Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/10/2016 in all areas

  1. @mad_dog @sC_w0lveS @troffeo @marmagas @rapid_fast @panosdimip @sosna @angelovzr @spyder @John@John @geovas77 Eλάτε το βράδυ ωρέ γκιαούρηδες . Δεν κάνουμε μόνο hotlaping τα αυτοκίνητα με τις ρυθμίσεις ffb του Γιάννη είναι απόλαυση συμφωνεί και επαυξάνει και ο μηχανολόγος της παρέας ,μόλις πέσει ο χρόνος κάτω από 2.10.χχχ είναι άλλο παιχνίδι . Κάτω από 2.08 αρχίζει το γλέντι με το γκάζι και την ουρά ,μιλάμε για απόλαυση ,δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις στροφή χωρίς ελεγχόμενη υπερστροφή αν θέλεις να πας στο 2.06 και πιο κάτω . Βέβαια ο αγαπητός φίλος Μαντ ντογκ είναι φοβιτσιάρης και δεν έχει ίσως και την ικανότητα που χρειάζεται στο όριο γι αυτό ίσως δικαιολογημένα απουσιάσει . Καμία σχέση με τα shillouete που τρέχαμε προχθες κατά τη γνώμη μου.
    4 points
  2. Mα έχουμε και γ@μώ τις κοινότητες...
    2 points
  3. ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ @troffeo και για τους υπόλοιπους FOV Πάμε πρώτα εδώ και βρίσκουμε το θεωρητικά σωστό fov μας: http://www.projectimmersion.com/fov/ Τονίζω πως το νούμερο που θα βγάλει είναι το Θεωρητικά σωστό. Δεν πρέπει αν είναι δεσμευτικό γιατί βγάζει πολύ κοντινές αποστάσεις. Το fov είναι εντελώς προσωπική εκτίμηση, πρέπει να μας δίνει την σωστή αίσθηση ταχύτητας, αίσθηση του χώρου και στην τελική να μας βολεύει. Ο calculator μας δίνει μία ιδέα και την προσαρμόζουμε στα γούστα μας. Η ρύθμιση είναι εδώ, στα video settings: Αφού καταλήξουμε στο fov, αναθέτουμε κουμπάκια για τη μετακίνηση του καθίσματος πάνω-κάτω-αριστερά-δεξιά για να κάνουμε fine tuning: Σημαντικό όταν παίζουμε με paddles, να έχουμε το autoclutch ON (πράσινος κύκλος) γιατί αλλιώς θα πάρουμε το κιβώτιο στο χέρι. Επίσης το steering animation (κόκκινος κύκλος) να είναι στο match setup για να ταιριάζει η περιστροφή του εικονικού τιμονιού με το δικό μας. Συνιστώ όμως αυστηρά να απενεργοποιήσετε το εικονικό τιμόνι (κίτρινος κύκλος). Έχετε ένα τιμόνι μπροστά σας, δεν χρειάζεται δεύτερο. Στην αρχή θα φανεί περίεργο αλλά μετά δεν θα μπορείτε να τρέξετε αλλιώς. Πολύ σημαντικό το ffb meter που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Είναι στα control options->secondary. Εγώ το έχω στο κουμπί F: Εδώ βλέπετε αν έχετε clipping. Το πατάτε in car και εμφανίζει ένα διάγραμμα. Αν η καμπύλη περνάει την πάνω κόκκινη γραμμή, έχετε clipping και πρέπει να μειώσετε το ffb strength. Αν η καμπύλη περνάει την κίτρινη γραμμή στο κάτω μέρος, χάνετε πληροφόρηση λόγω πολύ χαμηλών δυνάμεων άρα πρέπει να ΑΥΞΗΣΕΤΕ το FFB MINIMUM FORCE. Για τις ρυθμίσεις ffb τα είπαμε πιο πάνω. Αν τώρα σε κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο το ffb μας φαίνεται αδύναμο ή εΛλειπές, στο garage->car setup->steering setup ανεβάζουμε ή κατεβάζουμε τον πολλαπλασιαστή (ανά μεγάλα steps, 100-200-500). Επίσης ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ. Αν θέλουμε να κάνουμε το τιμόνι πιο γρήγορο ή πιο αργό μόνο με το steering lock. Οι τιμονιέρες μας στους profilers τους πρέπει πάντα να είναι στις 900 μοίρες γιατί το παιχνίδι πάνω σε αυτή τη βάση προσαρμόζει το τιμόνι του κάθε αυτοκινήτου. Στα primary control options είναι τα κουμπιά για τα πιτ στοπ. Για να κάνουμε πιτ στοπ ή να εκτίσουμε ποινή, πρέπει πρώτα να κάνουμε request pit stop (κουμπί Ρ) και όταν είναι ready το crew να μπούμε. Πριν μπούμε, πρέπει να επιλέξουμε την κάθε επιλογή που θέλουμε με τα βελάκια και να πατήσουμε Enter ώστε να πρασινίσει αλλιώς ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ: Για τέλος, πάλι στα primary controls, είναι τα TC steps. Τα αναθέτουμε για να διαλέγουμε πόσο traction θέλουμε στα αυτοκίνητα που έχουν αυτό το βοήθημα (πχ GT3). Είναι με steps που σημαίνει ένα κουμπί για αύξηση του TC και ένα για μείωση. Στο ίδιο μενού είναι και τα κουμπιά για Look right/left.
    2 points
  4. Με ξεπερνάει πραγματικά η κατάσταση, ρε Γιάννη μην ασχολείσαι ρε παιδάκι μου άστο να τρέξουμε αύριο όσοι γουστάρουμε με ηρεμία. Πάντως ακολουθώντας το link του Κώστα μιά χαρά μου φαίνεται το FFB, σίγουρα παίρνει βελτίωση αλλά μιά χαρά την κάνει τη δουλειά του.
    1 point
  5. @gchristodΘα δανειστώ το μότο μπορώ ? " No testicle shall remain unbusted"
    1 point
  6. Βαριόμουν και έτρεξα μια Μονζα με 25 άτομα και τους πήρα τα σώβρακα χωρίς πράκτις καθόλου είναι σαν το ποδήλατο δεν ξεχνιέται . Φανταστική η Φερράρι ετοιμαστείτε να κάνουμε κάναν αγώνα με ασσεττο
    1 point
  7. Είναι δύσκολο το rre για τον ερασιτέχνη οδηγό.. Πολύ δύσκολο... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  8. Our moto:" No testicle shall remain unbusted"
    1 point
  9. O @liakjim κατάφερε και πήρε το πρώτο warning του forum. Του έγινε σχετική παρατήρηση. Παρακαλώ πολλοί να μην κάνετε post με παρατηρήσεις και παράπονα. Παρακολουθώ τα θέματα και τα αντιμετώπιζω μια χαρά. Το πολύ-πολύ να βάλω 2 mods στο forum. Aν θέλετε να κάνετε παρατήρηση θα πατάτε το κουμπί @GoMaR (report δηλαδή) και αυτό αρκεί. Επίσης αν θέλετε να τοποθετηθείτε προσωπικά μόνο με p.m.
    1 point
  10. @liakjim σε παρακαλώ πολύ να μην συνεχίσεις να ποστάρεις με αυτό το ύφος. Το πήρα μια στην πλάκα, δύο, αλλά τώρα τα έχω πάρει στην κράνα. Άθελά σου σαμποτάρεις το όλο εγχείρημα. Πρέπει να πω πόσο κόπο και χρόνο έχω αφιερώσει, δε φαίνεται? Ή πάρε μέρος και βούλωσέ το με τους εξυπνακισμούς επιπέδου γυμνασίου ή μην πάρεις καθόλου.
    1 point
  11. Αντε ρε λιποψυχε.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  12. Τότε ο Μαντ με τόσες αδικαιολόγητες απουσίες θα χάσει όλη τη χρονιά
    1 point
  13. SERVER NAME: GREEK DTM CUP PASSWORD: 1992 Το password θα είναι το ίδιο σε όλους τους αγώνες.
    1 point
  14. CREWCHIEF SPOTTER APP https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/offical-release-of-crew-chief-version-4-auto-updating-and-shiny.2516/ Εγκαταστήστε το, είναι spotter σαν του iR. Αν δε θέλετε να μιλάει πολύ πχ για χρόνους, καύσιμα κτλ έχει ρυθμίσεις για το τι να αναφέρει. Δουλεύει και με άλλα παιχνίδια και σε λίγο και με το rf2. @sosna και @geovas77 μάλλον θα σας αρέσει.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...