Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/04/2016 in all areas

  1. Μπααα, η πιο σωστη θα ηταν αυτη...
    3 points
  2. Σήμερα θα παλέψω σαν πληγωμένο θηρίο για να κρατήσω την τιμημένη 2η θέση στο πρωτάθλημα, ξέχνα τις ευγένειες και την παραχώρηση χώρου, θα επιστρατεύσω τεχνικές που θα κάνουν το βασμουλάκη να φαίνεται σαν καλησπεράκιας μπαρακίου βορείων προαστίων που κρατάει την πόρτα μονίμως ανοιχτή να περάσουν οι πελάτες. Ξέχασες να αναφέρεις τον βυζαρά @angelovzr
    3 points
  3. Θα σε περιμένουμε μην ανησυχείς. Δεν ξέρω αν στο έχω ήδη πει, αλλά είμαι ο βασιλιάς του Ζαντβουρτ.....
    2 points
  4. Καινουργια competitions. Competitions - RaceRoom Racing Experience
    2 points
  5. Ειναι οκ........
    1 point
  6. Α για σε παρακαλώ, η ατάκα είναι δική μου. Σήμερα κάτι μου λέει πως θα είσαι πολύ δυνατός αντίπαλος και πως θα γίνουν επικές μάχες μιας και θα λάβει μέρος κι ο βασικός βασιλικός αντίπαλός μου σε όλα τα sims! Hello ? Jim. Η σημερινή βραδιά θα ναι μοναδική ετοιμαστε τις κάμερες! Τεράστια μόνιμη απώλεια ο piloteos mad, τι να κάνουμε όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε κ χωρίς αυτόν. @marmagasμη τυχόν σου ρθει η όρεξη να λάβεις μέρος ? @geovas77 planet earth needs you ,το Houston στη διάθεσή σου για προσεδάφιση. @sosna άντε σήμερα κάνουμε εξαιρέσεις δεχόμαστε και άλιεν, ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για την αποδοχή και το σεβασμό στη διαφορετικότητα. @spyderspyderako ,super johny κοινώς, δεν πιστεύω να λείπεις, εδώ έτρεξες macau με στραβή τιμονιέρα, όχι σα μερικούς μερικούς που προφασίζονται διάφορες ανυπόστατες δικαιολογίες για να την κάνουν. @troffeo χάνεις αν δεν έρθεις δεν θα δεις τη στέψη.
    1 point
  7. Για δοκιμή έχω ανεβάσει και 2ο σέρβερ να τρέχει παράλληλα με GTO και track rotation Spa/Mid Ohio/Lausitzring/Norisring. Αν μπορεί κανείς να μπει να δούμε αν έχω ανοίξει σωστά πόρτες-παράθυρα κτλ. To όνομα του server είναι Greek IMSA GTO, password δεν έχω βάλει.
    1 point
  8. Ο σέρβερ είναι έτοιμος, για αρχίστε σιγά σιγά να δίνετε παρουσίες.
    1 point
  9. Το ξαναβαζω. Θεωρω πως με το παρακατω θα μεινουν ολοι ευχαριστημενοι... Μια προσθηκη για να ειναι ακομα πιο ενδιαφερον, θα ηταν να υπαρχει βαθμολογια και στους αγωνες που θα γινονται στον 2ο σερβερ με τα διαφορετικα combo.
    1 point
  10. Κάτι μου λέει ότι δεν θα καταφέρεις να το φτιάξεις ούτε σήμερα. Κοίταξε, το να μην σου αρέσει η πληροφορία που βγάζει το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά το να λες ότι δεν σου βγάζει τίποτα και είναι σαν gamepad δεν παίζει, γιατί στην τελική το game είναι τίγκα στα "canned" effects (αν τα ενεργοποιήσεις) οπότε κάτι τις θα το νιώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση. Κάνε ό,τι σε ευχαριστεί στην τελική, και μένα αν δεν μου αρέσουν π.χ. τα αυτοκίνητα του επόμενου πρωταθλήματος στο rf2 δεν θα πάρω μέρος, τα ίδια λέμε.
    1 point
  11. Μούφας και φθηνής δικαιολογίας το ανάγνωσμα...
    1 point
  12. Automobilista Caterham 360R @ Cadwell/Brands/Oulton !!!
    1 point
  13. Εντάξει είναι Κωστή, κάνα δίωρο που άντεξα προτού με ξεθεώσει δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλά θέλω προπόνηση γιατί μου φαίνεται πολύ δυνατό και πιάστηκαν τα μπράτσα μου, ίσως βέβαια να φταίει που έβαλα το formula rim (ελαφρύτερο > πιο δυνατό FFB)μέχρι να ξαναδέσω το Universal Hub που το είχα λύσει για να το στείλω και αυτό να το κοιτάξουν!
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...