Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/11/2016 in all areas

  1. Γιάννη βγάλε μια τελευταία ανακοίνωση με την ώρα και τα υπόλοιπα για να μη ψάχνουν . Ας δηλώσουν συμμετοχή όσοι έλθουν με ένα like για να ξέρουμε τελικά την απήχηση που έχει το εγχείρημα . @mad_dog @sC_w0lveS @troffeo @marmagas @rapid_fast @panosdimip @sosna @angelovzr @spyder @John@John @geovas77
    8 points
  2. Καμμιά δεκαριά άτομα, καλή παρέα, τρομερές κόντρες(με τον Πάνο είχαμε διαφορά κάτω του δευτερολέπτου σε 35 λεπτά αγώνων) και διασκεδαστικά αυτοκίνητα. Εντάξει μπορεί να μην είναι το super sim αλλά τι σημασία έχει οταν περνάς τόσο καλά; Την επόμενη κυριακή Mid-Ohio με τα Megane ΥΓ Γιάννη ευχαριστούμε για τη διοργάνωση της σημερινής βραδιάς, σου εύχομαι με μια καλή νέα οθόνη για τη συνέχεια.
    4 points
  3. Α και μερικές φωτό από τα λεωφορεία μου που ΦΟΒΑΤΑΙ ο mad... Εδώ με το 1ο όχημα, όταν έτρωγε ξύλο στο RBR Εδώ αργότερα με το όχημα σε ασφάλτινα rally... τα οποία ήταν με συνταγή ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ (FFB, apex, mapex κλπ) Τελευταία με αυτό που γυρνάω στο rFactor 2 (ενίοτε και στο Assetto Corsa), αλλά ρε mad...λίγη επιείκεια... ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ αχαχαχαχα Και τέλος, το νέο μου απόκτημα από το STEAM... Άντε ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ σε ΟΛΟΥΣ!!!
    4 points
  4. Ωραίοι αγώνες, αν και τον δεύτερο δεν τον χάρηκα και τόσο πάρα πολύ, ήταν μικρός σε διάρκεια... Μπράβο σε όλου, και ειδικά στον Βασμουλάκη που έκανε 2 στα 2...
    4 points
  5. http://game.raceroom.com/leaderboard/?track=2064&car_class=class-3499&driving_model=2 Eλα τα σημαιάκια να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις ,για να βλέπω .
    4 points
  6. Γνήσιος οδηγός αγώνων !! Έτσι έπαθα και εγω στον δεύτερο αγωνα αλλά συνέχισα... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    3 points
  7. Καλά περάσαμε κι απόψε η παρέα μεγαλώνει και συσπειρώνεται σιγά σιγά ,το παιχνίδι βγάζει χαρά οπότε η συνταγή πετυχημένη. Απαιχτος ο Βασμουλάκης μου χάρισε μια πολύ έντονη βραδιά ,ααααχ τα χρυσά χεράκια μου με πονάνε ,θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Κώστα θα τα βάλω σε πάγο . Δυσαρεστήθηκα πολύ από την αποχώρηση του μάντ που δεν ολοκλήρωσε καν τον πρώτο γύρο του πρώτου αγώνα ,αυτό θεωρείται έλλειψη σεβασμού προς την παρέα και τιμωρείται παραδειγματικά . Εχω σκεφτεί κάποιες ποινές αλλά θέλω να το συζητήσω με την παρέα πριν του τις επιβάλλουμε. Καληνύχτα παρέα και να μαστε καλά να το επαναλαμβάνουμε εσαεί.
    3 points
  8. Πραγματικά πολύ ωραίοι και οι αγώνες και οι μάχες και η παρέα σήμερα!!! Μπράβο και από μένα σε όλους (εξαιρείται το τρελόσκυλο που την έκανε με ελαφρά, γιατί ΔΕΝ θα άντεχε την ήττα, από ένα ΑΠΛΟ ΟΔΗΓΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ με ΤΙΠΟΤΑ )!!! Μπορεί να μην είναι Hardcore, Softcore, για γνώστες, ψαγμένους κλπ, μπορεί ακόμα να είναι σε έκδοση beta ο.876592324 , αλλά την ευχαρίστηση του είχα να την νιώσω από το RBR. Κατά την γνώμη μου, η αιτία είναι μια και λέγεται ΠΑΡΕΑ!!! Άντε και στον επόμενο αγώνα να μεγαλώσει η παρέα! ΥΓ. Εννοείται ότι ΔΕΝ μπάινω σε συγκρίσεις ή σε ατέρμονες συζητήσεις για το ποιό είναι το καλύτερο, αφού όπως έχω δηλώσει μου αρέσουν όλα!!!
    3 points
  9. @rapid_fast έχω θραύση κρυστάλλων στην ασφάλεια, μην αγχώνεσαι
    2 points
  10. τον @mad_dog τον ειδε κανεις;
    2 points
  11. Ελα ρε μη κάνεις έτσι μόνο 18 άτομα είναι χααχαχα φοβερή πρωτιά. 5 γύρους μου πήρε οπότε το σπάς εύκολα εσύ.
    2 points
  12. PRACTICE 1h 21:15 QUALIFY 1 15m 22:15 RACE 1 20m 22:30 10m break QUALIFY 2 10m 23:00 RACE 2 20m 23:10 SERVER NAME: GREEK DTM CUP PASSWORD: 1992 Αν θέλετε να μπείτε νωρίτερα ο σέρβερ θα είναι up έτσι κι αλλιώς, απλώς θα γίνει restart στις 9μιση. Όσο για κόσμο, θα έρθουν και οι συμπαίκτες μου από το TPS league + μάλλον 1 Γερμανός από το επίσημο φόρουμ.
    2 points
  13. Οχι άλλη Μόνζα πέταξα ήδη καντίλες. Please Γιάννη μην του κάνεις το χατήρι.
    1 point
  14. Πω πω τι σου εκανα ρε φιλε με το τρακαρισμα.... πολυ σταναχωρεθηκα.. [emoji22] [emoji22] [emoji22] Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  15. Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή, ταχύτατοι. Ευχαριστήθηκα πολύ την κόντρα με ραπιντ στον πρώτο αγώνα και με τον wolves στον δεύτερο. Κώστα και πάλι σορρυ για το χτύπημα, είχα χάσει την αυτοσυγκέντωσή μου. Το τεχνικό πρόβλημα της βραδιάς:
    1 point
  16. Πήγε στο κοτετσι ακουσα.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  17. Μονο οι κότες δεν θα τρέξουν... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  18. https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/ffb-guide.55/page-12#post-88821
    1 point
  19. Αν ειναι να μας κανεις την χάρη να εμφανιστείς στην πιστα μαζί μας, θα σου δώσω εγώ σεταπ. Αλλα ξέρω, δεν θα μπορείς γιατί Εισαι άρρωστος σωματικά Εισαι άρρωστος ψυχικά Δεν σου έκατσε η γκομενα Δεν έχεις βρει ρυθμίσεις για την τιμονιέρα Ειναι ανάδρομος ο Ερμής Ειναι 11/9 και πενθεις Και πολλά αλλα ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΕ αχαχαχαχα Sent from my iPhone using TapatalkΦοβασαι Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  20. Με ξεπερνάει πραγματικά η κατάσταση, ρε Γιάννη μην ασχολείσαι ρε παιδάκι μου άστο να τρέξουμε αύριο όσοι γουστάρουμε με ηρεμία. Πάντως ακολουθώντας το link του Κώστα μιά χαρά μου φαίνεται το FFB, σίγουρα παίρνει βελτίωση αλλά μιά χαρά την κάνει τη δουλειά του.
    1 point
  21. Tότε εστιάζεις σε λάθος αντικείμενο . Μπαίνω ελάτε.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...