Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/08/2016 in all areas

  1. 7 points
  2. Η μελλοντική μου αγορά Kit Augury of Open Sim Wheel θέλω να γίνω πιλότος στη θέση του πιλότου Αν δεν θέλω shifter παίρνω αυτό και του βιδώνω το τιμόνι της αρεσκείας μου ή μαζί με τιμόνι Το καλό του παραπάνω είναι, εκτός απ'τα paddles, τα κουμπιά στο τιμόνι, πολύ χρήσιμα. Αλλιώς παίρνεις ένα τιμόνι το βιδώνεις και παίζεις αλλά θές shifter ή αυτό για G27 και αυτό για τα πετάλια. Πιλότε μπορείς να μου πείς το φάρδος και βάθος της βάσης του μοτέρ;
    5 points
  3. Είμαστε ποιητές η μάλλον ποιήματα της ασφάλτου αγαπητέ και μη βιαστείς να εξαπολύσεις άλλη μια κακεντρεχή ατάκα του τύπου είστε αρτοποιήματα γιατί τα πυρά σου δεν θα βρουν αποδέκτη, δεν ασχολούμαστε με παράθυρα κ τα ρέστα φίλε μου, εγώ όταν κάτι με εμποδίζει σκύβω η μετακινώ το κεφάλι μου αναλόγως . Ρε μανία να διευκολύνετε τον Άγιο Ανδρέα αφήστε τον δεν βλέπετε πως έχει μέσον εις τους ουρανούς ?
    4 points
  4. Πολύ δύσκολη η αποτοξίνωση παιδιά
    2 points
  5. Τη βάση του moter σου ζήτησε ο άνθρωπος, όχι το moter
    2 points
  6. Μπράβο στον Ανδρέα για τη χθεσινή του εμφάνιση, τέτοιους οδηγούς θέλουμε στο rF2. Το μόνο που πρέπει να μάθεις είναι 40λεπτος αγώνας χωρίς επαφές και εξόδους.
    2 points
  7. Και αν παίξεις σε πιάνει νύστα με το ασχέτο κόρσα πολύ flat αίσθηση σαν ψιλοπεθαμένο, τελείως διαφορετικά το rF2, AMS και R3Ε. Να δείτε που η νέα SimBin θα τους πουλήσει physics κώδικα γιατί δεν βλέπω βελτίωση.
    2 points
  8. @sC_w0lveS Είσαι Ημίθεος και βάλε. Στον άλλο κόσμο θα έχεις μια θέση δίπλα μου . Στα Hud 1,2,4,5 βγαίνει κάτω αριστερά. Στο default hud 3 στο κέντρο. @panosdimip Ακόμα και ο άγιος θέλει βοήθεια.
    1 point
  9. Ευχαριστώ, ήσουν ακριβέστατος.
    1 point
  10. Bάση... ??? Δηλαδή moter^(-1) ? ... 14.5cm x λιγότερο από 21cm To ξέρω είμαι λεπτομερέστατος...
    1 point
  11. Το δοκίμασα κι εγώ αλλά η έκδοση που....δανείστηκα μάλλον είναι παλιά γιατι δεν έχει ρύθμιση για hdr και λείπει και το boxer cup. Αυτό που με ξένισε είναι ότι οπτικά τουλάχιστον δεν κάνει καθόλου προσπάθεια να κρύψει ή να καλύψει την προέλευσή του, ξεχειλίζει αρφακτορίλα από παντού ρε παιδί μου.. Δοκίμασα mini cup, v8 sc και φόρμουλα v12, τα ν8 μου άρεσαν αρκετά αλλά η φόρμουλα ειλικρινά μου φάνηκε χειρότερη από την ASR. Γενικά μου βγάζει ότι παίζω ένα πααάρα πολύ καλό μοντ του rf. Το ffb πολύ καλό αλλά δεν με ενθουσίασε όπως το benchmark.
    1 point
  12. http://store.steampowered.com/bundle/1355/ ήταν να βγούν τέλος Σεπτεμβρίου, θα βγούν αυτή τη βδομάδα Tracks: Brands Hatch Cadwell Park Oulton Park Cars: Ultima GTR (road & race spec) MCR SPorts 2000 Caterham (several models) Formula Trainer (semi-fictional wingless trainer car)
    1 point
  13. Φανταστική η φόρμουλα vee , επτέλους λάστιχα που στριγγλίζουν όταν και όσο πρέπει .
    1 point
  14. Eγω δε θα μπω στη φαση να τα βαλω σε σειρα. (προσωπικα αν φτιαξουν το online του r3e (περισσοτερες δυνατοτητες στη διαχειριση των σερβερ και αλλα τετοια) θα ειναι πρωτο στην καρδια μου). Το χω ξαναπει ολα μαρεσουν σχεδον το ιδιο. Τωρα λιωνω rf2 και γουσταρω. To ac μετα το 1000ρικο σε ωρες (online ολες) ειμαι στη φαση που απλα αρχιζω και το βαριεμαι. Αρχιζω και βαριεμαι επισης την πολιτικη τους με τα dlc. Πριν 1 χρονο, ναι, τους ειχα πιασει κοροιδα. Τωρα, για το δικο μου πορτοφολί, παντα, αρχιζουν και το παρακανουν. Καθε μηνα ταμειο ειμαι, και τα καλυτερα ερχονται..... Βγαλτε ρε μλκς ενα γ@μημενο season pass (τωρα και να βγαλουν δεν ξερω αν συμφερει ) A, επισης αρχιζει και κουραζει ο ομορφονιος με τα δακρυβρεχτα του καθε βδομαδα στο fb και τις αναφορες του για το "ποσο μεγαλη την εχει". Ας μαζευτει λιγο γιατι περισσοτερο διωχνει κοσμο παρα τραβαει. Ας μιλαει περισσοτερο το "δικο μας" παιδι που ειναι αρκετα πιο συμπαθης και ξερει και τι του γινεται....
    1 point
  15. Μόλις είμαι σπίτι θα παραθέσω λεπτομέρειες. Gesendet von meinem SM-G928F mit Tapatalk
    1 point
  16. Μετά το χθεσινό υποτροπιασμό με το rf2 όπου είχαμε όλοι άγιο μαζί μας το βλέπω ψυχαναγκασμό να τρέξω ασσέττο.
    1 point
  17. Στα της χθεσινής συνεδρίας: Ρε μπαγάσες τέτοιο χτυποκάρδι έχω να νιώσω από το γυμνάσιο... Χρωστάω κέρασμα. Φοβερή εμπειρία για πρώτη φορά. Είχα θέμα με συχνές αποσυνδέσεις του FFB . Ευτυχώς έχω κουμπί στο τιμόνι (reset FFB) οπότε OK. Σε πολλές φάσεις είχα -stutter το λένε;- παρόλο που είχα 60-70 fps σταθερά. Αυτό το k@l@ εs εκεί ψηλά στο λόφο, δεν το πάω με τίποτα. Όποτε έφτανα εκεί σκεφτόμουν τι να κάνω. Ακουστικά έχω τα Razer Electra που έχουν καλώδιο με mic αλλά χρειάζεται λέει splitter για να δουλέψουν. Οπότε προς το παρόν μάλλον μόνο θα σας ακούω όταν κάνω TS . Και κλείνω με το ρουφιάνεμα της ημέρας: O mad_dog ,κάπου είχα δει έκανε ολόκληρη διατριβή για την γραμμή in-out των pit. Ε σε κάποια φάση βγαίνει από τα pit, περνάει πάνω από τους κώνους,όλο δεξιά και τσουπ στην πίστα. Πράμα που και εγώ ήθελα να το κάνω, γιατί αυτή η έξοδος της Laguna δεν τρώγεται. @mad_dog με αγάπη.
    1 point
  18. Aυτο του ειπα και εγω. Η θεση που βρισκεται το "message center" ειναι εξαρτωμενο απο το UI που εχεις επιλεγμενο. Ασχετα αν εχεις κρυψει και δεν εμφανιζονται το στροφομετρο και ολα τα αλλα....
    1 point
  19. My new DD Wheel... Kit Augury of Open Sim Wheel
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...