Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/24/2016 in all areas

  1. Οι συνθήκες σέρβερ δεν μπορούν να εξομοιωθούν οφλαιν. Δεν μπορεί η ΑΙ να πάρει αρνητικές τιμές
    2 points
  2. Mr. Slow, εγω σε συνθηκες σερβερ τρεχω offline. Εχω βαλει την ΑΙ στο 20%
    2 points
  3. @sC_w0lveS Το aggression είναι αυτό που σου είπαν τα παιδιά. Το limiter, είναι πόσο διαφορά σε skill έχει ο πιο αργός ΑΙ από τον πιό γρήγορο. Καλύτερα δες εδώ αν έχεις υπομονή γιατί είναι πολύ long winded:
    2 points
  4. Το έφτιαξαν αυτό με το τοπίο στην ομίχλη ή να κρατάω καλού κακού μάσκα ηλεκτροσυγκολητή για να προστατέψω τα ματάκια μου?
    1 point
  5. Τώρα μου το λες που είμαι Κρήτη? Κράτησε την όρεξη σου, από εβδομάδα κάτι θα κανονίσουμε.
    1 point
  6. Πότε είπαμε θα ανεβάσεις σέρβερ ? @gchristod εν τω μεταξύ αν έχεις τίποτα σε RRE ρίξε σύρμα να έλθω κι εγώ.
    1 point
  7. Εγώ δηλώνω από τώρα με BMW ας είναι η πιο βιτσιόζα απ΄όλα ,δεν έχει καμία σχέση με τη bmw των urd.
    1 point
  8. @gchristod και το ειχα δει οταν το ειχε βγαλει το βιντεο (πρεπει να το ειχα ποσταρει κιολας...)
    1 point
  9. Tα δοκίμασα κι εγώ σήμερα ,από πλευράς ffb δεν θα πω ότι κατάλαβα μεγάλες διαφορές ούτε το ένα με χαλάει ούτε το άλλο . Στο θέμα των γραφικών του ταμπλό θα συμφωνήσω με τον μικρό Γιάννη σεβόμενος τα γούστα του αλλά θα πω πως ειλικρινά πολύ λίγο τα κοίταξα λόγω του ότι έχω το ελ σι ντι του τρακ μαπ και κοιτάζω μόνο αυτό οπότε ούτε που τα πρόσεξα. Εξωτερικά βλέποντάς το να κινείται στο ριπλέυ μου άρεσε περισσότερο από τα URD ,η πόρσε στα urd έχει εκείνη τη μεγάλη αεροτομή μπροστά που χαλάει την εικόνα έχεις την εντύπωση πως συνέχεια ακουμπά στο έδαφος . Μου έκανε εντύπωση επίσης πως φαίνεται να παραμορφώνονται τα ελαστικά ανάλογα με την πίεση που εξασκείται σ αυτά όταν το αυτοκίνητο στρίβει ,κοιτάξτε την τέταρτη φωτό να δείτε πως επειδή η ταχύτητα ήταν μεγάλη έχει σχεδόν τερματίσει η πίσω ανάρτηση λόγω αναπήδησης και το ελαστικό κοντεύει να φύγει από τη ζάντα. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό αλλά έχει φάση. Τα γραφικά και εξωτερικά δεν είναι το κάτι άλλο,είναι σε χαμηλή ανάλυση αλλά αυτό βοηθάει στη ροή του παιχνιδιού και δεν φαίνεται ιδιαίτερα παρά μόνο στις ακίνητες εικόνες. Επιπλέον τα αυτοκίνητα είναι περισσότερα και balanced που σημαίνει σωστότερος ανταγωνισμός ,το μόνο κακό είναι πως αν πάμε εκεί θα αφήσουμε τα όμορφα σκιν που μας έφτιαξε ο Γιάννης .
    1 point
  10. Εννοείται ότι πρέπει τάχιστα να βάλεις το RBR WORLD (Ιταλικό)!!! Ειναι δυνατόν ένας χαρντκοριλας πιλότος σαν κι εσένα να ασχολείται με χαζά; Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  11. ^^ αυτα τα 2 βιδεα που κολλανε? (ασχετο) Το δοκιμασα σημερα. Πολυ καλη φαση. Πιο καλο απο urd.
    1 point
  12. Εγω ολα τα ακουμπαω, δεν εχω προβλημα (μονο το pcars δε μου εκατσε με τιποτα).... ΑΙΝΤΕ κολημενοι Για πειτε και μια καλη ρυθμιση για την ΑΙ για offline αγωνα. strength, aggression και limiter, τι τιμες βαζω;
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...