Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/19/2016 in all areas

  1. Nάτα τα καρέλια σου τά χω φυλάξει ,αφού ο αχαίρευτος ψάχνει κάθε φορά να βρεί κόμπο που κατά τη γνώμη του θα του κάθεται καλύτερα απ΄ ότι σε μας για να μας νικήσει γι αυτό αλλάζει συνέχεια κόμπο και μένουμε με τα σκιν στο χέρι.
    2 points
  2. Τα Fanboys δεν έχουν κριτική σκέψη, το ένα αναιρεί το άλλο. Επίσης για την ιστορία και μόνο έτρεξα κάνα δίωρο την SF15-T, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην απόδοση των ηλεκτρονικών και της διαχείρισης της μπαταρίας/ενέργειας, αυτό που με ξένισε λίγο σε σχέση με τη McLaren του iR που θεωρητικά πρέπει να είναι πολύ κοντά καθώς τρέχανε μαζί στην περσινή F1 Season ήταν το αποστειρωμένο FFB του AC. Γενικά ενώ το AC έχει σε ορισμένα αυτοκίνητα πολύ καλό FFB (Η AC Ruf μου θυμίζει αρκετά το Dissenter με πάρα πολύ καλή απόδοση της μεταφοράς βάρους) σε άλλα αυτοκίνητα το FFB είναι πάρα πολύ κακό και δεν μπορώ με τίποτα να τα ψυχολογήσω. Πάντως παραδέχομαι την Kunos γιατί ασχέτως του πόσο καλά αποδίδει τα αυτοκίνητα των DLC δεν παύουν αυτά τα αυτοκίνητα να είναι περιζήτητα από τους simracers, είναι και ένας λόγος που έχω αγοράσει όλα τα DLC μέχρι τώρα. Λογικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχει την ίδια ποιότητα στα αυτοκίνητα μία εταιρεία 10-15 ατόμων που βγάζει κάθε τρείς μήνες DLC με 6-7 (Kunos, Sector 3) αυτοκίνητα με μία εταιρεία που βγάζει ένα αυτοκίνητο κάθε εξάμηνο (ISI, iR, Reiza). O βασικός λόγος που αποφάσισα να μην ασχολούμαι πλέον (no more posting) με το thelab, απαράδεκτη η διαγραφή σχολίων και επειδή και δικά μου σχόλια διαγράφησαν χωρίς να νομίζω ότι λέγανε τίποτα κακό ή εμπρειστικό νομίζω η αποχή είναι επιβεβλημένη εάν θέλω να σέβομαι τον ευατό μου.
    2 points
  3. Βρε ψεύταρε δεν την είχαμε τρέξει με τις σεβρολέ που με έβαλες και σου έφτιαξα και σκιν? 2000 γύρους έχει κάνει George μην τον ακούς
    2 points
  4. Δεν έχει να κάνει με κριτική και παιδάκια... Έχει να κάνει με την ελευθερία της σκέψης και της άποψης !!! Εδώ σβήναν post για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γίνουν ρόμπες !!! Από την στιγμή που μπετονόκαρφα δίνουν τον άλλον στεγνά επειδή έχουν γνωριμίες με την συντονιστική ομάδα ή επειδή γουστάρουν να δίνουν κόσμο στεγνά με το έτσι θέλω, τότε υπάρχει θέμα...
    2 points
  5. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κάθε άρρωστος gamer ή αν τα physics είναι 1:1. Με ενοχλεί που μεγάλοι άνθρωποι κάθονται και φανατίζονται σαν τα μικρά παιδάκια και βάζουν την κριτική τους σκέψη στη κατάψυξη. Ban δεν θα έτρωγα, ίσως ρημαδοτσιμπούσα λίγη ειρωνεία πασπαλισμένη με μπόλικη αερολογία.
    2 points
  6. Είχα φτιάξει και του μαντ ένα και μάλιστα πήγαινε σφαίρα χαχαχα αλλά δεν το τίμησε αλλάξαμε κόμπο ως γνωστόν. Φεύγω πάω για μπύρες με τον Jim μπας και τον πείσω να επιστρέψει στο ρουφου!
    1 point
  7. Άσε ρε Πανο, τον έχουμε μάθει πλέον τον τρισαθλιο[emoji1] Τι να κάνω όμως που είναι καλό παιδί και τον αγαπάω. Βέβαια την Κυριακή θα τον τιμωρήσω, αλλά του χρειάζεται χαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  8. Αυτό με το ffb το έχω παρατηρήσει κι εγώ, π.χ. η Lotus Evora GTC έχει (είχε? έχω καιρό να την τρέξω) καταπληκτικό ffb, ενώ η Lotus 2-11 ήταν αποξενωμένη. Η λογική λέει ότι ένα track day car θα έπρεπε να έχει πολύ ζωντανό τιμόνι, αλλά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Οι υπερασπιστές λένε ότι το ffb στο AC βγαίνει απευθείας από τη physics engine, αλλά τότε αυτό έρχεται σε αντίθεση με το τελευταίο που προείπα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το παιχνίδι.. Όσο για τα dlc που λες: Δίκιο έχεις, φτιάχνουν πακέτα με πολύ desirable αυτοκίνητα, από την άλλη απαράδεκτο αυτό που δεν μπορείς να μπεις σε σέρβερ αν δεν έχεις ΟΛΟ το κοντεντ, αλλά άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό. Όμως μιας που προφανώς βασίζονται οικονομικά τόσο πολύ σε αυτά (dlc), μήπως να προσλάβουν και κανένα άλλο άτομο? Θα έχουν πολύ καλύτερο quality assurance και consistency στο περιεχόμενό τους από αυτό που κάνουν τώρα, να αγοράζουν 3rd party mods ή να αναθέτουν projects σε εξωτερικούς. Ένα σκασμό κόπιες έχουν πουλήσει και τα dlc φεύγουν σαν φρέσκα κουλούρια, έχω βαρεθεί να ακούω την πιπίλα "είμαστε μια μικρή εταιρειούλα τόση δα, μόνο 6-7 άτομα, μην μας ασκείτε και πολλή κριτική, σνιφ". H reiza ζήτημα αν έχει πουλήσει το 1/5 και δίνει συνέχεια updates και content.
    1 point
  9. Μπορείς να το κάνεις delete από το launcher, προσοχή όχι uninstall μόνο delete ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αυτοκίνητο. Ουσιαστικά το delete σβήνει το αρχείο από τα packages αλλά εξακολουθεί να το έχει εγκατεστημένο στο content.
    1 point
  10. Δεν σβήνεις αυθαίρετα από τον φάκελο. Πάντα πρώτα μέσα από το launcher uninstall και μετά πάλι από εκεί delete.
    1 point
  11. Nα δω την Κυριακή τι δικαιολογίες θα ψάχνεις να βρεις...θα γίνεις τελειώς ρεζίλι στο λέω από τώρα να το ξέρεις. Ψάξε από τώρα για διακαιλογίες γιατί μετά δεν θα σε πιστεύει κανείς τρισάθλιο αργό σαλιγκάρι !!!
    1 point
  12. Αχαχαχαχαχαχα και τι θα πάθεις ρε χελωνονιντζακι δηλαδή άμα κανεις και κανα screenshot ? θα σου πέσει ο κ@λος η δεν θα προλάβεις να κανεις καμία 1000 γύρους? [emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  13. Είναι λίγο flame αλλά θα σκάσω αν δεν το γράψω: Το αστείο είναι, ό,τι στη φάση που σου έκαναν report, ρώταγε ο aliakas για την SF15-T και έλεγε ότι στην Μόντσα δεν του έβγαζε τελική. Έπεσαν οι γνωστοί να του λένε ότι κάτι κάνει αυτός λάθος, να αλλάζει ταχύτητες πιο νωρίς (ο κόφτης είναι στις 12,500 rpm και αυτό μετά τις 10,500 κρέμαγε), το αυτοκίνητο είναι τέλειο κτλ κτλ. Μετά από λίγες ώρες: patch 1.7.2 - "Improved" SF15-T engine power delivery and gear ratios - Fixed wrong values in SF15-T Heave dampers patch 1.7.3 - Fixed strut suspensions going full banana Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή την προσήλωση.
    1 point
  14. Εμείς σε αγαπάμε, ας είσαι και με 22'', ας είσαι και αργός...δεν μας πειράζει... Har har har
    1 point
  15. Μάγκες δλδ την Κυριακή έχει αγώνα? Και εγώ που "ιδρώνω" στα νησιά και στα λαγκάδια για το ψωμάκι της φουκαριάς της γυναίκας και του παιδιού μου, που λέει ο λόγος , δηλαδή τι? Θα μπώ έτσι όπως είμαι χωρίς καν να ξέρω πίστα και σετάπ? Εάν είναι να κερδίσω τον τρελόσκυλο, κομμάτια να γίνει!!! Θα μπώ έτσι! Και ποιά η διαφορά? Ο τρελόσκυλος θα έχει κάνει περίπου 3.000.000 γύρους με απόλα και σώς και εείς οι ταλαίπωροι με ένα απλό και σκέτο καλαμάκι κοτόπουλο Τι λέω ο φουστ@ς ρε βραδιάτικο χαχαχαχα Σκέτο παραλήρημα κατάντησα ΥΓ Δεν έχω πρόβλημα, απλά γυρνάω στα πάτρια εδάφη Σάββατο και όπως καταλαβαίνετε, θα μπώ χύμα στο κύμα την Κυριακή
    1 point
  16. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, εξάλλου χαλαρούς αγώνες τρέχουμε για χαβαλέ άσε το σκυλί να ονειρεύεται hardcore καταστάσεις για να τη βρίσκει. Hardcore αγώνες μόνο στο AC με οδηγούς που φοράνε παντελόνια, γι'αυτό και εγώ αποχώρησα γιατί φοράω φουστανέλα [emoji12] [emoji12] [emoji12]
    1 point
  17. H παρακάτω ανάβαση είναι μια ειδική που την έχει κάνει ο @John@John !!! Οδηγώ εγώ βέβαια. Αν έχει καιρό θα κάνει καμια ειδική και στο rF2.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...