Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/23/2016 in all areas

  1. http://pcgamingforum.liveracers.com/Live Eδώ δεν θά πρεπε να φαίνεται ωρέ @el_capitano? Eν τω μεταξύ τώρα παρατήρησα τις φωτογραφίες από τα αυτοκίνητα, μερικές είναι παρμένες από το assetto ,τι ιεροσυλία είναι τούτη?
    1 point
  2. @marmagas, ένα θα σου πω...εγκεφαλικά !!! Το βράδυ το βγάζω από την βάση του και κοιμόμαστε μαζί... Λοιπόν, το πρόβλημα...θέλει USB 2.0, επίσης έκανα και κάτι λαθάκια στις ρυθμίσεις. Το τιμόνι θέλει για κάθε παιχνίδι άλλες ρυθμίσεις, εγώ το δοκίμασα σε rF2 και R3E. Kαι στα δύο δούλεψε μια χαρά. Το τιμόνι είναι βαρύ, αν το ρυθμίσεις σωστά έχεις το πλεονέκτημα των μικροδιορθώσεων. Τελικά πήρα και ένα γερμανικό 330mm, και είναι ότι πρέπει. Επίσης στα kerb δεν έχεις το βαρβάτο ταρακούνημα, το αισθάνομαι καλύτερα. Πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το συνιστώ σε όσους πάνε για fanatec (μαζί με τιμόνι 1000€ θα βγει). Εγώ ευχαριστώ που έχω την τιμή να τρέχουμε μαζί !!! Mε τέτοια τρελοπαρέα έπρεπε να το φτιάξω !!!
    1 point
  3. Τι να πω...να έλεγα είσαι χοντρός και τα δάχτυλά σου πατάνε 5 πλήκτρα να πω εντάξει... edit: o server είναι up από το laptop. Το μηχάνημα θα έρθει σε μια εβδομάδα.
    1 point
  4. O server είναι από steam. Αφού από την επόμενη δεν θα γίνεται update στην standalone ας γίνει η μεταφορά στο steam. Λογικά πρέπει να βλέπετε τον server. Κάντε δοκιμή και πείτε μου. Επίσης έκανα και μια αλλαγή στην πίστα, είναι χωρίς chicane. O καιρός δουλεύει με πήρε λίγη ώρα να το φτιάξω λόγω steam. Τα στατιστικά ακόμη δεν δουλεύουν, θα τα φτιάξω αργότερα το βράδυ.
    1 point
  5. Mε την τρίτη προσπάθεια με έβαλε οκ
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...