Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/09/2016 in all areas

  1. Ο Πάνος έκανε κάλεσμα σε 13 άτομα. Οπότε καταλαβαίνω οτι είμαστε δεκατρείς. Θα ξαναπώ οτι θα έχει νόημα οτι κάνουμε να το στηρίξουμε με την παρουσία μας. Λαμβάνοντας υπόψιν οτι έχω μόνον το rF2, και προς το παρόν δεν προτίθεμαι να πάρω άλλο SIM - Αποφασίζω και διατάσσω...... ωωωω συγνώμη μπερδεύτηκα. Πρόταση: 1os server: Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται κανονικά. Μετά και με βάσει τις αλλαγές που θα προκύψουν στο Game, στήνουμε ξανά ένα αντίστοιχο ωραίο, σοβαρό πρωταθληματάκι, ανά 15νθήμερο, με αυτοκίνητο και πίστες που θα αποφασίσουμε τότε όλοι μαζί. Ένα αυτοκίνητο, Οκτώ πίστες, Τέσσερις μήνες . Ο server τρέχει όπως και τώρα για practice κτλ. 2os server: Την ενδιάμεση Κυριακή, ο καθένας με την σειρά, επιλέγει combo και το ποστάρει στο site. Στήνεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής ο server με αυτό το combo. Ο αγώνας γίνεται Δευτέρα-Τρίτη. Έτσι έχουμε καινούριες παραμέτρους στο παιχνίδι. Νέα αυτοκίνητα, Νέες πίστες, Προτιμήσεις του καθενός , Και το βασικότερο χωρίς πολύ practice Αγώνας. Το τελευταίο νομίζω δίνει μια άλλη νότα. Έτσι έχουμε με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια. 1. Ένας server για το πρωτάθλημα μας. 2. Ένας server για ένα turbo διήμερο-τριήμερο. 3. Ελεύθερες μέρες και server για τα υπόλοιπα Sims που γουστάρετε. Ευχαριστώ.
    3 points
  2. Για το κομπο του 2ου σερβερ του rf2, συμφωνω να το κρατησουμε και επισης συμφωνω να ειναι λιγο πιο οργανωμενο.
    1 point
  3. Εγω προτεινω να συνεχισουμε το R3E σε κυριακες που δεν εχει πρωταθλημα rf2 και επειδη καταλαβαινω οτι δεν εχουν ολα τα παιδια ams θα ελεγα οσοι το εχουμε να τρεχαμε κανενα κομπο καμια παρασκευη που και που γι αλλαγη. Sent from my X900+ using Tapatalk
    1 point
  4. Αν κ θα μπω σήμερα ts τα γράφω για την τρελοκοτσιδού Μιας κ δοκίμασα λίγο τα νέα λάστιχα στα gt3 κ δεν βλέπω να συνεχίζω ACRL αυτό σημαίνει οτι θα με έχετε αποκλειστικά δικό σας. με μισό δευτερόλεπτο καπέλο όπως κ έχω υποσχεθεί. Εμένα μου αρέσει τρελά το Ρέισρουμ κ απορώ γιατί δεν βάζουμε 3-4 αγώνες με τα wtcc. Όσο για το ποιά σίμς προδιατίθεμαι να τρέχω είμαι οκ με rF2 Raceroom ΑC κ με αστερίσκο το AMS μιας κ δεν έχω σαφή πλεροφόρηση στο τιμόνι.Τώρα για το αν θα κάνουμε πρωτάθλημα ή όχι αυτό εξαρτάται από τη διάθεση μας.Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τρέχω μία βαριά δύο φορές τη βδομάδα σε οτι κόμπο θέλετε. Συμφωνώ οτι το να τρέχουμε μόνο rF2 θα μας κουράσει όπως έγινε με το Ασσέττο.Με λίγη ποικιλία θα έχουμε πάρα πολλούς συνδυασμούς να ασχοληθούμε.Επίσης αν δούμε οτι δίπλα έχουν κάποιο κόμπο που θα μας ενδιέφερε γιατί όχι να τρέξουμε κ με τα παιδιά εκεί στη μη πρωταθληματική rF2 Κυριακή. Με λίγα λόγια εγώ ψηφίζω ποικιλία χωρίς να ελιμαι αρνητικός σε οτι επιλέξουν-βολέψει τους περισσότερους.
    1 point
  5. 1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...