Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/03/2016 in all areas

  1. Για τα flat 6 θα περίμενουμε γιατί στο update θα έχουμε τα παρακάτω: Tire new CPM model. Damage fine tuning (Need deformations not yet implemented in rF2 to calibrate realistic damage values). Animated wipers in cockpit. Heat effects. Eπίσης το mod έχει τα παρακάτω: The Flat6 Series has no blip, you need to make heals/toes technique on braking/down shifting phases. The Flat6 series has to be driven with degressive braking technics like in real race cars. The Flat6 Series has no driving help (NO ABS, NO Traction Control). They are disabled in the mod. The cars has been beta tested on several hardware and driving wheels brands (Logitech G25/27/DFGT, Thrustmaster T300/T500, Fanatec ClubSport) and is calibrated to work with all. If needed you can adjust FFB power using the FFB Upgrade in game tuning options of the car.
    4 points
  2. Οι hardcoriles drivers του φόρουμ θα τεστάρουν σε βάθος τα φλατ 6 να δουν αν πληρούν τις πολύ υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει ο πρόεδρος mad-piravlakis . Θα σας λείψω από τις 14 -21 /8 ,θα επισκεφθώ όπως έχω ξαναπεί το maranello για να τους κάνω κάτι σετάπια που μου ζήτησαν γιατί πάνε κατά διαόλου τελευταία.
    4 points
  3. Όντως πολύ καλά για πορσε καπ τα φλατ6!!! Ζηλεύω δεν το κρύβω! Χαχαχαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk
    3 points
  4. Εγώ θα πάρω το viper ή την ferrari. ΑΝ κάνουμε ποτέ ενιαίο με πόρσε, να το κάνουμε με το flat6 αργότερα.
    3 points
  5. Ωραίος @spyder θα γίνει χαμός την Κυριακή τόσοι ισάξιοι οδηγοί που μαζευτήκαμε δω μέσα ,εγώ θα μπώ αν είμαι νηφάλιος από αύριο και μετά ,ο Βήτας θα έρθει την Παρασκευή . Τελικά θα πάρουμε όλοι Πόρσε η θα υπάρχουν και δύο Φερράρι ? @marmagas στρώσου στην προπόνηση 1 δευτερόλεπτο θέλεις μόνο να κατεβάσεις και είσαι πλήρως ανταγωνιστικός . @gchristod@wolves σας περιμένουμε.
    2 points
  6. Θα έχουμε καλό αγώνα την Κυριακή...
    2 points
  7. Καλημέρα! Τελικά μικρές αλλαγές στο προγραμμα και δεν κατάφερα να είμαι στην παρέα. Το μόνο που κατάφερα ειναι να κατεβάσω το μοντ και αφού δεν ήταν απάνω ο σέρβερ να κάνω κανα 5αρι γύρους με Ferrari Porsche και C7. Μου άρεσαν το Ferrari και το C7, αλλα η δοκιμή έγινε offline όποτε δεν ξέρω τι γίνεται σε πραγματικές συνθήκες στον σέρβερ. Τώρα από σήμερα και μέχρι 15-16/8 διακοπές και ξεκούραση (με έχουν πεθάνει οι τένοντες και στους 2 ώμους) και πρώτα ο Θεός με την επιστροφή μου θα ξεκινήσουν και τα ιδιαίτερα στο άθλιο χελωνακι [emoji3]. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  8. Αυτό κατάλαβα κι εγώ, πρώτα ο τρόπος οδήγησης που όλοι είμαστε λίγο διαφορετικοί και μετά το ανάλογο σεταπ για το καθένα λίγο διαφορετικό. Η πίστα πολύ ωραία όπως και τα αμαξάκια, μπράβο στους 3 πρώτους. Πρέπει να μάθω στους πρώτους γύρους με πολύ καύσιμο να μην πηγαίνω τέρμα. Δοκίμασα και τα υπόλοιπα αμάξια στην Toban και το καλύτερο δηλ. αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι το Πορσε οπότε πάω για μεταγραφή.
    1 point
  9. Πω πω πω πω... Παρασκευή και Κυριακή σουζούκα??? Με τα ίδια αυτοκίνητα!!! 2.02.999 θα σας κάνω το υπόσχομαι.... Ειδικά αν είναι εκεί και ο @panosdimip να με ρουφάει με το πείσμα που μου βγάζει!!!!!
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...