Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/05/2016 in all areas

  1. Παλι το καψαμε χτες... Τι ωρα το διαλυσατε χτες ρε θηρια; ή ακομα μεσα ειστε; @liakjim εχεις μπει πλεον στην ιδια λιστα με uhu, μαντ ντογκ κλπ. Στην λιστα των "τους βλεπω στον καθρεπτη και κανω στη μπαντα κανοντας τον σταυρο μου..." Απο τον @mad_dog δεν περιμενα κατι το διαφορετικο. Κλασσικος καληνυχτακιας.... btw με τα rage quit δεν γ@μησε κανεις.. Μπραβο στον υπολοιπο κοσμο για τη συμμετοχη στη χτεσινη βραδια....!!!
    4 points
  2. Λοιπόν σήμερα έπεισα τον ευατό μου να αφήσει λίγο τα Caterhams και να δοκιμάσει και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του Brit pack. Όσον αφορά τα Caterhams και ειδικά το 360R νομίζω ότι είναι το νέο μου αγαπημένο αυτοκίνητο σε simulators και θα προσπαθήσω να τρέξω σε όσα events του RD το πετυχαίνω, το 270R μία μικρότερη έκδοση και αυτό πολύ παιχνιδιάρικο και το 620R μία τρέλα όταν ανεβάζει στροφές σε πορώνει μόνο και μόνο με τον εκπληκτικό του ήχο αλλά συχνά παρασέρνομαι σαν εικοσάχρονο που βγήκε στα λιμανάκια για κόντρες και φεύγω για εκδρομή στα χωράφια ανήμπορος να το τιθασεύσω. Το Ultima είναι κάνω υπομονή, βγαίνω στην ευθεία, ισιώνω το τιμόνι και πατάω τέρμα γκάζι ανεβάζωντας ταχύτητες σαν Formula 1 αλλά μόλις βλέπω τη στροφή κάνω το σταυρό μου και πλακώνομαι στα φρένα προσευχόμενος να σταματήσω. Φοβερό αυτοκίνητο για hotlaps και ανάποδα τιμόνια αλλά δύσκολα το βλέπω σε αγώνες. Το MCR μία μίνι έκδοση των Radicals (κοντά σε SR3 μου φέρνει), διασκεδαστικό αλλά μπροστά στα Caterhams μένει πίσω και δεν βλέπω να περνάω και πολύ χρόνο μαζί του. Η μεγάλη έκπληξη είναι το Formula Trainer Advanced, ένα μεγαλύτερο Formula Vee με Sequential κιβώτιο και θέλω και αυτό να το δοκιμάσω σε αγώνες, πιστεύω ιδανικό trainer. Οι τρείς πίστες καταπληκτικές, εάν σκεφτεί κανείς πόσο ετών μηχανή έχει το AMS είναι να απορεί κανείς με τους τύπους της Reiza και το πόσο μακρία έχουν φτάσει τη gmotor. To FFB που ήταν ήδη από τα κορυφαία προσωπικά το βρίσκω βελτιωμένο , η μεταφορά βάρους αποδίδεται υποδειγματικά και για μένα ισοφαρίζει το απόλυτο παράδειγμα του Dissenter στο rF2, αυτά όσον αφορά τη CSW V2 τόσο με το Formula Wheel όσο και με το Universal Hub με 0% low force boost και τόσο στο pure 180hz όσο και στο pure + effects 2 που δοκίμασα πάντα ήξερα ακριβώς τι κάνει το αυτοκίνητο που δοκίμαζα. Αναμένω τα επόμενα releases από τα DLC και φυσικά πώς και πώς τις αποκαλύψεις σχετικά με το επόμενο sim της Reiza λογικά μέσα στο 2017. ΥΓ Κανονίστε αγώνες στο Brit Pack τώρα που τελείωσε το RRE, εγώ προτείνω είτε με 360R είτε Formula Trainer advanced τώρα που έχουμε και γνωστές πίστες εκτός Βραζιλίας.
    3 points
  3. Εννοείται ότι θα τρέξω και εγώ. Μόνο πείτε αυτοκίνητα και πίστα για να τον ετοιμάσω Gesendet von meinem SM-G928F mit Tapatalk
    2 points
  4. Εγω θα προτεινα αυτο: Mills MetroPark (Inner Loop B) - EVE F3 (ή F2 ή SkipBarber) Οταν λες "να τρεξετε", τι εννοεις; Εσυ δηλ. δε θα τρεξεις;
    2 points
  5. Εντάξει είναι ο σερβιτόρος μόνο προσέχετε μην περάσετε τα 100 στο pitlane γιατί πέφτει πρόστιμο
    1 point
  6. Ενα απο αυτα ρε, οχι ολα. Σιγουρα πετα εξω το brabham. EDIT: Το παιρνω πανω μου. Λοιπον για να το παμε με το μαλακο... Κρατα μονο το eve f3.
    1 point
  7. Brabham BT44B EVE F1, F2 and F3 Skip Barber in Server ready and up
    1 point
  8. Στον 2ο σέρβερ δεν δουλεύει καλά το τιμόνι του, μόνο στον πρώτο
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...