Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/14/2016 in all areas

  1. Δημήτρη αυτό που είπα για αγώνες ασσέττο είναι ακόμη στα σπάργανα, δεν είναι καθόλου σίγουρο οτι θα το κάνουμε και πόσοι θα τρέξουν, άρα μέχρι τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για κανένα χωρισμό. Αν θυμάσαι ο σκληρός πυρήνας του thelab είμασταν 6-7 άτομα που τρέχαμε οτι είχε το πρόγραμμα και όχι ότι θέλαμε με σκοπό να διατηρηθεί ο σερβερ,πολλοί άλλοι εκείνη την εποχή που τώρα ενδέχεται να μιλούν για ρίγμα που έχει προκληθεί από μας έτρεχαν αλλού η όποτε τους άρεσε το κόμπο. Εμείς τότε αλλά κ τώρα δεν έχουμε πρόβλημα μ αυτό γιατί συνηδειτοποιήσαμε γρήγορα πως δεν πρέπει κ δεν γίνεται να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή, αποφασίσαμε ομως κι εμείς να κάνουμε στο εξής ότι όλος ο κόσμος, να τρέχουμε οτι μας γουστάρει όποτε μας γουστάρει και με αντίπαλο όποιον μας γουστάρει κ τον γουστάρουμε. Θα μπορούσε να γίνει άνοιγμα σε ξένα άτομα στο rf2 δεν το κάνουμε γιατί δεν καιγομαστε για νούμερα των 20-30 ατόμων. Είμαστε πάνω απ όλα μια ομοιογενέστερη από πριν παρέα κι αυτό μετράει παραπάνω από την νουμερολαγνία. Παράδειγμα η χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση στο σύνταγμα εεεε στο ts mad dog world ? όπου μπήκαμε 8 άτομα και κάναμε 2:30 ώρες χαλαρή κ ευχάριστη διαβούλευση χωρίς να αγγίξουμε τιμόνι κ χωρίς ν ανέβουν οι τόνοι, αν σου πω ότι το ευχαριστήθηκα όσο κι έναν καλό αγώνα ίσως κ περισσότερο θα το πιστέψεις? Όσο για τη στέγη, ναι αυτή τη στιγμή προτιμώ τη στέγη του συναθλητή μου τρομάρα μας από την απρόσωπη και για μένα που είμαι παλιός, περιέργων τακτικών και αντιδράσεων στέγη του thelab. Εδώ άμα λάχει τα χώνω και στον ιδιοκτήτη, επιπλέον αυτός με βλέπει σαν άνθρωπο κι όχι σαν αριθμό ε αυτό το προτιμώ. Γουστάρω που δεν μπορεί εδώ ο κάθε άσχετος κομπλεξικός να μου κάνει ριπόρτ γιατί ξύπνησε στραβά η γιατί είχε προβληματική παιδική ηλικία. Τέλος γιατί σας κούρασα με τη φλυαρία μου,υπάρχει στο μυαλό μου ένα σχέδιο για αγώνες με ασσέττο, ένα είδος πρωταθλήματος μεταξύ των σάιτ, μη βιαστείς να το πεις διχαστικό γιατί αν το δεις καλύτερα θα δεις πως είναι ο μόνος τρόπος να βρεθούμε όλοι, θα χει την ιντριγκά του το φανατισμό του θα χει φάση αααν τελικά υλοποιηθεί.
    3 points
  2. Να σας πώ την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει τόσο το θέμα ακριβέστερο sim, για μένα παραμένει το rF2 ώς ακριβέστερο αλλά εγώ γουστάρω να παίζω ακόμα και το F1 2016 και ας είναι περισότερο arcade. Στο θέμα του multiplayer όμως και στο θέλω να τρέξω τώρα αγώνα ή να αφιερώσω το επόμενο τρίμηνο σε ένα πρωτάθλημα με εκατοντάδες ή χιλιάδες συμμετέχοντες πολύ απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Το γεγονός ότι κάνουν άλματα και στον τομέα της εξομείωσης (είναι τεράστιες οι διαφορές από όταν ξεκίνησα το 2013) το βλέπω σαν ένα πολύ καλό bonus. Πάντως έχουν σταθερά και μάλλον αυξανόμενα έσοδα που ως αποτέλεσμα νομοτελειακά πιστεύω θα οδηγήσουν κάποια στιγμή και στην κορυφή απο πλευράς εξομείωσης, ειδικά όσο εξακολουθούν να παίζουν μπάλα μόνοι τους στο multiplayer και με δεδομένο ότι υπάρχουν μεγάλα barrier-to-entry για νέους παίκτες στην αγορά του multiplayer racing με την πληρότητα του iR.
    2 points
  3. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός οτι εσύ ένας ακραίος οπαδός της λογικής αφήνει λογικά κ ιστορικά κενά στην αφήγηση. Κάποια παιδιά μετακόμισαν στο rF2 λόγω του κορεσμού-μη ικανοποίησης από το Ασσέττο.Κατά συνέπεια δεν υπήρξε κάποια διάσπαση per se,απλώς επαναθεώρηση. Γράφεις λοιπόν οτι οι της ¨εδώ¨ πλευράς έφτασαν στο σταυροδρόμι κ έχουν να αποφασίσουν.Τι ακριβώς? Κ να ενωθούν με ποιόν αφού με κανέναν δεν χωρίστηκαν αφού πέραν του Πιλότου τα υπόλοιπα παιδιά διατηρούσαν αγαστές σχέσεις με τους ¨από κει¨. Επιπλέον το σταυροδρόμι είναι να έρθουν τα παιδιά που είναι ¨εδώ¨ στο Ασσέττο κ μετά τανάπαλιν να περάσουν κ κείνοι μια βόλτα από rf2 k RRE? γιατί μόνο κάτι τέτοιο θεωρείτε ¨ένωση¨ στο μυαλό μου. εκτός κ αν θεωρούμε τη μονομέρεια ως ένωση? Επίσης για μας που θέλουμε να τρέχουμε τα σίμς που έχουμε πως θα γίνει να επιτευχθεί η ένωση αφής τα προγράμματα συμπίπτουν χωρίς καν σκέψη για προσαρμογή? Για μένα πχ μιας κ δήλωσα ACRL -σε όσους από τους αγώνες τρέξω- τις υπόλοιπες Κυριακές θα προτιμώ rF2 k RRE. υγ:καλώς ή κακώς μια κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε κ στέγη.Καλό χρυσό το thelab αλλά όταν βλέπω τον κάθε τυχάρπαστο μοδεράτορα να μου κάνει παρατήρηση γιατί άνοιξα νέο νήμα για να μιλήσω για λάστιχα,ε τότε δεν έχω θέση εκεί αφού με ενοχλεί κ του δίνω κ αξία-τράφικ.Ακόμη κ σεις αντί να μπείτε κ να ανοίξουμε συζήτηση με προτρέπατε να το χώσω σε ένα γενικό νήμα,πράγμα που μου φαινόταν αδιανόητο γιατί εγώ αλλιώς είχα μάθει παλιότερα. υγ2:περίεργος ξεπερίεργος ο Φιλό-σκυλος εε σόρρυ ΠΙΛΟΤΟΣ εννοώ, με τις παραξενιές του, τον θεωρώ απείρως καλύτερη στέγη για μια μικρή σίμ κοινότητα από ότι εκεί.
    2 points
  4. Με την ευκαιρία του δικού μου....ατυχήματος, ανοίγω το σχετικό θρεντ. Αν δεν το άνοιξα στο σωστό subforum, ας το μετακινήσει ο admin. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση downgrade. Πήγα από αυτό: Σε αυτό: Σκέφτομαι μήπως κάνω κάτι σε PLP, όπως έχει κάνει ο @marmagas, δηλαδή με μία σχετικά μεγάλη οθόνη στη μέση και δύο μικρές στα πλάγια τοποθετημένες κάθετα. Αξίζει ή το κέρδος σε FOV είναι μικρό? Τις πλαινές θα μπορώ να τις έχω σε κλίση ή πρέπει να και οι τρεις στην ίδια ευθεία, στην ουσία σαν ένα ultrawide monitor? Οι άλλες επιλογές είναι: 1. Να πάρω πάλι μια τηλεόραση στις 40-43 ίντσες (η παλιά ήταν 47) 2. Να μείνω όπως είμαι και κάποια στιγμή αργότερα να πάω για κανένα oculus/vive, με προτίμηση προς το δεύτερο. Βασική προϋπόθεση να το δοκιμάσω κάπου πρώτα γιατί ο @sosna χθές ήταν κατηγορηματικούλης. Προτάσεις-συμβουλές ευπρόσδεκτες.
    1 point
  5. Καλησπέρα στην παρέα Βάζω και εγώ την δικιά μου "κατασκευή", όπως είναι σήμερα 3Χ22 @60HZ LG οθόνες Στηρίζονται σε βάση που την βρήκα μεταχείρο από Αγγλία, η οποία ρυθμίζει τα ΠΑΝΤΑ! Το μόνο κακό, μάλλον λόγω "ιδιαίτερης' μεταχείρισης από τον προκάτοχο έχει πολύ μικρά θέματα fine tuning σε κάποιες περιπτώσεις... Ο sim hardware εξοπλισμός είναι Fanatec, εκτός από ένα παλιό Shifter (ARC - Italy) που εκτελεί χρέη χειροφρένου, ένα LCD τύπου motec όργανο (SRH G-Force LCD) που αν και είναι πανάκριβο τα ΣΠΑΕΙ και απλά είναι Γ@Μ@ΤΟ και προσαρμόζεται πάνω στην βάση της τιμονιέρας και τέλος ένα DSD button box (μόνο το αριστερό πάνελ) που επίσης προσαρμόζεται πάνω στην βάση της τιμονιέρας μου Τέλος, την κατασκευή - βάση την έχω φτιάξει μόνος μου από σίδερα τύπου DEXION (αυτά που χρησιμοποιούν για ράφια) και κόντρα πλακέ θαλάσσης για την τιμονιέρα, λεβιέ, πεταλιέρα κλπ. ...το χαλάκι είναι αγορασμένο από Μιραράκη γνήσιο μπουχάρα @gchristod Γιάννη έγώ παρόλο που δεν έχω και τίποτα οθόνες της προκοπής, είμαι super ευχαριστημένος από αυτό που μου προσφέρουν, σε αίσθηση οδήγησης και σε πληροφορία (5760 Χ 1920 @1080p με μια GTX 760 στα 4g ram και όλα σε περιβάλλον nvidia). Βλέπω πάντα πάνω από 60 - 70 fps ξεκούραστα χωρίς προβλήματα. Θα σκεφτώ να τις αλλάξω, σαφώς με μεγαλύτερες και καλύτερες (πχ. 3 Χ 27''-32'' @144hz) ή με προτζέκτορα - ες για 1:1 ανάλυση και αίσθηση. Με την καμία δεν πάω, τουλάχιστον για την ώρα σε oculus/vive ή σε 1 μεγάλη οθόνη... Και επειδή ΔΕΝ πρόλαβα να κάνω edit, ξαναγράφω ποστ... Αχ ρε τρελόσκυλε EDIT: Το τιμόνι είναι αγορασμένο επίσης μεταχείρο από Αμέρικα (μαζί με την CSW v1 βάση που είχα πριν την V2 και την πούλησα Ισπανία - χαχαχαχα ιντερνάσιοναλ έχω γίνει χαχαχαχα) και επειδή όπως βλέπετε και στην φωτό είναι και αυτό ταλαιπωρημένο (παρόλο που φοράω ΠΑΝΤΑ γάντια) ευσπρόσδεκτες συμβουλές, λύσεις, μόντες και ότι άλλο, γιατί σε μια μικρή έρευνα που έκανα για να το περάσω με νέα αλκαντάρα, μόλις μου είπαν τιμη έπεσα κάτω ξερός... Μόνο εάν πάω σε λύση δερμάτινου (με το εσωτερικό του δέρματος για εξωτερικό εάν με καταλαβαίνετε τι εννοώ) είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, δηλαδή γύρω στο €100...
    1 point
  6. Tότε θα αγοράσω όλο το iRacing...μαζί με τους προγραμματιστές και όλα...
    1 point
  7. Εγώ αν δεν προσομοιώσουν το μετέωρο βήμα του πελαργού ως trackside object δεν τους παραδέχομαι. Αντε μη βάλω τον John -john και αναβαθμίσει το rf2 προσομοιώνοντας το χέσιμο της αρκούδας. Ρε μας δουλεύουν μας πήρανε χαμπάρι πως τα συγκρίνουμε με γνώμονα απίστευτες λεπτομέρειες και μας φλομώνουν στη χαρντκορίλα τάχα μου τάχα μου. Το κλασικό εμένα έχει και κόκκινο φωτάκι στο πλαι που αναβοσβήνει εσένα έχει ?
    1 point
  8. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/network/617059-πωλούνται-οθόνες-dell-u2410f-24/
    1 point
  9. Δέν ξέρω και εγώ πρώτη φορά το είδα τόσο έντονο, παίζει φαντάζομαι τα settings που είχαν βάλει για τη δημιουργία του session. Το βέβαιο είναι ότι τα marbles καθώς και το dirt που μπαίνει μέσα στην πίστα μετά από εξόδους εξομειώνεται κανονικά σύμφωνα με την εμπειρία μου από το προηγούμενο build (πατούσα σε marbles με τη Lotus και για τις επόμενες 2-3 στροφές ένιωθα το grip να είναι μειωμένο) οπότε υποθέτω ότι και το dirt (που πρώτη φορά βλέπω τόσο πολύ) εξομειώνεται. Το σίγουρο είναι ότι με τη δουλειά που κάνουν στα τελευταία δύο builds για να δώσουν το dirt racing έχει βελτιωθεί αισθητά η αίσθηση του δρόμου.
    1 point
  10. σου βρηκα και αβαταρ...
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...