Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/02/2016 in all areas

  1. Και το Nissan είναι γ@μάτο, turbo laaaaaaaaaaag!
    4 points
  2. Μία και σήμερα, λογικά αύριο θα μου φέρει η ups την τιμονιέρα. Repair log by fanatec, ελπίζω να βρήκανε το πρόβλημα και να μην τα αλλάξανε όλα αυτά απλώς για να με πείσουνε ότι κάτι κάνανε. "Μain Cables, Main PCBA, and both fans were exchanged, the axis greased and the firmware 204 installed." Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    3 points
  3. Για το φίλο @sC_w0lveS Με βάση τα Regulations Megane Trophy : Και τα ωραία προγράμματα που προτάθηκαν, για του δυο αγώνες που έλαβα και εγώ μέρος έχουμε: Οπότε η βαθμολογία για τους τέσσερις αγώνες έχει ως εξής: @mad_dog Sorry αλλά είμαι αυτοδίδακτος στατιστικολόγος. Οι κανόνες ,βλέπεις........
    3 points
  4. Εννοειται οτι δε με ενδιαφερουν οι βαθμολογιες κλπ, απλα θελω να τονισω, οτι ο "αχαιρευτος" εχει φαγωθει για σοβαρα πρωταθληματα, κανονισμους, χαρντκοριλες και ολα τα συναφη και εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια με ουτε 10 ατομα και μετα απο 4 μονο αγωνες. Το βραδυ θα καουμε παλι κλασσικα....
    2 points
  5. Πηγαίνετε στο store και δοκιμάστε το παρακάτω πάκ
    2 points
  6. Sector3 Studios Preview Silverstone and McLaren 650S GT3
    2 points
  7. Στεγνά Κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι για το ασσέττο αλλά δεν μπαίνω να το γράφω κάθε ζυγή μέρα στο thelab και να σπάω όρχεις.
    1 point
  8. Δεν θα στηθεί πρωτάθλημα με eve βρε @panosdimip !!! Έχει γίνει σοβαρή δουλειά στο update του Apex και θέλουμε να τα δούμε μαζί με τα άλλα της Endurance για το πρωτάθλημα !!! Γουστάρεις eve βάζεις και τρέχεις μόνος σου, δεν θα στήσω τον 2ο server με eve !!!
    1 point
  9. Η απόδειξη πως δεν νεκρώνει τίποτα κ πως έχεις συνέχεια σωστή πλεροφόρηση είναι η ISI EVE F1,γνωρίζεις κ συμφωνώ απόλυτα με το Νάσο, το πως πότε κ γιατι γίνονται όσα γίνονται. Αλλά κ στο σκριπτεντ RRE το ίδιο συμβαίνει πας την ουρά όσο δίπλα σου τη θες σε κάποια αυτοκίνητα που το κάνουν εύκολα. Χτες δοκίμασα το φορντ το gto κ μου άρεσε πολύ η αίσθηση του, τόσο που νόμιζα πως ήμουν στο ρου φου2. Ακόμα κ στο σκριπτεντ υποστρφοδιωξιμικό assetto νιώθεις καλύτερα το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου. Στο automobilista έχω κι εγώ αυτό το προβληματάκι, δεν έχω όση πληροφορία θα ήθελα, δεν με χαλάει όμως καθόλου γιατί με λίγη ενασχόληση θα αναλάβει ο εγκέφαλος τα της αίσθησης.
    1 point
  10. εγώ τον διακιολογώ πάντως αφού μας τα προσφέρει όλα ΑΒΑΔΙΣΤΑ κ με πλήρη εχεμύθεια if you know what i mean... κ ένα για να μην ξεχνιόμαστε
    1 point
  11. Πρόσεξε δεν είπα ότι ήταν εύκολο, μια δοκιμή μαζί μας θα σε πείσει όταν θα ψάχνεις να βρεις γιατί δεν δουλεύει το σκριπτεντ φυζικς νιαχ νιαχ νιαχ, η μήπως φοβάσαι πάλιο τσικεν κόρσα. Ιδού η Ρόδα ιδού και το πήδημα χμμ λιγάκι παραφρασμένο.
    1 point
  12. Πρωτάθλημα χωρίς βαθμολογία δεν γίνεται, κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για συμμετοχές .
    1 point
  13. Ελληνικός σέρβερ θα υπάρξει έχουμε κάνει κάτι δοκιμαστκά με 5 αυτοκίνητα και δουλεύει αλλά έχουμε επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα του rf2 kai toy raceroom για την ώρα. Στα σχέδιά μας είναι και ένα πρωτάθλημα με ΑΜS. Από πλευράς ερωτεύσιμου ffb πάντως είμαστε διαθέσιμοι στο rf2 που κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο σ΄αυτόν τον τομέα από το automobilista χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μας αρέσει κι αυτό . Οπότε αν θέλεις σε φιλοξενούμε ,η εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη .
    1 point
  14. O 2oς server είναι με Oulton, στο practice έχει medium marbles. Tα αυτοκίνητα είναι τα καινούργια APEX και ENDURANCE. Όλα, πίστες και αυτοκίνητα από το Workshop. Δοκιμάστε και πείτε πως σας φαίνονται. Η πίστα θέλω να είναι ISI για καλύτερη άσφαλτο.
    1 point
  15. Ευχαριστούμε Ανδρέα για τον κόπο, ακόμα δεν το πιστεύω πως έχουμε τρέξει 4 αγώνες με το ίδιο αυτοκίνητο, που θα πήγαινε θα ωριμάζαμε κάποτε μπράβο μας,άντε να κάνουμε και απονομή στο τέλος. Μένει να διαλέξουμε σε ποια πόλη θα γίνει η απονομή. Προτείνω Ιωάννινα η Σαλονίκη αν κ Αθήνα θα με βόλευε αφάνταστα. Υγ: Τα όνειρα δεν κάνουν κακό.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...