Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/18/2016 in all areas

  1. Ξεκινάει μια παρέα για βολτίτσα στο δάσος και ξαφνικά το πρώτο απρόοπτο ο @spyder στο ποτάμι. Τον βγάζουμε και λέμε να συνεχίσουμε. Έχει βραδιάσει και εμείς ακόμα παλεύουμε να περάσουμε τη γέφυρα. Αφού βγήκε ο Γιάννης από το ποτάμι πάει να βοηθήσει τον @John@John που είναι έτοιμος να φουντάρει και ο @andre τους φωτίζει!!! agios για!!! Αφού είδαμε οτι είναι δύσκολα τα πράγματα αράξαμε να κάνουμε κάνα τσιγάρο να πούμε και καμιά μ@λ@κία μέχρι να ξημερώσει. Το πρωί τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Δεν ξέραμε ποιος τραβάει ποιον. Και αφού το σκεφτήκαμε λίγο,αλλάξαμε σχέδιο δράσης ................ Πάπαλα το σχέδιο! ............. Ψάχνουμε κάποιον για να μας σώσει. Δε σας λέω πως περάσαμε το καταραμένο ποτάμι αλλά το περάσαμε την επόμενη μέρα . Βρε πως περνάν οι ώρες; Από κι και πέρα όλα ήταν εύκολα. Το απογευματάκι της τρίτης μέρας φτάσαμε στον προορισμό μας ικανοποιημένοι από το κατόρθωμά μας. Και κατάκοποι όπως ήμασταν την πέσαμε για ύπνο . Ή πήγαμε για δουλειά, δεν Θυμάμαι! Αφιερωμένο στην όμορφη παρέα του PC Gaming Forum. Έλαβαν μέρος οι: @John@John @spyder @andre Καλό ξημέρωμα.
    2 points
  2. Ρε σύ μη το κάνεις θα γεμίσουν γκλίτερ οι μπαριέρες και θα δείχνουν πολύ κιτς μετά. Επίτηδες το κάνεις για να μας χαλάσεις την αισθητική ? Πολύ challenging η πίστα η χαρντκορίλα σε όλο της το μεγαλείο . Βάλε υποχρεωτικό pit stop να γελάσουμε.
    1 point
  3. Χρειάζεται να το τσεκάρουμε γιατί μια φορά που τρέξαμε με πιτ στοπ το είχαμ ορίσει από πριν και το καύσιμο και τα λάστιχα δεν χρειάστηκε να τα πειράξουμε οπότε έγιναν όλα αυτόματα . Κανονικά πρέπει να μπορείς να πειράξεις τα καύσιμα ,προχθές που το δοκίμασα έβαλα με τα βελάκια 0 καύσιμο και μου άλλαξε μόνο λάστιχα ,δούλεψε δηλαδή σωστά,αυτά βέβαια στο practice δεν ξέρω αν στον κανονικό αγώνα έχει γίνει καμιά στραβή με το στήσιμο του σέρβερ θα το δοκιμάσουμε μέσα σ αυτήν η την επόμενη εβδομάδα όταν μπούμε. Καλό θα ήταν @mad_dogνα στήσεις τον σέρβερ κανονικά με parc ferme k qualify (10 λεπτών ) χωρίς να βάλεις μεγάλη διάρκεια αγώνα για να δοκιμάσουμε να κάνουμε κάνα πιτ στοπ. Μάλλον πρέπει να μπεις στο teamspeak να σε καθοδηγήσουμε γιατί αλλιώς θα χαθείς και θα απογοητευθείς γρήγορα @mad_dogστείλε στο παλικάρι τη διεύθυνση.
    1 point
  4. Οι μεγάλες και πρώτες αγάπες δεν ξεχνιούνται και δεν ξεπερνιόνται ΠΟΤΕ, λένε οι μεγάλοι συγγραφείς!!! Έτσι και εγώ, που συνήθως δεν αποτελώ εξαίρεση , τελικά δεν κατάφερα να αντισταθώ στο "κάλεσμα" της αγάπης RBR, οπότε μόλις μου έκλεισε το μάτι, έτρεξα γρήγορα, πλήρωσα την συνδρομή μου (€20 +€3 έξοδα), έγινα μέλος και όχι μόνο ΕΔΩ , αλλά με βάλανε και στην Ελληνική ομάδα "Flatout Rally Team" Όπως μπορείτε να καταλάβετε, λόγω του ότι έχω και ΑΠΛΕΤΟ ελέυθερο χρόνο θα περιορίσω λίγο τους αγώνες και τις "εμφανίσεις" μου σε άλλους αγώνες με την συχνότητα της κάθε βδομάδας και θα περιοριστώ σε ρόλο guest star ώς μεγάλος (προς Θεού ΟΧΙ μεγαλύτερος από τον ένα μοναδικό και ανυπέρβλητο ΠΙΛΟΤΟ μας) οδηγός λεωφορείου που είμαι!!! Βεβαίως παραμένω πιστός φίλος σας και παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις AMS κλπ και ανλόγως θα "πυροβολώ" κατά το δουκούν και τον ελεύθερο χρόνο μου!!!
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...