Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/28/2016 in all areas

  1. 23ευρω σκετο και 45ευρω με το season pass Automobilista on Steam
    3 points
  2. Η Fanatec μου έστειλε τιμόνι/hub σήμερα, προγραμματισμένη άφιξη 3/11, ας ελπίσουμε να το φτιάξανε
    3 points
  3. Αθάνατο RRE ξεκινήσαμε για 2 αγώνες και καταλήξαμε να τρέχουμε σε public server ότι πίστα βρισκαμε μπροστά μας μέχρι τις 3:30. Παιχνιδάρα εθιστική, θα είναι κρίμα να το παρατήσουμε, για μένα το πιο διασκεδαστικό απ όλα.
    3 points
  4. Είχα την τύχη στα νιάτα μου (18) να επισκεφτώ το Μακάο που είναι το Las Vegas της Ασίας, είχα πάει με hovercraft από το Hong Kong. Το ξενοδοχείο που έμεινα είχε μέσα τρία καζίνο που βέβαια κυρίως παίζονταν κινέζικα παιχνίδια τύχης αλλά αυτό που μου έχει μείνει αξέχαστο είναι το Nuru Massage που είχα την φοβερή τύχη να απολαύσω από μια κινεζούλα πολύ καλύτερη του από πάνω post[emoji7] [emoji7] [emoji7] Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    2 points
  5. Καταπληκτικό το χθεσινό, ευχαριστήθηκα τη φάση με τους public server το ίδιο με τον αγώνα, τα λιώσαμε τα dtm!
    2 points
  6. F1_1988_V0941 .zip steam
    1 point
  7. Ληστεία .... Όποιος το θέλει καλό είναι να πάρει και το season pass, όποιος δεν το θέλει καλό είναι να αλλάξει άθλημα
    1 point
  8. Θα το παλέψω, για αργότερα όμως. Ευχηθείτε μου καλή τύχη
    1 point
  9. Alienara ήταν μεγάλη μου τιμή που ηττήθηκα από σένα. Μόνη μου παρηγοριά το ότι ήσουν ορατός μετά από 20 λεπτά αγώνα ακόμα δια γυμνού οφθαλμού. Η πίκρα μου από τις ήττες μεγάλη ευτυχώς έπνιξα το καημό μου στις σαμπάνιες και τις καρό σημαίες μετά την αποχώρησή σου. Παρ όλα αυτά οι ήττες ήταν πιο ενδιαφέρουσες και σαγηνευτικές, ελπίζω να σ αφήσει η κυρά σήμερα να ξανατρέξομεν. Καλείται η παρακάτω σειρά για στρατολόγηση σήμερα στις 22:30 η λίγο αργότερα. @rapid_fast @sC_w0lveS @spyder @sosna @gchristod και όσοι θέλουν και μπορούν.
    1 point
  10. Είσαι οδηγάρα τελεία και παύλα, διεθνώς αναγνωρισμένη.
    1 point
  11. Γαμάτα ήταν χτες. Μάλλον με άγγιξε -δεν είπα με θώπευσε μην μπερδεύεστε παρακαλώ- ο Πιλότεος δεν εξηγούνται αλλιώς οι επιδόσεις μου Δε λέω κ η σεταπάρα που μου έδωσε ο Γιάννος καταπληκτική,μάλλον αυτό φταίει,μόνο του πήγαινε.
    1 point
  12. Το λίνκ που είχε ποστάρει ο Δημήτρης είναι αυτό http://plp-gaming.wikia.com/wiki/Good_PLP_Monitor_Setups Εγώ επιμένω όχι στο θέμα της tv. Αν μπορείς μάζεψε λίγα ακόμη κ προσέθεσε 2 ακόμη φτηνά πλαινά. Αν δεν σε ενδοαφέρουν τα hz αυτή που έβαλες είναι μια χαρά.Αλλά μια 24άρα 144hz θα έχει διαφορά.
    1 point
  13. Κάτσε μ αυτή που έχεις κ μαζευε χρήμα για vr μετά από 2-3 χρόνια.
    1 point
  14. Το ξανακάνουμε κι απόψε ,να πάει να κουρεύεται το macau.
    1 point
  15. fuck you ρε... χτες που την εκανα νωρις σας επιασε...
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...