Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/25/2016 in all areas

  1. Θα τρέξουμε σήμερα ? Για να βλέπω like να βγάζω συμπέρασμα, αν είναι να μαστε 3-4 να πάμε rf2 για προπόνηση. Το practice αρχίζει 9:15 εγώ μπορεί να μπω νωρίτερα κατά τις 8 με 8:30 αν μπει κανείς νωρίτερα ας ρίξει μήνυμα εδώ.
    6 points
  2. Να ναι καλά ο Νάσος με τις αντισυμβατικές προτάσεις του, από μενα όχι μόνο σεταπ, αδερφή να είχα να του την έδινα Νομίζω είναι ώρα να αποκαλύψω και το μυστικό όπλο που είχα πρώτη φορά απόψε:
    3 points
  3. @mad_dogμη μπερδευτείς σήμερα τρέχουμε Σεξ-ερίνγκ. Αλλά τι έπαθες ρε φίλε μ αυτή τη Julia, κι εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν τρελαθήκαμε τους φίλους δεν τους καίμε.??? Το λεωφορείο οδήγησε ο troffeo.
    2 points
  4. Χαμός απόψε στο server με 17 οδηγούς
    2 points
  5. Ένα βιντεάκι με διαφορετικές οθόνε ςπου συζητούσαμε προχθές. Πήγαινε κατευθείαν στο 2' λεπτό, για να δεις πως βλέπει ο τύπος. @geovas77 Ωραία η κατασκευή σου!!!
    2 points
  6. Μοίρασε συγκινήσεις πάλι το raceroom ,να στε καλά οδηγάρες καλή βδομάδα και προσοχή μη δίνετε σετάπ στο Νάσο .
    1 point
  7. @mad_dogΠου είσαι ,έλα να μας σώσεις ο σέρβερ του Γιάννη δεν σηκώνεται με τίποτα ,μήπως μπορείς εσύ να σηκώσεις ? Αν όχι πάμε rf2.
    1 point
  8. To shifter http://www.shiftershh.es/en.html που εκτελεί χρέη σειριακού ή χειροφρένου. Άγγελε το μπάτον μπόξ τοχα κερδίσει από διαγωνισμό του DSD http://www.derekspearedesigns.com/button-controllers.html. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη νοημοσύνη ούτε κ τα σκίλς για να φτιάξω εγώ κάτι αντίστοιχο. Η φράση πάντως ουδέν μονιμότερο του προσωρινού μου ταιράζει γάντι γιατί μια ζωή λέω οτι θα φτιάξω/αγοράσω κάτι αλλά με τη δικαιολογία του μπάντζετ φουσκώνω εντέχνως το λογαριασμό ώστε να μένω με αυτά που έχω.Είπα κ τον πόνο μου κ ξανάφρωσα
    1 point
  9. Σημερα το απογευμα μολις θα ειμαι μπροστα στον υπολογιστη θα ανεβασω πολλες[emoji3] Sent from my X900+ using Tapatalk
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...