Jump to content

Glasbachrennen - Race 8


Recommended Posts

FIA European Hill Climb Championship RACE 6 [RACE 8 Overal]

LOCATION (START AREA)
Bad Liebenstein

1.thumb.png.a9439408471a44f346f6b927bbb67a30.png

Glasbachrennen PROGRAMMA - TIME TABLE

TIME ATHENS GREECE (GMT +2)

17/06/2019 free practice

20:30 start of qualify

22:30 start of the first car (warm up session) - first stage

- second stage (restart warm up session)

- third stage (restart warm up session)

- end of race

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Glasbachrennen...η ιστορία μας θυμίζει ότι στις 7 και 8 Σεπτέμβρη του 1974 συναντήθηκαν πρώτη φορά οδηγοί με "πειραγμένα" αυτοκίνητα στο Bad Liebenstein για τον πρώτο αγώνα του Glasbachrennen.

Ο καλύτερος χρόνος για το 2013 ήταν του Simone Faggioli με Norma M20FC 2:02,162 και το 2016 ο ίδιος έγραψε 2:01.557.

 

 

Στον 22ο Internationalen ADAC Glasbachrennen το 2017 ο Christian Merli με την Osella FA 30 γράφει χρόνο 1:58.440.

 

merli_2_2015.jpg

Στις 17.06.2019 στο εικονικό πρωτάθλημα αναβάσεων θα συναντηθούν οδηγοί από όλες τις μεριές του πλανήτη για να γράψουν χρόνους που θα μείνουν στην ιστορία.

drivers.png

 

Η κατηγορία των αυτοκινήτων είναι η Group H Special με ατμοσφαιρικούς κινητήρες και τροποποιημένα μηχανικά μέρη όπως κινητήρας, 6τάχυτο κιβώτιο ( sequential manual gearbox), αναρτήσεις, φρένα κ.τ.λ. που αποδίδουν πάνω από 300 άλογα και φτάνουν μέχρι 460 άλογα.

 

psycho2.png

Oι οδηγοί θα προσπαθήσουν να γράψουν τους καλύτερους χρόνους μετά από 3 περάσματα. Όλοι νομίζουν ότι είναι γρήγοροι και μερικοί με εμπειρία από αγώνες GT3 και F1 που υπάρχουν αναμεσά τους νομίζουν ότι μπορούν να είναι οι γρηγορότεροι. Όμως τα γεγονότα έδειξαν ότι το Hillclimb είναι αδρεναλίνη που εκτοξεύεται στα ύψη σε αυτήν την μικρή διάρκεια του αγώνα. Ο μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος που τους περιμένει υπομονετικά στην γραμμή τερματισμού. Και οδηγοί από GT3 και άλλες κατηγορίες δέχτηκαν ότι το hillclimb είναι άλλη κατηγορία αγώνων που σε μερικά λεπτά απελευθερώνει όση αδρεναλίνη χρειάζεσαι για έναν ολόκληρο αγώνα Le Mans !

Αν αισθάνεσαι έτοιμος και νομίζεις ότι είσαι γρήγορος σε περιμένουμε στην Δευτέρα στην ανάβαση Glasbachrennen να αποδείξεις σε όλους τους simracers ότι ανήκεις στους γρηγορότερους του πλανήτη ! Ανάμεσά τους και ο γρηγορότερος sim racer του πλανήτη ο @mad_dog ή αλλιώς "Π ι λ ό τ ο ς"...

2019_glasbachrennen.jpg

 

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Και όμως ένας  αποφάσισε να επενδύσει ουκ ολίγα ευρώ και να αγοράσει την πανάκριβη και εξαιρετικά γρήγορη BMW CSL Ίσως να θέλει να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους πελάτες του, ίσως και να θέλει τα Σαββατοκύριακα να πετάγεται μέχρι την πίστα του Spa για να κάνει κανένα γρήγορο γύρο, το γεγονός είναι πως ο συγκεκριμένος επαγγελματίας πρέπει να είναι ο πιο γρήγορος… ταρίφας στον κόσμο.  

Και βέβαια, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες πρόκειται για κανονικό ΤΑΧΙ και όχι για ειδικό όχημα μεταφορές VIP, όπου ίσως μια τέτοια επένδυση θα είχε κάποιο νόημα. 

Το γεγονός είναι ότι οι φωτογραφίες της συγκεκριμένης BMW CSL στους δρόμους της Glasbachrennen , κάνουν το γύρο του κόσμου και πολλοί είναι αυτοί που σίγουρα θα κακίζουν τον ταξιτζή για την επιλογή του, όμως εμείς λέμε πως απλά ζηλεύουν!.. 

1461893417_BMWCSLMAD.thumb.jpg.679d6d55c56411b93a602da593441af8.jpg

  • Like 1
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Πάντως μου κάνει εντύπωση, ότι εκτός από ΠΟΛΥ γρήγορος οδηγός, σορυ ΠΙΛΟΤΕ, είναι και προσεκτικός!!!

Παρατηρησα από την φωτό, ότι πρέπει να έχει «πελάτη» μέσα στο ΤΑΧΙ, γιατί έχει κατεβασμένη την σημαία (αυτό που γράφει ελεύθερο στην δεξιά εμπρός πλευρά του μπαρπριζ) και όμως φοράει κράνος και πάει τάπα (ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...)

Επισης φήμες λένε, ότι στο χθεσινό αγώνα ανέβηκε και τις 3 φορές με πελάτη και ότι μετά από το σακί με τα Τζέρσει, ΕΒΑΖΕ ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ γιατί λέει έβγαινε εκτός έδρας!!!!

Επισης άλλες φήμες λένε, ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΟΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!

?????????

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, andre said:

@mad_dog  Περιμένω με αγωνία το review του αγώνα. 

Μην Αμελείς.

Τώρα ρε Αντρέα, τι review περιμενεις????

Ως οδηγου????

Ως θεατη???

Ως Ταξιτζη????

Γιατί εάν περιμένεις review από έναν που νόμιζε ότι οδηγούσε, αλλά στην ουσία ήταν κινούμενο εμπόδιο στους δρόμους που οι υπόλοιποι έκαναν αγώνα λυπάμαι αλλά ΔΕΝ!!!

Απο την άλλη, νομίζω ότι θα μπορέσεις να πάρεις καλό review από θεατή με καλή θέση!

Το καλύτερο όμως review που μπορείς να πάρεις για τον αγώνα, είναι από τον Taxi driver AKA mad_dog!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, andre said:

@mad_dog  Περιμένω με αγωνία το review του αγώνα. 

Ακόμα; 

Το review δεν έχει να κάνει με την γενικότερη συζήτηση. Είναι μέρος του αγώνα.

Η μη δημιουργία του, είναι σα να σταματούσε ο @John@John να κάνει πίστες-αυτοκίνητα.

Δεν θα υπήρχε hillclimb πρωτάθλημα. Δεν θα υπήρχαμε και εμείς.

** Έλα πουλάκι μου κανε ένα κόπο.:D

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

-69*Κύριοι συνοδηγοί, φίλοι και οπαδοί (του @mad_dog),

ο αγώνας στο Glasbachrennen βρήκε το πλήρωμα της BMW CSL μη ικανοποιημένο, δοκιμάστηκαν πολλά setup, αλλά η μπέμπα αν και τέρας δεν ταίριαζε καθόλου σε αυτήν την ανάβαση. Η μπέμπα θέλει άπλα και όχι κλειστά κομμάτια για να δείξει τον επιθετικό της χαρακτήρα. Ο οδηγός σκέφτεται να αλλάξει αυτοκίνητο και άς έχει ποινή μηδενισμού. Αλλά δεν μπορεί ένα αυτοκίνητο να μαντρώσει το ταλέντο του και να δώσει χαρά σε τρισάθλια σαλιγκάρια. Απλά το κάνει για να ανέβει και ο ανταγωνισμός διότι ακόμη και με τον μηδενισμό το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει.

Στα του αγώνα τώρα, οι Γάλλοι έκαναν πολύ προπόνηση και αυτό φάνηκε από τους χρόνους. Τα μικρά αυτοκίνητα με το ιδανικό setup έδειξαν τι είναι ικανά να κάνουν. Οι δικοί μας οι Έλληνες πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι Γάλλοι το έχουν πάρει ζεστα, αφού ακόμη και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές χτες ήταν στον server και παρόλο που είχε βροχή ήταν μέσα και έτρεχαν. Αυτό μόνο για να δείτε πόσο ζεστά έχουν πάρει το θέμα.

Στον επόμενο αγώνα ο οδηγός θα κατέβει πολύ πιθανόν με άλλο αυτοκίνητο για να δείξει γραμμές και πως οδηγάνε σε μια ανάβαση 17km ! Αλλά ακόμη είναι νωρίς μπορεί να κριθεί από τις δοκιμές που θα κάνει με την μπέμπα προτού προβεί σε αυτήν την μεγάλη απόφαση, αλλαγής αυτοκινήτου.

Οι αναβάσεις είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα, γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται. Έχεις 3 ευκαιρίες να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις και από εκεί και πέρα θα κριθείς από το χρονόμετρο και τους αντίπαλους οδηγούς. Όταν είσαι στην γραμμή ανάβασης, μιλάω πάντα για το online αγώνα, o αγωνοδίκης φωνάζει το νούμερο του αυτοκινήτου και ετοιμάζεσαι να πας στην γραμμή εκκίνησης. Εκεί βλέπεις τον αντίπαλο που ετοιμάζεται να κάνει εκκίνηση και σκέφτεσαι ότι είσαι γρηγορότερος.  Μερικοί οδηγοί σαν εμένα είναι ψύχραιμοι, μερικά άλλα σαλιγκάρια τα κυριεύει ο πανικός και αυτό φαίνεται από τις θέσεις και την βαθμολογία...

Μείνατε συντονισμένοι, η επόμενη ανάβαση είναι 17.3km !!!

 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, mad_dog said:

Ο οδηγός σκέφτεται να αλλάξει αυτοκίνητο και άς έχει ποινή μηδενισμού. Αλλά δεν μπορεί ένα αυτοκίνητο να μαντρώσει το ταλέντο του και να δώσει χαρά σε τρισάθλια σαλιγκάρια. Απλά το κάνει για να ανέβει και ο ανταγωνισμός διότι ακόμη και με τον μηδενισμό το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει.

Εμένα μου αρκεί το γεγονός, ότι όπως γράφεις, ο πιθανός μηδενισμός σου λόγω αλλαγής αυτοκινήτου, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για τον διασυρμό που θα υποστείς ΚΑΙ εφέτος!!!

Αν θέλεις βέβαια, μπορώ και εγώ να αλλάξω αυτοκίνητο, να πάρω το ίδιο που θα πάρεις και εσύ, να μηδενιστώ και να πάμε ΧΩΡΙΣ δικαιολογίες!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, mad_dog said:

Κύριοι συνοδηγοί, φίλοι και οπαδοί (του @mad_dog),

Όταν θέλεις είσαι πολύ γλυκός.  (αν με ακούσει ο @stauros gr  τον ήπια)

 

11 hours ago, mad_dog said:

Αλλά δεν μπορεί ένα αυτοκίνητο να μαντρώσει το ταλέντο του

Ο οδηγός πάει το αυτοκίνητο όχι το αυτοκίνητο τον οδηγό.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Forum Statistics

    939
    Total Topics
    15.2k
    Total Posts

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...