Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/04/2016 in all areas

  1. Τις κυρίες δεν έπρεπε να τις παρουσιάσεις από τώρα,θα τις δει ο rapid και θα απαιτήσει pits ferme la port με πρωινή μεσημεριανή και βραδυνή αλλαγή ελαστικών μάρκας duo extra thin porsche design.
    4 points
  2. Tα κορίτσια σας περιμένουνε... Εγώ σε έναν αγώνα που είχα τρέξει... Να μου δώσεις και εμένα..εγώ δεν παραπονιέμαι...
    4 points
  3. alo... Περασα μια βολτα απο τον σερβερ για μια πρωτη γνωριμια με τα urd. Πολυ καλη φαση.... Και αυτος ο μηνας θα περασει με απλες βολτες μεσα στην εβδομαδα και γνωριμια με το game (σαββατοκυριακα θα λειπω). Απο Σεπτεμβρη θα πεσω ομως με τα μουτρα κανονικα....
    3 points
  4. Σήμερα μετά τις 10 κάποια στιγμή θα μπω να δοκιμάσω την τύχη μου με σετάπι αγώνα .
    2 points
  5. Και εγώ δεν παραπονιέμαι!!! Το τρελοσκυλο έχει μουρμούρα και ειναι και κουλαδι χαχαχαχαχα και θα πάει στράφι το σεταπ χαχαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk
    2 points
  6. Day of Infamy on Steam Aπο τους devs του Insurgency. Ξεκινησε σαν mod για το Insurgency. Σιγουρη αγορα απο μενα.....
    1 point
  7. Mad εσένα σου έχω την καλύτερη για το τέλος
    1 point
  8. Ναι ρε συ έκανα λάθος νόμιζα πως απαντούσα αλλού έχεις δίκιο. Θέλω κατεπειγόντως τις αλλαγές εε δηλαδή αύριο . Πάντως τους χρόνους που ανέφερες στο 2.02.999 αποκλείεται να τους δούμε γιατί θα πάμε με σχεδόν φουλ τεπόζιτο και s7 ελαστικά!
    1 point
  9. @panosdimipμοιράζεις τόσο απλόχερα τη γνώση και τους κόπους σου, που έχεις μπερδευτεί.. Το καλό σετάπ μου έδωσες... σε άλλον έδωσες τη μούφα... Αν και το σεταπάκι σου ήθελε 2-3 αλλαγές, και θέλει και άλλες 2 καλό ήταν, δεν μπορώ να πώ...
    1 point
  10. Το HDR από την build 1080 και μετά είναι ΟΝ από default, το γράφει στα release notes: "Sim will now default to HDR mode and can only be run in LDR mode by manually editing GFXSafeMode to 0 and clearing shader cache." Παλιά ήταν στα settings του Launcher, τώρα δεν υπάρχει η επιλογή.
    1 point
  11. Όταν βάζουμε καινούργιο αρχείο (αυτό το αρχειάκι) ο server μετράει τους χρόνους από την αρχή. Αλλά μπορείς να δεις τους παλιούς χρόνους στο practice (στο http://maddogworld.liveracers.com/Results) Eκεί φαίνεται με τι αρχείο μετρήθηκαν οι χρόνοι στον server ( URD v2 Japan v1.0 όπου θα βρεις τους χρόνους τους παλιούς) Χαίρομαι που τα δοκιμάζεις...αλλά γιατί τρέχεις με την όπισθεν ??? Har har har edit: Ισχύει parc ferme !!! Δηλαδή ελαστικά μένουν επάνω, καύσιμα το ίδιο και μετά τον αγώνα το ντεπόζιτο πρέπει να έχει τουλάχιστον 5lt !!!
    1 point
  12. Ωραίος @spyder θα γίνει χαμός την Κυριακή τόσοι ισάξιοι οδηγοί που μαζευτήκαμε δω μέσα ,εγώ θα μπώ αν είμαι νηφάλιος από αύριο και μετά ,ο Βήτας θα έρθει την Παρασκευή . Τελικά θα πάρουμε όλοι Πόρσε η θα υπάρχουν και δύο Φερράρι ? @marmagas στρώσου στην προπόνηση 1 δευτερόλεπτο θέλεις μόνο να κατεβάσεις και είσαι πλήρως ανταγωνιστικός . @gchristod@wolves σας περιμένουμε.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...