύρη οθόνη.Μετά πάλι με την κάρτα επάνω κ το dvi στην ομπόρντ κ μαύρη οθόνη.Κατόπιν είπα να βάλω όλους τους σκληρούς πλην ενός με το dvi στην κάρτα.Εκεί πόσταρε κανονικά.Μπήκα bios φόρτωσα τα default optimised κ μπούταρε κανονικά windows.Επόμενο βήμα να φορτώσω το o/c προφίλ που περιέργως είχε κρατηθεί στη μνήμη παρότι έβγαλα μπαταρία κ έκανα cmos κ να μπω windows.Έβαλα amd drivers σέταρα eyefinity κ έκανα reboot.Καθόπως δείχνει είναι οκ.Απλά όταν θα κάνω clone θα αφαιρέσω έναν από τους σκληρούς μήπως κ είναι αυτό το θέμα του. Θένξ σε όλους για τη βοήθεια. Πάνο στο όριο ήμουν να το πάω κ θα το είχα κάνει αλλά επειδή έχω μόνο μηχανάκι θα ταν δύσκολο να βάλω το HAF 932 μαζί με όλα τα συμπαραμαρτούντα εντός του κ να τους το πάω. Ξέχασα να γράψω οτι τη φρίκη την έφαγε όταν είχα πάνω 6 σκληρούς κ ένα dvd.Τώρα έχω βγάλει εντελώς τον ένα σκληρό κ το dvd.
    1 point
  17. Είσαι σίγουρος ότι πατάει καλά η κάρτα? Την έχεις βιδώσει στο πίσω μέρος του σασί? Σταμάτα να κάνεις σαν υστερικιά και συγκεντρώσου, αλλιώς θα έρθω να σε χαστουκίσω και όχι με το χέρι μου. Ο ραπιντ ή ο ακης δεν μπορούν να κάνουν μια δοκιμή? Για την εγγύηση, αν τελικά πάει εκει το πράμα, καλύτερα rma στον κατασκευαστή, ειδικά αν είναι από σκρουτζομάγαζο. Επίσης δοκίμασε να μπουτάρεις σε safe mode.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...