Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/19/2016 in all areas

  1. Megane σε Toban, δεν ξέρω σε ποια απο τα 6 layouts, θα μας πεί ο πιλότος. Θα φτιάξω βιντεακι με τα highlights του αγώνα σήμερα-αύριο.
    4 points
  2. Χτες ένιωθα πως υπήρχε μια αόρατη σύνδεση με τον Δημήτρη μπροστά μου,μέχρι και τις σκέψεις που έκανε νόμιζα πως άκουγα ,"τώρα θα κόψω λίγο ρυθμό να κρατήσω λάστιχο για μετά" η ΄"τώρα πλησιάζει πρέπει να τα δώσω όλα μιας και είναι σε καλή κατάσταση τα ελαστικά μου " η"Ωχ μου φυγε λίγο πρέπει να προσέξω να το πάω ομαλά και να τον κρατήσω πίσω μέχρι να κρυώσουν τα ρημάδια για να μπορώ να τα ξαναχώσω" η "Ου του έφυγε όλο, τί καλά τώρα θα αποκτήσω την πολυπόθητη διαφορά " μετά από λίγο "σαν να το παραπήγα συντηρητικά και με ξανάφτασε γαμώτο χώστα πάλι" ........ Αυτό είναι το rfactor 2 κύριοι όλη την ώρα στην τσίτα όχι μόνο την οδηγική αλλά και την στρατηγική ,πρέπει να έγιναν τρελές μάχες και πίσω όταν έχω χρόνο θα ρίξω μια ματια στο ριπλέυ να σας απολαύσω και ίσως να βγάλω και μερικές φωτό καλλιτεχνικές για το άλμπουμ του rf2 φτιάξε mad ένα thred να τις πετάμε όλες μέσα να είναι μόνο οπτικό υλικό χωρίς λόγια . Το κακό είναι πως από τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω προσανατολίζονται περισσότερο σε μια λύση φορζασσέττο δηλαδη καλά γραφικά με την παλιά μηχανή του rf1.
    2 points
  3. Ευχαριστούμε για το setup που μοίρασες πρίν τον αγώνα @marmagas , αφού κατάφερα και πήγα όλο τον αγώνα χωρίς spinout με το λίγο practice που είχα κάνει και μάλιστα με podium finish και με 40λεπτη μάχη με τον @spyderείμαι ευχαριστημένος!
    2 points
  4. Επόμενος αγώνας 25/9 στο ευλύγιστο SACHSENRING @geovas77 τσούρμο ολόκληρο σου 'ρχεται Και μερικές με πιασίματα για τον Κωστή:
    2 points
  5. Φίου τέτοια πίεση επί 40 λεπτά είχα να νιώσω από την περασμένη εβδομάδα Ηταν παραπάνω από καλά βέβαια θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερα αν όλοι είχαν το χρόνο να προπονηθούν. Ακόμη κι έτσι όμως η ομάδα έδειξε δυνατή και ο ανταγωνισμός υπήρξε θεμιτός. Ο Jim έδειξε τις ικανότητες του για μια ακόμη φορά κ άξιζε με το παραπάνω τη νίκη. Τα λέμε Σαξερινγκ RRE,καλή εβδομάδα οδηγάρες.
    2 points
  6. Τράβηξα μερικές οι άλλες είναι στη gallery . Φοβερή εκκίνηση ο Δημήτρης εγώ όπως πάντα αργός όπως θα λεγε κι ο μάντ . t
    1 point
  7. @marmagas αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρεστε. Η εταιρία αλουμινίου που έλεγα πριν, είναι αυτή http://aluminium-profile.gr/ και βρίσκεται στην Βέροια Εγώ μιλούσα με κάποιον κύριο Μειμαρίδη Γιώργο, ο οποίος μου είχε στείλει προσφορα τον Ιούλιο του 2013. Βάζω και την προσφορά που μου είχε κάνει τότε, για να δεις περισσότερο τα κομμάτια που είχα επιλέξει. Εάν βρεις άκρη, να ξέρεις ότι με ενδιαφέρει οπότε ενημέρωσέ με ΜΑΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.pdf
    1 point
  8. Θα το κανονίσω αυτό, μην ανοίξετε thread.
    1 point
  9. @sC_w0lveS Τα windows 10 σου δίνουν επιλογή που θέλεις να εγκαθιστούν τα store apps.
    1 point
  10. Καλημέρα στην παρέα! Χθές βράδυ "ξεράθηκα" και δεν διάβασα τα του αγώνα, αλλά σήμερα το πρωί η πρώτη δουλειά που έκανα ήταν να μπω και να δω αποτελέσματα. Καταρχάς ΜΠΡΑΒΟ σε όλους, ιδιαίτερα στους πρώτους!!! Πιστεύω ότι θα πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα σε δύσκολη πίστα και με πολύ δύσκολο αυτοκίνητο, που όντως χρειάζεται να ασχοληθείς πολύ μαζί του για να σταματήσει τα δύστροπα του. Το Σάββατο που είχα την τύχη να τρέξω με @panosdimip & @JimPappas φάνηκε ότι ήταν στο ίδιο επίπεδο, αλλά δεν περίμενα να τον JimPappas να είναι μπροστα σε όλο τον αγώνα και τον Πάνο πίσω του. Επίσης είδα ότι οι μισοί δεν έκαναν πιτ στοπ, άρα ο βαθμός δυσκολίας να διατηρήσεις το Megane στην πίστα και με ορθούς και τους 3 άξονες στήριξης του στον πλανήτη θα πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος!!! Χρόνος δεν υπήρχε για εμάν να μάθω στο βαθμό που θα ήθελα, αλλά και που χρειάζεται, το αυτοκίνητο και δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει και στο μέλλον. Κρίμα που έχασα το χθεσινό, γιατί εκτός όλων των άλλων, θα είχα και την ευκαιρία να μάθω περισσότερο το αυτοκίνητο... Κατα δεύτερον, ρε παιδιά χθές έτρεχε και ο @mad_dog??? Μήπως του έτυχε κάτι του παιδιού??? Επικοινώνησε κάποιος μαζί του??? Να βγάλω κάνα εισιτήριο για Γερμανία να πάω να δω τι γίνεται??? Πείτε ρε παιδιά γιατί ανησυχώ ρε γμτ!!!!
    1 point
  11. Βάλτε κανένα γκομενάκι από sexyring?? να γουστάρουμε @gchristod
    1 point
  12. Αν και είχα μοναχικό αγώνα τον ευχαριστήθηκα. Συγχαρητήρια στα δύο ζευγαράκια, χαιρόμουνα να σας βλέπω όσο σας είχα στο οπτικό μου πεδίο Πιο πολύ ήθελα όμως να πω ένα ευχαριστώ σε όλους που με περιμένατε χαλώντας το qualify σας. Το ξέχασα να το πω στο ΤΣ. @mad_dog θα σου πάρω έναν άβακα ρε φίλε μπας και καταφέρεις ποτέ να προσθέσεις σωστά τους χρόνουςτου αγώνα
    1 point
  13. Μπράβο σε όλους που αγωνίστηκαν και φυσικά στο πόντιουμ που το έχασα στο τελευταίο γύρο μετά από ωραίο αγώνα που είχα με το @geovas77 Τον πέρασα στο 1ο γύρο και με πέρασε στο τελευταίο, 40 λεπτά τρενάκι του τρόμου
    1 point
  14. Παιδιά καλησπέρα, Μόλις μπήκα σπίτι κομμάτια, τα χέρια, οι ώμοι και ο κ@λος μου απλά δεν υπάρχουν αφού ήμουν πάνω στην μηχανή από το πρωί στις 09:00 εώς τώρα. Έκανα μερικούς χαλαρούς γύρους στα Μέγαρα και εκεί που ήμουν έτοιμος να επιστρέψω σπίτι κατά τις 12:00, έπεσε η ιδέα για καφεδάκι στην Βυτίνα και φαγητό στην ορεινή Κορινθία... Η μλκ είναι, Ιταλίδα καθαρόαιμη η Aprilia μου , ότι μας άφησε χρόνους η τρόμπα του πίσω brembo φρένου μου και έκανα μια ΤΡΕΛΗ ορεινή Θεόσφιχτη διαδρομή 100+χλμ μόνο με τα μπροστινά και το μοτέρ (κατεβάσματα), ενώ στον δρόμοείχε κατέβει...το βουνό ολόκληρο και γλύστραγα σαν μπαλαρίνα με το μπροστινό! Το μηχανάκι μια χαρά, αλλά εγώ διαλύθηκα εντελώς!!! Μετά από τα παραπάνω μου εντελώς αδύνατο να τρέξω στο καπάκι 40 λεπτά αγώνα, οπότε την επόμενη φορά!!! Sorry από όλους, ιδιαίτερα από τον τυχερούλη @mad_dog που θα κερδίσει μια θέση ξεκούραστα!!! Καλά να περάσετε και να διασκεδάσετε όσο πιό πολύ γίνεται. Αναμένω νέα και εντυπώσεις από τον αγώνα!!!
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...