Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/14/2016 in all areas

  1. Με φρεσκια παντα και ασε τον Πανο να λεει
    4 points
  2. Bρε βρε γεμίσαμε αισθησιακούς εδώ μέσα ! Νάσοοοο βρέθηκε ανταγωνιστής! Επαναλαμβάνεσαι γιατί ζηλεύεις ,αυτό είσαι ένας απαίσιος εμπαθής κακεντρεχής ζηλιάρης που δεν θέλεις να βλέπεις να προκόβει ο κόσμος .
    3 points
  3. Ρε Φιλόθεε ξεκόλα ρε παιδάκι μου, γίνεσαι γραφικός και μην με ξανααποκαλέσεις πρόβατο γιατί έχω αρχίσει να στραβώνω. Από εμένα τέλος, θα αγοράσω τα porsche και ναι γνωρίζω ότι πιθανόν δεν θα είναι η εξομείωση τους αυτή που πιθανόν θα ήθελα αλλά πρός το παρόν είναι η μοναδική !
    2 points
  4. Φορμουλάκι εύκολο Formula BMW Του @John@John βρήκα το αμάξι του Ford Sierra Cosworth RS500 λέτε να θέλει πρωτάθλημα με αυτό;
    2 points
  5. Βγήκε update στο F1 1988, 31 μονοθέσια 16 πίστες, θέλει μοχλό ταχυτήτων όπως ήταν και τα πραγματικά. Πολύ καλό mod πλέον δεν χρειάζομαι άλλο game για F1 είναι λίγο hardcore αλλά μαθαίνεται. Προτείνω πρωτάθλημα με αυτό έστω και ένα αγώνα το μήνα please... Υπάρχει και καλύτερο της ISI F1 Brabham BT44B 1975 με Coswoth 470 άλογα, το βάλανε οι simracers4life για πρωτάθλημα.
    2 points
  6. @marmagasάλιεν της φράξιας ο andre ,συνεχώς πηγαίναμε για το 1,23,6-7 αλλά μας χάλαγε στο τέλος γιατί είχαμε μεγάλες προσδοκίες και πιέζαμε πολύ ,σε λίγο καιρό (από αύριο) θα είναι οπωσδήποτε μέσα στην πρώτη τριάδα . Προσθεού όχι άλλα tips ston andre θα μας πάρει τα σώβρακα . Δημητράκη εσύ κοίτα να γκαζώνεις πολύ μα πάρα πολύ νωρίς και πάνω στα κέρμπς οκ? Πάντως ο σκληρός πυρήνας μεγαλώνει αργά αλλά σταθερά κι αυτό μόνο θετικό είναι.
    2 points
  7. Παιδιά δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε χαλάτε το κλίμα, με τις εμμονές και το φανατισμό που σας διακατέχει επηρεάζετε και τη διάθεση των άλλων. Προτείνω λοιπόν μιας και είστε οι μόνοι τόσο απόλυτοι εδώ μέσα να φτιάξετε ένα σέκτορ και να το ονομάσετε @mad_dog vs @liakjim μπείτε λοιπόν εκεί μέσα και λύστε τις όποιες πάντα ίδιες διαφορές σας . Με τον τίτλο αυτό είναι σίγουρο πως δεν θα σας ενοχλήσει κανείς . Εμείς οι υπόλοιποι γουστάρουμε να παίζουμε αυτά τα 4 παιχνίδια που ξεχωρίζουν . Ανέβασα λοιπόν σέρβερ με formula renault 3.5 (http://www.racedepartment.com/downloads/formula-renault-3-5-2014-season.6951/ ) Name : faust Password : rapid Aν το δοκιμάσετε βάλτε τις παρακάτω ρυθμίσεις γιατί αλλιώς το τιμόνι θα παλαβώσει. ΥΓ: Το έβαλα να το δοκιμάσουμε μιας και πιάσατε τη συζήτηση για φόρμουλες.
    1 point
  8. Το πρόβλημα του ασσεττο είναι πως δεν αποδίδει σωστά τα physics οπότε τι να το κάνεις... Πάντως θα το πάρω το DLC και ας παίζω μιά φορά το μήνα θα έχω λόγο να δοκιμάζω τα πορσικά.
    1 point
  9. Θα δοκιμαστεί και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει πρωτάθλημα μια φόρα τον μήνα !!!
    1 point
  10. Δηλαδή ρε Φιλόθεε εσύ πιστεύεις ότι θα δώσω 15€ για να πάρω το σήμα και να χαρώ, τί νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε δεκαπεντάχρονο; Μπορεί η ISI να έχει την καλύτερη μηχανή φυσικής αλλά είναι μακριά νυχτωμένοι σε όλους τους υπόλοιπους τομείς που κάνουν ένα παιχνίδι επιτυχημένο και αυτός είναι ο λόγος για το πρόσφατο ξεπούλημα. Μακάρι να βοηθήσει τουλάχιστον εμπορικά το παιχνίδι να αποκτήσει κόσμο και να μην μένει σε κάτι ρομαντικούς σαν του λόγου μας, μπορείς να φανταστείς τι θα γινόταν εάν τα κουλάδια ανακοίνωναν αντίστοιχη συμφωνία με την Porsche; Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    1 point
  11. Θα ψηφιζα renault 3.5 αλλα θα μας παρει στο κυνηγι ο @John@John αν βαλουμε παλι renault .... αχαχαχαχαχα... Τα πολυ ρετρο εμενα προσωπικα δε μαρεσουν... Μαξ μεχρι το 1988 προς τα πισω ειναι υποφερτο (με λιγη προσπαθεια)
    1 point
  12. Για αυτό λέω να μπεί το Brabham BT44B 1975 που είναι της ISI. Δοκίμασε το, βάλτο Monza για αρχή που είναι πιο εύκολη.
    1 point
  13. Ειδικά αυτός της Τοban εισηγούμαι να μην προσμετρήση στη βαθμολογία .
    1 point
  14. 1. Στο practice κάνουμε όσα escape θέλουμε στο qualify όμως μπαίνουμε έχοντας υπολογίσει καύσιμα για οτιδήποτε θέλουμε από κει και πέρα και δεν ξαναπαταμε escape. Αν δηλαδή δεν θέλουμε pitstop προσέχουμε να βάλουμε καύσιμα για όλο τον αγώνα και το qualify, υπολογίζουμε πόσους γύρους θα κάνουμε στο qualify αλλά και το formation lap γιατί είναι park ferme και δεν μας αφήνει να πειραξουμε σχεδόν τίποτα. 2.Aν θέλουμε πιτ στοπ το ορίζουμε από πριν στο σεταπ το σωνουμε και το μόνο που έχουμε να κάνουμε στον αγώνα είναι να πατήσουμε το κουμπί που έχουμε ορίσει σαν πιτ request για να μπούμε πιτς να μην ξεχάσεις να πατήσεις κ ρον περιοριστή ταχύτητας για να γλυτώσεις το speeding. Αν δεν μπούμε δεν υπάρχει ποινή. 3. Αν μπεις χωρίς να έχεις ετοιμάσει τις αλλαγές τρως πολύ χρόνο με τα βελάκια για να ορίσεις λάστιχα λίτρα ίσως κ αεροτομή. 4. Den xerei na mageireuei kardia mou. Θα πρότεινα όμως τοματοπελτέ γιατί οι ψεκασμοί δίνουν κ παίρνουν κ οι ααυνήδειτοι κόβουν τις ντομάτες αμέσως μετά τον ψεκασμό μη χάσουν το χρήμα. Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα εν ολίγοις. Ωραίος ήσουν χτες έσκισες,σε ξεχάσαμε γμτ στο welcome κ αναρρωτιόμασταν γιατί δεν μπαίνεις ts x ax ax.
    1 point
  15. 1. Σε ποιες περιπτώσεις δεν πατάμε escape; Μην κάνω καμιά στραβή. 2. Pit stop το δηλώνεις πριν τον αγώνα , OK; Αν δεν μπεις, έχεις ποινή ; 3. Αν δεν δηλώσεις Pit stop και κατά την διάρκεια του αγώνα κάνεις request pit. Πως ζητάς τι θέλεις; 4. Την σάλτσα την κάνετε με τοματοπελτέ ή με φρέσκια τομάτα.
    1 point
  16. Δυο θέματα έχω. Στην Corkscrew (πανάθεμα την) μια στις τρεις είμαι έξω. Tyre wear 12% σε 10 γύρους. Από οτι είπε ο Πάνος ο αγώνας θα βγει χωρίς pit. Σε 30 γύρους πως θα γίνει αυτό; *** Την Κυριακή στις 22.00 έχει F1. Την περιφρονούμε;
    1 point
  17. @rapid_fastκοίτα τι σε περιμένει στο γκαράζ.
    1 point
  18. 16.10.2016 Mazda Raceway Laguna Seca 30.10.2016 Macau 13.11.2016 Lime Rock Park 27.11.2016 Road America 11.12.2016 Palm Beach International Raceway 18.12.2016 Atlanta Motorsports Park
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...