Jump to content

Subida al Fito - Race 6


Recommended Posts

FIA European Hill Climb Championship RACE 4 [RACE 6 Overal]

LOCATION (START AREA)
Arriondas

66.thumb.png.365ef74f1399779a0f1e67f88bc5df82.png

 

SUBIDA INTERNACIONAL AL FITO PROGRAMMA - TIME TABLE

TIME ATHENS GREECE (GMT +2)

20/05/2019 free practice

20:30 start of qualify

22:30 start of the first car (warm up session) - first stage

- second stage (restart warm up session)

- third stage (restart warm up session)

- end of race

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αχαχαχαχα ναι ναι ,ο Βεγγος των simgame.Ο πρακτωρ θου-βου που ανακαλυψε οτι οι λακουβες στους δρομους γινοντε απο λαθη στις αναρτησεις των αυτοκινητων ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Link to comment
Share on other sites

 

a110_image2.jpg

Eπειδή υπάρχουν και γελωτοποιοί και άσχετοι με το simracing, που νομίζουν ότι γνωρίζουν, αλλά δυστυχώς όταν τοποθετούνται το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται ο περίγελος της simracing κοινότητας. 

Μια ενημέρωση για το καλύτερο ή ένα από τα καλύτερα mods που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή για το rF2, τα Group H Spcial.

Tα αυτοκίνητα δημιουργούνται από το μηδέν. Αυτό σημαίνει ΔΕΝ είναι conversion ή τροποποίηση από ήδη υπάρχον mod. Υπάρχει ΜΟΝΟ το 3D-Model του αγωνιστικού. Από εκεί και πέρα, κινητήρας, διάγραμμα ροπών/ιπποδύναμης, ελαστικά, διάμετροι δισκόφρενων, θερμοκρασίες, αναρτήσεις, βάρος κ.τ.λ. δημιουργούνται από το μηδέν !

Οι πληροφορίες είναι από τα αληθινά αγωνιστικά όπως διάμετρος και πάχος φρένων, αναρτήσεις, κινητήρας κ.τ.λ. ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ τιμή που να είναι της φαντασίας, είναι όλες από αληθινά δεδομένα.

Το αποτέλεσμα, όσοι είχαν την τιμή να δοκιμάσουν τα αγωνιστικά απλά παραμιλάνε και είναι με εγκεφαλικά. Και τα έχουν δοκιμάσει ξένοι που δεν έχουν σχέση με την εδώ κοινότητα, απλά λένε είναι το κάτι άλλο, πολύ καλή δουλειά και δεχτήκαμε και προτάσεις για αγώνες και σε πίστα (πίστες κατηγορίας BTCC γιατί ταιριάζουν καλύτερα στον χαρακτήρα των αυτοκινήτων).

Πριν κλείσω θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση για μερικούς, που νομίζουν ότι με το να βγάζουν χολή ανεβαίνουν και στην εκτίμηση των υπολοίπων αλλά θεωρούνται και ειδικοί του sim racing. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μείνουν στην κοινότητα του simracing ως γελωτοποιοί και άσχετοι. 

To simracing εκτός από την ευχαρίστηση που δίνει σε όσους ασχολούνται με αυτό το άθλημα, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τους modders, ώστε να πετύχουν τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου όσο το δυνατόν καλύτερα με το αληθινό μοντέλο. Καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, τόσο από ήχους και φυσική, που για το Group H Special, χρειάστηκε περίπου 1,5 χρόνος ώστε να βγει έξω. Και δεν μιλάμε για ένα-δύο αυτοκίνητα αλλά για πολλά περισσότερα. Πολλές χιλιάδες ώρες δοκιμών ώστε να βγει ένα καλό αποτέλεσμα POB και άλλες τόσες ώρες ώστε να διορθωθεί η ανάρτηση ή η απόδοση του κινητήρα ή οι θερμοκρασίες των φρένων και πολλά περισσότερα που δεν είναι της παρούσης. 

Δεν γίνεται ένας τυχαίος ή ο κάθε τυχαίος να ΜΗΝ σέβεται τις χιλιάδες ώρες του/των modders που θυσιάζουν ώστε να δώσουν ένα free mod και αντί να χειροκροτήσουν την προσπάθεια να βγάζουν χολή. Και από την άλλη, βέβαια πρέπει να υπάρχει κριτική, που πάντα βέβαια είναι ευπρόσδεκτη αλλά αυτοί που κάνουν την τοποθέτηση πρέπει να γνωρίζουν και μερικά θέματα με το simracing. Και αν δεν γνωρίζουν να φροντίσουν να ενημερωθούν. Και αν νομίζουν ότι ξέρουν όλα τουλάχιστον να δείξουν σεβασμό σε αυτούς που θυσιάσαν ώρες για να δώσουν κάτι στην κοινότητα για να μπορέσουν να το ευχαριστηθούν. Δεν νοείται ο κάθε τυχάρπαστος και άσχετος να μιλάει και να νομίζει ότι είναι και γνώστης, όταν με αυτά που λέει τρώει στην μάπα την στάμπα του άσχετου και γελωτοποιού !

Συγνώμη για το σεντόνι.

Θα τα πούμε στις πίστες τρισάθλια σαλιγκάρια και όποιος τολμά ας έρθει να αντιμετωπίσει το τρόμο των οδηγών, τον έναν και μοναδικό αληθινό Π Ι Λ Ο Τ Ο !

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ τους φίλους οδηγούς και τους οπαδούς μου,

ο αγώνας χτες παραγματοποιήθηκε χωρίς προπόνηση, το setup φτιάχτηκε ¨on the fly¨, δεν ήταν καλό όμως. Προσπάθησα να πάω φυλαγμένα και όχι τάπα, γιατί αυτή η ανάβαση είναι πολύ τεχνική και οι χρόνοι βγαίνουν πολύ δύσκολα. Έκανα μερικά καλά περάσματα και σίγουρα και τελικά τερμάτισα στην 4η θέση.

Πολύ καλά πήγανε ο @spyder και ο @andre που θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη αλλά τελικά κέρδισε ο γάλλος. Ο αυστραλός δεν κατέβηκε στον αγώνα, για μένα αυτό έχει αντίκτυπο, διότι δεν θέλω να πάρω το πρωτάθλημα όταν απουσιάζει αυτός, αλλά θέλω να συμμετέχει για να δείξω ότι πραγματικά είμαι ο γρηγορότερος sim racer του πλανήτη.

Ο @stauros gr το πάλεψε αρκετά, δείχνει να συνηθίζει το αγωνιστικό του (ΒMW M1) και πιστεύω ότι μπορεί στους επόμενους αγώνες να τερματίσει καλύτερα. Ο @John@John τα πήγε αρκετά καλά, για οδηγό που δεν έκανα καθόλου προπόνηση. 

Ο @troffeo απουσίαζε γιατί αυτή η ανάβαση όπως είπα είναι πολύ τεχνική και μάλλον ο άνθρωπος είναι μόνο για dragster και για αυτό δεν είμαι σίγουρος τον έχω ικανό να στρίψει την ώρα του αγώνα...

Τέλος βλέπω πρωτάθλημα και ήδη από τωρα οι φίλοι συνοδηγοί μπορούν να μου δώσουν συγχαρητήρια.

Τα λέμε στον επόμενο αγώνα !

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο για τον χθεσινό αγώνα σε όλους!!!

Ειναι ωραίο να βλέπεις τον σέρβερ με 11 οδηγούς, ακόμα και όταν υπάρχουν απουσίες!!!

Βεβαια θέλει λόγο ακόμα, να καταφέρουμε 20 συμμετοχές σε κάθε αγώνα. 

Εγω θα εχω ένα διάστημα πιθανής απουσίας, γιατί εχω ένα γενικό rebuilt και το PC στο σέρβις για upgrade!!! Χαχαχαχα

ΥΓ. Ρε παιδιά τα ουίσκι στην Γερμανία έχουν «πρόσθετα»???

Το ρωτάω γιατί αυτός ο «άχρηστος» ο @mad_dog ενώ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, ήταν πρώτος από τους «ανάπηρους», βγαίνει και μιλάει για πρωταθληματα κλπ...

Ρε τι πίνεις και δεν μας δίνεις???

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Forum Statistics

    939
    Total Topics
    15.2k
    Total Posts

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...