Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/26/2016 in all areas

  1. Δεν τον βλεπεις γιατι δειχνει προβατα, οχι γιδια...
    2 points
  2. Μπεεεεεεεεεεε (καλημέρα) Σαν καλό πειθήνιο και απόλυτα χειραγωγίσιμο πρόβατο αγόρασα κι εγώ χτες μονοκοπανιά το σίζον πακ. Μπήκαμε λοιπόν με το Νάσο τον Κωστή και τον Σπάιντερ Ιωάννη,και δοκιμάζαμε τα καινούργια εργαλεία ,αυτή η εβδομάδα είναι η εβδομάδα των δοκιμών απ΄ ότι φάνηκε ,έχουμε οδηγήσει περισσότερα αυτοκίνητα απ΄ ότι όλο το χρόνο . Λοιπόοοοον κάτσε να πάρω το φτυάρι και να αρχίσω ,θα πω τα αρνητικά τα θετικά τα ξέρουμε όλοι ωραίες πίστες γραφικά . Αρχίζω λοιπόν,οι ήχοι κατά τη γνώμη μου ακόμη κακοί και επειδή έχω επαφή με την πραγματική carrera s ουδεμίαν σχέσην έχουν με τους ήχους που παράγει αυτό το θηρίο στην πραγματικότητα . Η συμπεριφορά της carrera για μια ακόμη φορά λες και ακολουθεί ένα μοτίβο που υπάρχει στο ασσέττο αναλλοίωτο από την αρχή ,λες και υπάρχει ένας διακόπτης και ξαφνικά χάνεται η πρόσφυση χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να πιέσω . Μάλιστα την οδηγήσαμε ενναλάξ με το Νάσο μαζί με τη spyder για να έχουμε μέτρο σύγκρισης ,στην ίδια στροφή το spyder με άνεση κολλημένο στην άσφαλτο ενώ το 911 έδιωχνε παρτσακλά το πίσω μέρος κ ήθελες δεν ήθελες έκανες ντριφτ αν φυσικά ήξερες να κάνεις . Ακόμη και το παλιο rsr έστριβε πιο προοδευτικά ,εμένα η πραγματική πάντως μου είχε δώσει ακριβώς την αντίθετη εντύπωση ,ήταν ένα αυτοκίνητο εντελώς προοδευτικό και προβλέψιμο σε δρόμο που τον ήξερα και που την πίεσα αρκετά . Προσπαθούσα να μειώσω πολύ ταχύτητα στις στροφές και πάλι δεν μπορούσα να καταλάβω πότε ερχόταν η υπερστροφή. Το RSR μου άρεσε πολύ περισσότερο ,τα άλλα δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω αρκετά.
    2 points
  3. Γιατι τρεξαμε κανα αγωνα απο τοτε που σταματησε;
    1 point
  4. Mπράβο ρε είσαι πολύ ευγενικός κι εμάς δεν μας έλειψες καθόλου να ούμε.
    1 point
  5. Που είσαι δεν σε βλέπω από τόσο μακριά ,μια πιο κοντινή δεν είχες κου κου κού κου ?
    1 point
  6. Δεν νομίζω πως τα πυρά είναι για σένα αλλά για το παιχνίδι. Βασικά ξενέρωσα όταν μπήκα στο σεταπ του 918 έχει μόνο camber και toe, είναι δυνατόν; Στο GT4 τα ελατήρια έχουν μόνο 3 κλικ μαλακό-σκληρό, τα άλλα δεν τα τσέκαρα. Sim χωρίς δυνατότητες σεταπ δεν υφίσταται. Μάλλον η Πόρσε δεν τους έδωσε και πολλά στοιχεία.
    1 point
  7. Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες @marmagas @liakjim
    1 point
  8. Φοβερή πρόταση Δημήτρη αλλά αυτή η απόσταση ρε παιδάκι μου μεγάλη ,τώρα βέβαια αν είχα την 911 θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη ,όχι αυτή του ασσέττο να ξηγιόμαστε.
    1 point
  9. Στο οδηγάρες βάζεις μέσα και τον @panosdimip ??? Όχι γιατί αν τον βάζεις δεν θα έρθω !
    1 point
  10. Χρόνια πολλά @liakjim@marmagas να είστε πάντα καλά.
    1 point
  11. Εκ μέρους της διοίκησης του pcgamingforum: Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και επιτυχία σε ότι κάνετε ! ο Προέδρος του ΔΣ Πιλότος
    1 point
  12. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
    1 point
  13. Καλημερες και Χρονια Πολλα στους 2 μητσους... @marmagas, @liakjim Καλοχρονοι παιδια και οτι επιθυμειτε........!!!!
    1 point
  14. like! Θα γίνεται αγώνας αυτή την ενδιάμεση Κυριακή; Πάνω σ'αυτό το combo. < Στη βαθμολογία βλέπω 12 άτομα να έχουν πάρει μέρος στο πρωτάθλημα του megane. Όλοι να είμαστε 15; Δεν ξέρω. Θα έχει νόημα να στηρίξουμε το νέο πρωτάθλημα με τις συμμετοχές μας, έτσι ώστε σε κάθε αγώνα να έχει τουλάχιστον 10 οδηγούς. Αλλιώς τη νόημα έχει όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, αν οι αγώνες του νέου πρωταθλήματος γίνονται με 5 αυτοκίνητα. Καλύτερα combo και hotlapping.> <Νομίζω αν συμφωνήσουμε σ'αυτά δε μένει παρά να ψηφίσουμε (πάνω στη σωστή πρόταση του Κώστα) αυτοκίνητο,μέρες,ώρες κτλ.>
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...