mad_dog Posted November 14, 2018 Report Share Posted November 14, 2018 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Φαίνεται πολυ ωραίο το μόνιτορ και με απίστευτες δυνατότητες, όμως εχω 2 ερωτήματα:1. Με 3 απλά φθηνά 22’ μόνιτορ εχω μια ανάλυση 5760Χ1080. Το συγκεκριμένο μόνιτορ έχει ανάλυση 3840Χ1080. Δεν θα χάσω, κατα περίπου ένα μόνιτορ, εικόνα από αυτή που βλέπω σήμερα;;;2. Επειδή εχω ριγκ, δεν μου ειναι ξεκάθαρο πτι «παίζει» vesa 100 η ότι αλλο και ετσι δεν θα μπορεί να κουμπώσει στο ριγκ μου. Υπάρχει λύση για αυτό;;;Κατα τα αλλα ο Σκρουτζ την έχει σε καλά μαγαζιά (cosmodata) 950€ που νομίζω ότι ειναι παρα πολυ καλή τιμή!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Για το vesa ΑΚΥΡΗ η ερώτηση, αφού ειδα ότι έχει 100Χ100. Μια χαρά!Το θέμα παραμένει με την ανάλυση, αφου σε βίντεο που ειδα, χάνεις εντελώς την δεξιά πόρτα-καθρέπτη...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Βρήκα και το Dell UltraSharp U4919DW το οποιο έχει ανάλυση 5120Χ1440, αλλα «μόνο» 60hz και στον Σκρουτζ γύρω στα 1.300€...Δεν εχω δει βίντεο με simracing στο YouTube Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andre Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Δεν είναι μόνο η ανάλυση. Δεν είναι και οι κλίσεις που μπορούν να πάρουν τα τρία monitor σε σχέση με το ένα, όσο κυρτό και να είναι; @troffeo ; Μια τέτοια θα ήταν οτι πρέπει 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 2 minutes ago, andre said: Δεν είναι μόνο η ανάλυση. Δεν είναι και οι κλίσεις που μπορούν να πάρουν τα τρία monitor σε σχέση με το ένα, όσο κυρτό και να είναι; @troffeo ; Μια τέτοια θα ήταν οτι πρέπει @andre Αντρέα νομίζω ότι αυτό δεν είναι monitor, αλλά projector (κανά 2-3 δλδ). Βέβαια ότι και να είναι είναι ΤΕΛΕΙΟ, ιδιαίτερα αν μπορείς να το κάνεις 1:1, αλλα μόνο αν μου καλύψει κάποιος τα έξοδα διατροφής και διαζυγίου θα το πάρω, καθώς είναι ΕΝΤΕΛΩ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα είναι η τελευταία αγορά που θα κάνω ώς παντρεμένος... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andre Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 5 minutes ago, troffeo said: Αντρέα νομίζω ότι αυτό δεν είναι monitor, αλλά projector Ναι, το έβαλα για την κυρτότητα. Γιώργο, μόνο £125,000 όλο το Rig. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Αντρέα, ΤΣΑΜΠΑ λέμε είναι!!! Αν η τιμή ήταν σε Ευρώ και όχι σε Λίρες, θα μπορούσα να προσλάβω τον Κούγια για δικηγόρο και να μου έρθει τσάμπα και το διαζύγιο!!!??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laibagul Posted July 20 Report Share Posted July 20 On 2/7/2019 at 1:13 AM, andre said: Δεν είναι μόνο η ανάλυση. Δεν είναι και οι κλίσεις που μπορούν να πάρουν τα τρία monitor σε σχέση με το ένα, όσο κυρτό και να είναι; @troffeo ; Μια τέτοια θα ήταν οτι πρέπει "Απολύτως, οι επιπλέον οπτικές γωνίες από πολλαπλές οθόνες μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν την εμπειρία του gaming, προσφέροντας ευρύτερη οπτική γωνία και βαθύτερη εμβύθιση. Δεν είναι απλώς θέμα ανάλυσης· είναι θέμα πανοραμικής θέας και δυνατότητας να δει κανείς περισσότερα από τον κόσμο του παιχνιδιού ταυτόχρονα. Μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά, ειδικά σε παιχνίδια όπου η κατανόηση της κατάστασης είναι κρίσιμη. Ποια setups χρησιμοποιείτε για gaming;" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laibagul Posted August 11 Report Share Posted August 11 On 2/6/2019 at 9:51 PM, troffeo said: Βρήκα και το Dell UltraSharp U4919DW το οποιο έχει ανάλυση 5120Χ1440, αλλα «μόνο» 60hz και στον Σκρουτζ γύρω στα 1.300€... Δεν εχω δει βίντεο με simracing στο YouTube Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Βρήκα και το Dell UltraSharp U4919DW το οποίο έχει ανάλυση 5120Χ1440, αλλά «μόνο» 60Hz και στον Σκρουτζ γύρω στα 1.300€... Δεν έχω δει βίντεο με simracing στο YouTube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laibagul Posted August 11 Report Share Posted August 11 On 2/7/2019 at 1:13 AM, andre said: Δεν είναι μόνο η ανάλυση. Δεν είναι και οι κλίσεις που μπορούν να πάρουν τα τρία monitor σε σχέση με το ένα, όσο κυρτό και να είναι; @troffeo ; Μια τέτοια θα ήταν οτι πρέπει Thanks for sharing the setting screen shot. that was quite helpful for me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts