Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/11/2016 in all areas

  1. Το replay του αγώνα, το είχα βάλει σε director mode για να κάνει μόνο του cycle τις κάμερες και τα αυτοκίνητα αλλά δεν δούλεψε και πολύ καλά.
    4 points
  2. F*CK θα κανω συγκριση.... Στην ακοη ειναι για τα πανηγυρια το ac σε σχεση με τον "ανταγωνισμο" και στην οραση, αυτο που ειδα την κυριακη (με την κινηση των αυτοκινητων) μονο κοντα σε αληθοφανεια δεν εφερνε... Αρα σου μενει μονο η αφη
    3 points
  3. @rapid_fastκοίτα τι σε περιμένει στο γκαράζ.
    2 points
  4. Δεν γινεται. Ειναι χαρντκορ το φορουμ, δεν forumcade
    2 points
  5. Και η γεύση
    2 points
  6. http://www.racedepartment.com/threads/automobilista-official-car-and-track-list.118207/ Από αυτοκίνητα δεν διαθέτει με την πρώτη ματιά κάτι που θα σε τραβήξει. Αλλά όταν αρχίσεις να οδηγάς ξεχνάς τα πάντα. Δοκίμασα προχθές το κανονικό και είπα οκ ενα mod rf2 που φαίνονται οι καταβολές rf1, μετά επέμενε ο Δημήτρης να κατεβάσω τη beta το έκανα αργά χτες γύρω ατις 12:30, αντε λέω να δοκιμάσω ενα κ να πάω για ύπνο, ήμουν πτώμα. Ε λοιπόν κοιμήθηκα στις 2 γιατί έπρεπε,. Οι πίστες πολύ όμορφες brands με κάτι κλισεις ανηφορικες που σου κόβουν την ανάσα τα αυτοκίνητα πατάνε ωραία στο δρόμο πια στο ριπλευ τα γραφικά πολύ βελτιωμένα. Wtcc κόλαση για αγώνες προφυλακτήρα με προφυλακτήρα, super v8 το ίδιο νιώθεις το δρόμο κατευθείαν χωρίς να χάνεις το απεξ παρ όλο που είναι η πρώτη φορά. Οι φορμουλες επικές, μέχρι και το μίνι μου φάνηκε φοβερό γιατί σου περνάει την αίσθηση της ταχύτητας και δεν ανέφερα για τους ήχους γιατί τα χουν πει, είναι πράγματι οι καλύτεροι. Αφού με εντυπωσίασε στo hotlaping φαντάζομαι στο online τι θα κάνει. Βιάζομαι να κάνουμε σέρβερ ναι έχει δίκιο ο geovas που έβαλε τα κλάματα κι ο Δημήτρης που θέλει να παρατήσει το ασσέττο.
    2 points
  7. Το πρόβλημα του Κώστα είναι πως φοβάται να τα χώσει μη διπλώσει ,χρειαζόμαστε εντατικά μαθήματα νριφτινγκ για να μας φύγει ο φόβος.
    1 point
  8. Κυριακη πολυ δυσκολο εως αδυνατο να ξανατρεξω, οποτε δεν εχει νοημα Ξανασκεφτειτε τη μερα του αγωνα. Την Κυριακη αλλος εχει να δει ποδοσφαιρο, οι αλλοι μισοι τρεχουν acrl και ρουφου.... Δειτε το...
    1 point
  9. Το ίδιο μου κάνει και μένα είναι επειδή έχουμε αυτόματο συμπλέκτη αλλά αν βάλουμε manual τότε θα έχουμε ζημιές από τις αλλαγές .
    1 point
  10. 1 point
  11. Κώστα αυτά είναι ρυθμίσεις από το gamepad. Βάλε: Speed Sensitive steering 0 Min steering speed 0 Max steering speed 0 Speed Sensitive Steering Speed Sensitive Steering (SSS) helps to stay in control of the car by lowering the sensitivity of controller input at high speeds. It´s mainly helpful for gamepad drivers and not recommended for steering wheel users. Min/Max Steering Speed Adjusts the gap (minimum and maximum speed) where Speed Sensitive Steering (SSS) takes effect. For example: If you set Min Steering Speed to 50 and Max Steering speed to 200, that means SSS will only start to take effect after your car has reached 50 km/h and will have reached its maximum effect at the speed of 200 km/h. Κανόνικα το throttle, steering brake sensitivity είναι στο 50%, αλλά μιας που έχεις αυτό το προβληματάκι βάλε throttle sensitivity 100% και brake 25% (θα σε βοηθήσει να μην μπλοκάρεις στο φρενάρισμα).
    1 point
  12. Καλά που μου το θύμισες (σε έκανα quote από το άλλο thread).... Χθες που έβλεπα το replay, κατάλαβα γιατί οι χρόνοι σου υπολείπονται. Όπως σε καμάρωνα, έβλεπα ότι οι γραμμές σου είναι πολύ καλές, δεν έχανες σχεδόν κανένα apex. Παρατήρησα όμως το εξής: στην έξοδο ΌΛΩΝ των στροφών, αργείς πάααρα πολύ να πατήσεις γκάζι, και αφού το πατήσεις το πατάς υπερβολικά προοδευτικά. Έκανες το αυτοκίνητο να φαίνεται σαν να έχει θεόμακρες σχέσεις. Αν δεις στο replay τον Παναγιώτη, παρατήρησε πόσο άμεση είναι η εναλλαγή από braking σε coasting, το coasting το ελαχιστοποιεί, σχεδόν το εξαλείφει. Δεν ξέρω για τα άλλα sims αλλά τουλάχιστον στο R3E πιο γρήγορα στο γκάζι και πιο επιθετικά, ειδικά τα DTM που τρέχουμε έχουν πολλή πρόσφυση και σχετικά μικρή δύναμη, δοκίμασέ το και μετά είσαι έτοιμος για Edit: Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό μου φάνηκε. Επίσης φαντάσου τα παραπάνω να σου τα λέω με την ψιθυριστή φωνή του @sosna.
    1 point
  13. Ρε παιδιμου, η ιδια η ISI να βγει και να πει οτι το ams αξιζει και ειναι καλο (ΠΡΟΣΟΧΗ. οχι καλυτερο) ο @mad_dog θα λεει τα δικα του. Aφου δεν εχει αυτοκινητο για πρωταθλημα, τι θετε τωρα; πωωωω....
    1 point
  14. ^^ πειτε οτι ηταν reverse start ο αγωνας και ειχα και ενα προβαδισμα 10-20δευτ. γιατι θα σας κοροιδευουν
    1 point
  15. Θα σου δώσω σετάπ της νίκης .
    1 point
  16. Το παιχνίδι που θα βγάλουν το 2017 θα είναι το rF3, μέχρι τότε θα απολαμβάνουμε τα updates για τα οποία έχουν μιλήσει το πρώτο εκ των οποίων είναι το Brit pack.
    1 point
  17. Εννοείς ότι δεν έχει GT3 ή ότι κανένα από τα αυτοκίνητά του δεν κάνει για πρωτάθλημα?
    1 point
  18. Λοιπόν αυτή η μπέτα είναι πραγματικά άλλο παιχνίδι στο hdr και multiview απλά φανταστικό τελείως διαφορετικό από το κανονικό παιχνίδι αν ήταν έτσι το rf2 δεν θα υπήρχε αντίπαλος εδώ και χρόνια ,δεν πειράζει εγώ βρήκα πραγματικά το παιχνίδι μου . Τελικά είχε δίκιο ο Δημήτρης ,πολύ ανώτερο από το ασσέττο το κακό είναι πως μου αρέσει περισσότερο και από το ρου φου 2. @gchristodαλήθεια λέω αν δεν έχεις δοκιμάσει τη μπέτα δεν έχεις δεί τίποτα .
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...