Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/17/2016 in all areas

  1. Περιμένω απάντηση για αυτά που τους ρώτησα (ρυθμίσεις, mods κ.τ.λ.) Ο live καιρός μάλλον δεν μπορεί να δουλέψει, δεν υπάρχει δυνατότητα να δώσω path server στην εφαρμογή (γίνεται local), αλλά το μεγάλο πρόβλημα με το dedi servers του rF2 είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να στηθούν. Επίσης και για τους live χρόνους δεν είμαι σίγουρος, αν και εκεί δεν υπάρχει *.exe αρχείο. Τον server τον έκλεισα για ένα μήνα, για να δοκιμάσουμε αν μας κάνει. Μέχρι τώρα ενώ παλιά ήξερα ότι υπήρχαν 2 ακόμη σελίδες που έδιναν dedi server hosting τώρα δεν υπάρχουν ούτε αυτές. Θα δω τι θα μου απαντήσουν σε αυτά που τους ρωτάω...βλέπουμε και πράττουμε ανάλογα.
    2 points
  2. Μην προσπαθήσεις πολύ και μας πάθεις και τίποτα... Har har har Gesendet von meinem SM-G928F mit Tapatalk
    1 point
  3. Σβηνεις τον φακελο στο folder του παιχνιδιου πηγα στον φακελο Installed - Vehicles. Θα τον βρεις εκει ακριβως κατω απο το φακελο ISI_EVE_Historics_1968 (που ειναι και ο κανονικος). Αμα μπεις μεσα για επιβαιωση θα δεις οτι εχει ενα φακελο 1.48. Σβηνεις αυτο το φακελο και μετα βλεπει τον κανονικο. Στην αρχη τον εκανα delete απο τον launcher αλλα δεν εφευγε. Δεν ξερω αν υπαρχει πιο απλος τροπος. Δε τα χω μαθει ακομα αυτα στο rf2
    1 point
  4. Τώρα που το σκέφτομαι..βρε συ @sC_w0lveS...δεν κάνετε ομάδα εσύ και ο @troffeo ??? Aργός εσύ...χρονοκαθυστέρηση ο άλλος...μια χαρά ομάδα θα κάνετε !!! Har har har
    1 point
  5. Tο ειπα οτι εχει κανει μλκια @troffeo Tα εσβησα και τα ξαναπερασα και ειναι κομπλε τωρα (offline) Απο οτι παρατηρησα ειχε κατεβασει παλαιοτερη εκδοση απο τον σερβερ.
    1 point
  6. Με αλλα δεν υπαρχει προβλημα. Με αυτα τα 2 μονο. Multi και offline. ISI δεν ειναι αυτα; Γιατι τα ξανακατεβασε οταν μπηκα στον σερβερ; (καποια μλκια εχεις κανει παλι )
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...