Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/13/2016 in all areas

  1. σου βρηκα και αβαταρ...
    5 points
  2. Τα αποτελέσματα του αγώνα, στο tab "points" έχει τη βαθμολογία: http://goo.gl/96Y5gV Και μία αναμνηστική:
    3 points
  3. Kαλή ιδέα, εμένα με ενδιαφέρει να τρέξουμε με τα DTM. Αλλά μετά του Γιάννη.
    2 points
  4. Χωρισμός υφίσταται αν έχει προυπάρξει ένωση. Ετερόκλητες συμμαχίες κάνουμε φίλε μου και πορευόμαστε έτσι είναι η ζωή.
    1 point
  5. Σε σένα αλλά κ σε όποιον θέλει να μπει το βράδυ ts.
    1 point
  6. Δεν θα μείνει φούρνος για φούρνος όρθιος
    1 point
  7. Αν θες να το κάνεις έτσι για τη δοκιμή ανέβασέ τον, αλλά θα έλεγα να μην το ανακατεύαμε πολύ το πράγμα για πολλούς λόγους.... Πιστεύω ότι λειτουργεί ωραία που έχουμε το ελαφρύ ρέισρουμ ανάμεσα στο βαρύ rf2 για διάλειμμα, μιας και ιδιαίτερο πρακτις δε θέλει, ένα Π-Σ-Κ μόνο αρκεί. Επίσης πήραμε πολλάκις τον Μαντ από τα μούτρα που δεν έχουμε ολοκληρώσει ένα πρωτάθλημα, θα ήθελα να κάναμε μια προσπάθεια να το κρατήσουμε το παρόν πρόγραμμα για λίγο (και στα 2 μέτωπα). Επιπλέον βάλαμε τα παιδιά και έβαλαν κάποια χρήματα, αφού πέρασαν καλά ας κάνουν λίγη απόσβεση, κρίμα είναι. Τέλος ειδικά αυτή την εβδομάδα έχει 90s dtm το lab, αν κάποιος θέλει να πάρει ιδέα μπορεί να περάσει από εκεί μια βόλτα. Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του R3E - 5 αγώνες έβαλα άλλωστε, δεν είναι και πολλοί - βεβαίως να δοκιμάσουμε το AC για ενδιάμεσο. Με μία προϋπόθεση, να τρέξει και το τρελόσκυλο. Άποψή μου, σε καμία περίπτωση δεσμευτική.
    1 point
  8. Θέλετε να ανεβάσω σέρβερ assetto corsa με τα τρία dtm bmw-mercedes-alfa romeo sto sachsenring που θα τρέξουμε στο RRE να τα δοκιμάσουμε? Εσείς απλά να κατεβάσετε την πίστα από εδώ http://www.racedepartment.com/downloads/sachsenring.4762/ Γιάννη αν νομίζεις πως είναι κακή ιδέα μπορούμε να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα στο rre και μετά στήνουμε και ένα στο ασσέττο τι λες? Με fixed setup για να μη δυσκολεύουμε τον κόσμο και να μη τρώμε ώρες για στήσιμο. Ωχ είμαι off topic sorry τώρα το κατάλαβα . Δώσε ρε μαντ περισσότερο χρόνο να μπορούμε να σβήνουμε τις μαλακίες μας.
    1 point
  9. Γιώργο κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τυπογραφικό, μα είναι δυνατόν?
    1 point
  10. Ρε Γιάννη ώπα έχεις κάνει ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ και σε παρακαλώ πολυ να το διορθώσεις ΑΜΕΣΑ!!!! Δεν μπορεί ο ΠΙΛΟΤΟΣ να ειναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ... ΕΛΕΟΣ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  11. Δεν εχει το "βαθος" που εχουν τα αλλα 2. Πιο απλοικο, στα ματια μου, setup και ΙΣΩΣ (δεν το γνωριζω) ειναι πιο απλοικο στον τομεα των physics. (δεν εχει "καιρους", αυξομειωσεις grip κλπ). Αυτο που "αισθανομαι" γενικως οταν ειμαι στο r3e ειναι οτι χανω καθαρα απο οδηγικη ικανοτητα. Κατι σαν το fixed setup που υπαρχει αλλου αλλα με καλυτερο ηχο. Εσυ αντιμετωπισε τα οπως θες. Αυτα ομως ειναι παιχνιδια.... WRONG... Απο τη στιγμη που εισαι ασφαλης στο σαλονι-γραφειο η πιστοτητα εχει παει με το καλημερα περιπατο. Οποτε αυτο που μας μενει ειναι ο ανταγωνισμος και η παρεα. Αν και εδω ο @gchristod θα διαφωνησει. Εδω μιλαμε για 100% πιστοτητα. Τρακαρε χτες στον αγωνα και εγιναν κομματια ολα. Οθονες, βαση, καθισμα. Ακομα και τραυματισμο παραλιγο να ειχε. Οταν φτασουν το rf2 και το ac σε αυτο το επιπεδο πιστης αποδοσης τα ξαναλεμε
    1 point
  12. Mας έχει περιορίσει και τα λάικ κατάλαβες?
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...