Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/09/2016 in all areas

  1. Με τον πρώτο αγώνα του Griechen Tourenwagen Meisterschaft (GTM εν συντομία) '92 Cup προ των πυλών, καιρός είναι να αναρτήσουμε το πρόγραμμα και τους "κανονισμούς". Το φιλικό αυτό cup (όχι πρωτάθλημα) θα αποτελείται από 5 αγώνες αρχικά, με 1 αγώνα κάθε 15 ημέρες. Χοντρικά δηλαδή θα κρατήσει 2 μήνες αν επιμείνουμε. Αν μας αρέσει και το κρατήσουμε, προσθέτουμε και άλλους αγώνες. Κάθε αγώνας θα έχει 2 σκέλη 20λεπτα χωρίς αναγκαστικό πιτ στοπ εννοείται. Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν αν η πλειοψηφία δεν μπορεί να πάρει μέρος. 11/9 Slovakia Ring 25/9 Sachsenring 9/10 Paul Ricard (3C Layout) 23/10 Oschersleben 6/11 Zandvoort (GP Layout) Μερικοί βασικοί κανόνες -Δεν γίνονται restart παρά μόνο για προβλήματα σύνδεσης ή κάποιος ξεχαστεί και μείνει στα πιτ στην εκκίνηση. Κάθε αγώνας έχει δύο σκέλη, αν το πρώτο πάει στραβά έχετε ευκαιρία στο δεύτερο να επανορθώσετε. - Επιτρέπεται μία αλλαγή αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του cup. Στον πρώτο αγώνα με το νέο αυτοκίνητο, ο οδηγός θα βαθμολογηθεί με τους μισούς πόντους. -Τα επιτρεπτά όρια της πίστας είναι αυτά που ορίζονται από το παιχνίδι, με ποινή drive-through αν δεν τηρούνται. -Η τελική βαθμολογία θα σχηματιστεί κρατώντας τα καλύτερα 4 αποτελέσματα από τους 5 αγώνες. Έτσι αν χάσει κάποιος έναν αγώνα δεν είναι το τέλος του κόσμου. -Η ποινή για πρόκληση ατυχήματος στον πρώτο γύρο είναι το άκουσμα μπινελικίων, βωμολοχιών και ύβρεων των Θείων επί ένα τέταρτο από τον @panosdimip -Η ποινή για πρόκληση ατυχήματος στον υπόλοιπο αγώνα είναι ιδιαίτερη τεχνική ανάλυση των αρετών του RF2 από τον @mad_dog -Θα τηρείται μια ενδεικτική βαθμολογία της μορφής 16,12,10,8,6,5,4,3,2,1 Καλές μάχες και καλή διασκέδαση να έχουμε!
    3 points
  2. Είχα φτιάξει ένα βιντεάκι κάποτε ίσως είναι δύο χρόνια πριν κάπου εκεί που δείχνει ποιούς άλλους τους προαιώνιους να μάχονται ,ο Vitas είναι πάλι πίσω χαρ χαρ χαρ . Φυσικά δεν θα έβαζα βίντεο που να είναι αυτός μπροστά τι με περάσατε . Το δεύτερο βίντεο όμως είναι αφιερωμένο στο φίλο και ανταγωνιστή μου ,είναι μόνος μπροστά έχει διαλύσει τον συναγωνισμό και οδεύει προς την νίκη.
    3 points
  3. Μας ξέσκισε ο Κώστας ,φυσικά ο Φιλόθεος την κοπάνησε προφασιζόμενος όπως είχα προβλέψει πως δεν του κάθεται στο τιμόνι .
    2 points
  4. Στον επόμενο γύρο στο Sachsering θα σου βρω μια τσουπωτούλα αξύριστη Γερμανίδα ακριβώς στα γούστα σου
    2 points
  5. mehhh τα κοριτσια. Πολυ "στεγνα" για τα γουστα μου.... Τα χαριζω στον Φιλοθεο
    2 points
  6. ΔΕΝ ειναι για όλους τα κορίτσια.... Μόνο για "ΠΙΛΟΤΟΥΣ" δηλαδή μόνο για τον@mad_dog [emoji3][emoji3][emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
    2 points
  7. Τα κορίτσια από τη Σλοβακία σας περιμένουν (έτσι για το πρωινό καφεδάκι)
    2 points
  8. Καλημέρα με ευχάριστα νέα! Προσωπικά είμαι σε αναζήτησή αυτοκινήτου , το οποίο να ταιριάζει στις οδηγικές μου ικανότητες, δηλαδή του οδηγού λεωφορείου οπως ο πλέον έμπειρος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου (κατα κόσμο τρελόσκυλος) με έχει χαρακτηρίσει χαχαχα Πολυ ωραία όλα τα αυτοκίνητα ιδιαίτερα με την χρήση Η και εκπληκτικός ήχος. See all on track!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
    2 points
  9. until
    Practice 1 hour Qualify 15 minutes Race 20 minutes x 2 *10 minute interval between races
    1 point
  10. Mε σένα δεν τα βάζουμε πάρε το απόφαση
    1 point
  11. Έλα βρε λύκε μην τσιμπάς, επίτηδες το έβαλα. Όποιο pc racing sim και να πήγαινε στις κονσόλες θα θαβόταν μόλις το σύγκριναν με τα GT και Forza. Εδώ το Race '07 έκανε τη μετάβαση που ήταν πολύ πιο πλήρες παιχνίδι από όλα μαζί και πήγε άπατο.
    1 point
  12. Ωχ, με αυτά που του λες ήδη ανεβάζει δέκατα, τον βλέπω την Κυριακή να είναι κλινήρης
    1 point
  13. Την κυριακή θα σε πληγώσω αλύπητα στη Σλοβακία, χελωνάκι χωρίς καβούκι μην τυχόν και μας το παίξεις άρρωστος !
    1 point
  14. Nα ξέρετε με αυτά που κάνετε και λέτε με πληγώνετε...
    1 point
  15. Φιλόθεε ξεκόλα ρε παιδάκι μου που θέλεις να το παίξεις και αυστηρός admin, είπαμε φύγαμε απ'τσάλλους γιατί μας την έσπαγε ακριβώς αυτή η τυπολατρεία, μην αρχίσουμε και εδώ τα ίδια
    1 point
  16. Ναι, αλλά με το tyre model v2522 θα νιώθεις την υποστροφή καλύτερα από ποτέ. Μέχρι να βγει το v2523 γιατί τελικά το v2522 ήταν broken Συγγνώμη, βγήκε πάλι το 10χρονο από μέσα μου.
    1 point
  17. Ε ας αφήσει καμία και για μας, πόσο μοναχοφάης πια?
    1 point
  18. Οι πιο παρατηρητικοί ίσως προσέξατε ότι αντί να βάλω πρακτις 15' και qualy 15, έβαλα μόνο qualy 30'. Αυτό έγινε επειδή ο σέρβερ δεν βγάζει στατιστικά για το practice. Τώρα μπορώ να σας βγάζω λίστα με τους χρόνους σας όπως στο rf2
    1 point
  19. Τα 90ς DTM κέρδισαν πανηγυρικά. Πρώτος αγώνας θα γίνει στο Slovakia Ring. Server is up for practice. @marmagas πρώτα παίρνεις αυτοκίνητο ένα απο αυτά: http://game.raceroom.com/store/cars/dtm-1992 Τα χαρακτηριστικά τους είναι όπως τα είπε ο Παναγιώτης. Μετά, αν το παιχνίδι σου αρέσει παίρνεις European track pack http://game.raceroom.com/store/pack/european-tracks Αν θες να κρατήσεις το κόστος χαμηλά πάρε αυτό που έχει 8 πίστες. Τις περισσότερες απο εκεί θα τις βάλω: https://www.raceroomstore.com/shop_en/adac-gt-masters-experience-2014-dlc-downloadable-content.html Αν επιλέξεις την πρώτη λύση πάρε πρώτα vrp. Δες το σχετικό οδηγό. Αν πας για τη δεύτερη, αγοράζεις απευθείας με κάρτα.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...