Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/21/2016 in all areas

  1. Top Down Racer Apex Racing League Announced
    1 point
  2. Μαντούλη όλοι πρόβατα είμαστε , όταν δίνουμε για παράδειγμα έναν κόσμο λεφτά για ριγκ (υπολογιστή -κάθισμα -τιμόνι hi end κλπ) για να παίξουμε κάτι που απέχει έτη φωτός από το πραγματικό τι είμαστε ? Αλλά τότε είμαστε εμείς οι σοβαροί πιλότοι ξέχασα. Ζήσε το όνειρό σου αγαπητέ αλλά άσε και τους άλλους να ονειρεύονται αυτή είναι και η ένστασή μου με όσους ντε και καλά θέλουν να χαλάσουν τα όνειρα των άλλων για ένα και μοναδικό λόγο ,να επιβεβαιωθούν, να αποδειχτεί πως έχουν δίκιο αλλά να το αποδεχτούν και όλοι οι άλλοι. Αλλο το να εκφέρεις κάποιες απόψεις περί του τί κατά τη γνώμη σου είναι καλύτερο και να κάνεις και κάποιες συγκρίσεις κι αυτό είναι αναπόφευκτο τι να κάνουμε έτσι λειτουργούμε οι άνθρωποι ,έτσι μπορούμε να κρίνουμε και άλλο να χτυπάς εμμονικά τα ίδια και τα ίδια . Ασε λοιπόν τον κοσμάκι να χαρεί ότι γουστάρει και μην εκθέτεις συνεχώς τα ελαττώματα του χαρακτήρα σου.
    1 point
  3. Aυτό δεν γίνεται. Είπαμε θα τρέχουμε με ένα που θα έχει πολλά αυτοκίνητα. Επίσης το ενδεχόμενο για μια φορά τον μήνα (60min race, pit stop κ.τ.λ.) θα γίνει, αλλά υπάρχουν σκέψεις μεταξύ F1 1991 και Group C. @spyder δοκίμασε τα Group C και τα F1 1991 και πες μου τι θεωρείς καλύτερα. Server είναι up σε Macau
    1 point
  4. Μετά από τις χθεσινές δοκιμές αποφασίσαμε πως τα flat 6 μας αρέσουν, μας φάνηκαν καλύτερα από την τελευταία φορά, ίσως γιατί αυτή τη φορά βάλαμε autoblip on. Μπορεί όμως να χει να κάνει με τα cpm ελαστικά κλπ. @mad_dogβγάλτα όμως για να κάνουμε λίγο practice το macau.
    1 point
  5. Συμφωνώ με την άποψη του Κώστα . Μόλις τελειώσει το Megane, αγώνας ανά 2 εβδομάδες με διαφορετικό combo κάθε φορά. Επιλέγει με τη σειρά ο καθένας ή προκαθορισμένο. Εγώ θα προτιμούσα F1 πίστες με GT3 ή OW όπως και Brands Hatch,Oschersleben,Oulton Park,Zolder,Donington κτλ με FWD. Ας Δοκιμάσουμε.
    1 point
  6. Bρε βρε γεμίσαμε αισθησιακούς εδώ μέσα ! Νάσοοοο βρέθηκε ανταγωνιστής! Επαναλαμβάνεσαι γιατί ζηλεύεις ,αυτό είσαι ένας απαίσιος εμπαθής κακεντρεχής ζηλιάρης που δεν θέλεις να βλέπεις να προκόβει ο κόσμος .
    1 point
  7. Παιδιά δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε χαλάτε το κλίμα, με τις εμμονές και το φανατισμό που σας διακατέχει επηρεάζετε και τη διάθεση των άλλων. Προτείνω λοιπόν μιας και είστε οι μόνοι τόσο απόλυτοι εδώ μέσα να φτιάξετε ένα σέκτορ και να το ονομάσετε @mad_dog vs @liakjim μπείτε λοιπόν εκεί μέσα και λύστε τις όποιες πάντα ίδιες διαφορές σας . Με τον τίτλο αυτό είναι σίγουρο πως δεν θα σας ενοχλήσει κανείς . Εμείς οι υπόλοιποι γουστάρουμε να παίζουμε αυτά τα 4 παιχνίδια που ξεχωρίζουν . Ανέβασα λοιπόν σέρβερ με formula renault 3.5 (http://www.racedepartment.com/downloads/formula-renault-3-5-2014-season.6951/ ) Name : faust Password : rapid Aν το δοκιμάσετε βάλτε τις παρακάτω ρυθμίσεις γιατί αλλιώς το τιμόνι θα παλαβώσει. ΥΓ: Το έβαλα να το δοκιμάσουμε μιας και πιάσατε τη συζήτηση για φόρμουλες.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...