Jump to content

delifsek

Banned
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by delifsek

  1. Υπάρχει ποινή σε συγκεκριμένο αριθμό cuts.Χειρουργικα περάσματα από το 1ο σηκειν για να πάρεις max ένα δευτερόλεπτο και να ρισκάρεις ποινή drive-through η 10 sec penalty στα πιτς μάλλον δεν συμφέρει. Όποιος βρει το ...τέλειο κόψιμο αλλά νομιμο μαγκιά του! Εμένα άλλο με απασχολεί και δεν θα μπω. Από τις πίστες που πήραν full rain effects ξέρετε πόσες θα τρέξετε? ΚΑΜΙΑ. Real weather? ΧΛΩΜΟ.
  2. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Οδηγοί που τρέχουν να ψηφίζουν άλλον για νικητή! Τι νόημα έχει τότε το πρωτάθλημα? Ανταγωνισμος? Κόντρα? Κίνητρο 0.
  3. Δίκιο! Ρησπεκτ!
  4. ωχ τι βλέπω στο Liveracers? @marmagas,τι λέει το Radical? Σε 3 laps??????
  5. @mad_dog, Χολή εσύ βγάζεις και γίνεσαι ψιλορεζιλι. Είσαι admin?Πλάκα κάνεις? Διάβασα προσεκτικά ποστς από 1.Apex,δίκιο ο μαρμαγκας,δέχθηκε επιθεση. 2.Σας έλεγε για το Radical GT3 και ότι το πρωτάθλημα θα ήταν ανισο,πάλι δίκιο.2! Update βγήκαν για να ισορροπήσουν το Radical.Παλι άκουσε και κουβέντες από πάνω. 3.Rbr world,ανεβάζει χρόνο και του λες όλο κοτσανες τυπου άσε ρε δεν ξέρεις και τέτοια.Οταν σε προκαλούν η δεν σηκώνεις το γάντι η ξεσκίζεται και ανεβάζεις καλύτερο χρόνο.Εσυ τι έκανες? 4.Saltzburg,δείχνεις ότι να ναι χρόνους από Assetto άλλων αμαξιων σε πίστα που δεν έχει πατήσει GT3 αμάξι,οπότε δεν υπάρχει χρόνος αναφοράς,στο γράφει ο μαρμαγκας και εσύ? Σβήνεις ποστ.Απαραδεκτος. 5.Το γέλιο,καλεις κόσμο στο πρωτάθλημα Gt3,και καλά έκανες,ένας από αυτούς ο Hitman ρωτάει τον μαρμάγκα αν αξίζει τον κόπο και θα έχει πλάκα!Αυτό δεν σου λέει τίποτε? Όταν σε διορθώνει ο μαρμαγκας και ο λιακτζιμ αντιδράς πολύ άσχημα. Μερικά πράγματα για το Rf2 τα ξέρουν καλύτερα καποιοι,τι να κάνουμε? Αν νιώθεις μειονεκτικά όταν σε διορθώνουν γυρνά το στον αυτοσαρκασμο! Πάνω από όλα είσαι admin. Αν έχεις αποδείξεις να αντιπαραθέσεις σε κόντρα δείξτες,αλλιώς .... Τώρα το σημερινό,το είδα με τα μάτια μου,έγραψε ο χρόνος και μετά από λίγο εξαφανίστηκε.Τετοια προβλήματα σε σέρβερ δεν έχω ξαναδεί.... Αυτά τα λιγα,είναι κρίμα ένα χόμπι να βγάζει τέτοια κακία.
  6. Υπάρχει πρόσβαση στους οδηγούς όμως όπως σας έδειξε πριν ο μαρμαγκας.Σαν admin κάνεις απλά disable driver από την οθόνη best laps by drivers.Στα results ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. Τον χρόνο τον είδα live και μετά σβήστηκε. Καλη επιτυχία στο πρωτάθλημα.
  7. Ο @marmagas έχει δίκιο. Είχα ανοιχτό το Liveracers και είδα τον χρόνο του marmaga και ήμουν έτοιμος να του στείλω μπράβο στο Steam. Μετά από λίγο σβήστηκε. Ο Μαντ είπε δύο ψέματα.
  8. Πριν απο λιγο εγινε κατι που μαλλον πρεπει ολοι στο φορουμ να το μαθετε,σβηστηκε χρονος aπο το Liveracers .... ωραια....

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...