Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/26/2016 in all areas

  1. Να ναι καλά ο Νάσος με τις αντισυμβατικές προτάσεις του, από μενα όχι μόνο σεταπ, αδερφή να είχα να του την έδινα Νομίζω είναι ώρα να αποκαλύψω και το μυστικό όπλο που είχα πρώτη φορά απόψε:
    4 points
  2. Πω τώρα το είδα bmw 235 χωρίς εμένα ποτέ, ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τη μεγαλειώδη νίκη που ειχα κάνει με ολα τα αλιεν να συμμετέχουν στη Μόνζα. Assetto και τα μυαλά στα κάγκελα όσοι γουστάρουν μαζί μου έχω σεταπ της νίκης.
    2 points
  3. @mad_dogako @mad_dogkouli που είσαι παλικάρι μου γιατί δεν απαντάς ? Σε ρούφηξε η άτιμη πες μας και θα την μηνύσουμε, θα το αναθέσουμε στο δικηγόρο της παρέας ,μη στεναχωριέσαι μέχρι αποζημίωση θα πάρουμε αν σου έχει βλάψει τα χρυσά σου χεράκια . Μόνο μια κουβέντα να μας πεις αυτό ζητάμε, να δώσεις σημεία ζωής τίποτις άλλο και να μας κοπούν τα χέρια αν σε ξανάματα προσπεράσουμε σε αγώνα ,όλο πρώτος θα βγαίνεις γιαυρί μ. Με εκτίμηση Faust
    2 points
  4. Ωπ χικ εδώ είμαστε τελικά το βρήκα Jim. Επαναλαμβάνω έχω σεταπ της νίκης ερφακτορικοί πάμε όλοι γιούργια assetto bmw 235 i. Sorry αλλά με ένα Calliga στις φλέβες μου άργησα να βεω το νήμα χικ.
    1 point
  5. Aν τρέξουμε rally μόνο ειδική και όχι RX. Αν θέλετε και hill climb. Eννοείται μόνο άσφαλτο, το AC δεν υποστηρίζει και δεν έχει χώμα. Aφού ρε μεγάλε δεν νιώθεις από rally...άστο καλύτερα... Εσύ αυτοκτόνα !!! Μην σε ξαναδώ να γράψεις ξανά με greeklish...
    1 point
  6. Το καλύτερο είναι να παίζεις όσα περισσότερα sim γίνεται, με τα καλά τους και τα κακά τους, στο τέλος εμείς γινόμαστε καλύτεροι οδηγοί http://www.racedepartment.com/threads/exclusive-marcel-offermans-studio-397-rfactor-2-interview-part-1.126534/ Στη νέα συνέντευξη αναφέρει πως η ISI δουλεύει σε κάτι νέο, όχι rF3, δηλαδή σε τί? Υποψιάζομαι κάποια πράγματα, είναι ίσως η τελευταία χρονιά της Codemasters στο F1 λήγει το συμβόλαιο, ο Εκλεστονε πουλάει τη Φόρμουλα 1 στους Αμερικάνους, η ISI είναι Αμερικάνικη....μακάρι να δούμε ένα πραγματικό sim F1 Ναι ξέρω μάλλον ονειρεύομαι... Λέει και άλλα όπως αυτοκίνητα θα βγαίνουν όπως στο RRE σε κατηγορίες GT,ΒΤCC κ.τ.λ. όχι μεμονομένα, την άνοιξη update σε DX11.
    1 point
  7. Aν υπάρχει όρεξη κάνουμε καμέναν αγώνα rally
    1 point
  8. Τα αμάξια με τα καινούργια ελαστικά έχουν βελτιωθεί αρκετά, αν θέλει και ο Πάνος να μας δειξει απο σεταπ που τις ξέρει καλά τις bmw
    1 point
  9. Αν σας άρεσε και επιμένετε για reverse starting order, στον επόμενο αγώνα να δοκιμάσουμε να κάνουμε rolling start με reversed grid στο δεύτερο σκέλος να το δούμε κι αυτό, όλοι στο TS είμαστε, θα συνεννοηθούμε.
    1 point
  10. χαχαχαχαχα Όντως με το πλαί και όπου πάει, που λένε και οι "ήρωες" της κατηγορίας ΕΕ στις αναβάσεις!!! Είναι όμως αυτό που σου δίνει το παιχνίδι, δηλαδή η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ της κόντρας, της μάχης και τελικά της διασκέδασης!!! Εδώ εγώ μπροστά και οι "συνήθης ύποπτοι" έτοιμοι να με κατασπαράξουν χαχαχαχα, πράγμα που δεν άργησε και πολύ να συμβεί... ΥΓ. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην βαθμολογία, όπου από την τρίτη θέση και μέχρι και την τελευταία (εντάξει την τελευταία την έχει καπαρώσει κάποιος ας πούμε ΠΙΛΟΤΟΣ @mad_dog ) ΟΛΟΙ έχουν ευκαιρία για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο!!! Αυτό είναι η μεγάλη ομορφιά σε αυτό το mini cup!!! χαχαχαχαχα Όντως με το πλαί και όπου πάει, που λένε και οι "ήρωες" της κατηγορίας ΕΕ στις αναβάσεις!!! Είναι όμως αυτό που σου δίνει το παιχνίδι, δηλαδή η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ της κόντρας, της μάχης και τελικά της διασκέδασης!!!
    1 point
  11. Αν δεν κάνεις challenge κάποιον αντίπαλο σου βγάζει μόνο το δικό σου ghost. H βαθμολογία διορθωμένη: GTM '92 Cup Standings.pdf
    1 point
  12. Αποτελέσματα αγώνα: https://goo.gl/sX0Jae Η βαθμολογία είναι provisional γιατιί δίνει βαθμούς στους οδηγούς με DNF που είχαν λιγότερους από το 70% των συνολικών γύρων, θέλει πείραγμα με το χέρι. @angelovzr τι έγινε? Γιατί και στους 2 αγώνες δεν τερμάτισες?
    1 point
  13. Αρχικά να πω πως η ιδέα του Νασου για reverse order , ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Έβαλα μετά το replay του δεύτερου αγώνα και κόλλησα, το είδα όλο από τη θέση του οδηγού Νάσου , μαγεία η κίνηση των αυτοκινήτων, έβγαζε όλη την ένταση όπως τη ζήσαμε όταν τρέχαμε. Spyder κάνε αν βρεις χρόνο κάνα βιντεακι με την πορεία του Νάσου τα σπάει. Ενα μεγάλο dislike στον αυτοαποκαλούμενο πιλότο που δεν μπήκε καν στον κόπο να μας πει αν θα τρέξει μαζί μας.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...