Jump to content

Nordschleife - Race 8 [Hellenic]


Recommended Posts

Ωραίος, δύσκολος και κουραστικός αγώνας χτες στην Nordschleife.

Eίχα λίγες ώρες προπόνηση, στα πρώτα κομμάτια ήμουν αρκετά γρήγορος, έχανα στο τέλος που δεν γνώριζα καλά την πίστα.

Η εκκίνηση χωρίς λάθη, όμως στην πορεία από δικό μου λάθος βρέθηκα με ζημιά στο δεξί ψαλίδι μπροστά μετά από έξοδο.

Συγχαρητήρια στο βάθρο και σε όλους που έλαβαν μέρος.

Στο τέλος είχα πλησιάσει αρκετά τον @panosdimip αλλά τελικά δεν ήταν αρκετό, έτσι η 5η θέση είναι αποδεκτή για μια τόσο απαιτητική πίστα και μάλιστα χωρίς να την ξέρω (πρώτη φορά έλαβα μέος σε αγώνα).

Συνεχίζουμε, μάλλον θα έχω μηδενισμό στην βαθμολογία αφού τον Σεπτέμβρη κατεβαίνω με καινούργιο αγωνιστικό...

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Έγινα άντρας , έγινα άντρας!      Αγώνας στην  Green Hell. 

 

"" Το Nürburgring είναι ίσως η πιο διάσημη πίστα παγκοσμίως και ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες διότι πρόκειται για την πιο δύσκολη, την πιο απαιτητική και την πιο επικίνδυνη στον πλανήτη.

ο Sir Jackie Stewart είχε πει οτι ο οδηγός βιώνει οτι δεν έχει βιώσει σε όλη του τη ζωή από την άποψη του φόβου, της έντασης και της εχθρότητας απέναντι στον ίδιο και το αυτοκίνητό του.

172 στροφές ? 84 δεξιές και 88 αριστερές ? οι οποίες καλύπτουν σχεδόν κάθε συνδυασμό ακτίνας, γωνίας, κλίσης και διάρκειας.

Σχεδόν κάθε καμπή, κάθε κομμάτι της πίστας, είχε φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δοκιμάζει στα όρια ανθρώπους και μηχανές και αυτή η μοναδική αίσθηση μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο όταν την οδηγήσει κανείς. 

Με τις τεράστιες ανηφόρες και τις χαοτικά απότομες κατηφόρες, τα αυτοκίνητα διασχίζουν μία βασανιστικά γρήγορη διαδρομή.

Όλα αυτά τα μοναδικά στοιχεία κάνουν το Nurburgring όχι απλώς μια αγωνιστική πίστα, αλλά μια αυτοκινητιστική όπερα. ""

 

Φοβερή εμπειρία. Πολύ ήθελα να τρέξω Green Hell. Έκανα καλή προετοιμασία, προπόνηση, γαμάτο setup, αποχή από το αλκοόλ και yoga.

Εκκίνηση με μισοβρεγμένο οδόστρωμα και τέρμα γκάζι. Ένα γύρο μπροστά και έρχεται σαν τρένο στη μεγάλη ευθεία και με περνάει ο @spyder  (γιατί ρε Γιάννη).

Οι δυο πρώτοι γύροι φοβεροί. Αλλού στεγνό αλλού βρεγμένο, εδώ φρενάρω με κατεβάσματα, εκεί χαϊδεύω λίγο το φρένο, πιο πέρα αφήνω λίγο το γκάζι. 

Μετά τον 3-4 γύρο που στέγνωσε παντού ήταν απόλαυση. Το αυτοκίνητο κολλημένο στην άσφαλτο σου έδινε αυτοπεποίθηση για πιο πολλά γκάζια.

Ο καλύτερος μου γύρος ο τελευταίος με λάστιχα 45%.     45 λεπτά κόλασης χωρίς επαφή. Yeah

Αυτή η πίστα είναι το τέλειο τεστ για το βαθμό προσομοίωσης που νοιώθουμε και τα αυτοκίνητα του @John@John συμβάλουν σ'αυτό με το παραπάνω.

Thanks  rF2.

Thanks  John John.

Thanks  guys of Sim Racing World.   

 

** Έλα εντάξει ξεφύγαμε λίγο άλλα άξιζε.  

 

 

  • Upvote 8
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια σέ όλους πού έλαβαν μέρος  στήν  πράσινη κόλαση  ...,   μεγάλη  πρόκληση  γιά όλους τούς οδηγούς  ,

αυτή  η τεράστια πραγματικά πίστα   , πανέμορφη  διαδρομή    καί   συνάμα   χαρακτηριστική  η δυσκολία της  μέ τόσες  πολλές  στροφές  !

Καθόλου  προετοιμασία  γιά μένα  ,οπότε  δέν περίμενα  & καλή απόδοση   φυσικά  ,πάλι  λάθος  ελαστικά  ...,χχχαχα  οκ  δέν πειράζει  ..,συλλογή εμπειριών   κάνουμε ακόμα  ..,  να στε  καλά ρε παιδιά   ..., πολύ  καλή  δουλειά  στό μόντ  Γιάννη   μπράβο  & πάλι    ,φοβερή αίσθηση  στό τιμόνι! 

Edited by Antonis14
  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Τι να πει κανεις για τον τελευταίο αγώνα...
ΚΟΛΑΣΗ και ανεξάντλητη εμπειρία μαζί!
Σήμερα ειναι Τετάρτη, εχω "γράψει" καμία 800 χλμ με το μπλε "ταξί" και ακόμα μέσα στο μυαλό μου εχω κάθε μια από τις στροφές του προχθεσινού αγώνα!

Φθάνοντας στο σπίτι καθυστερημένος, από τι αλλο... από ταξίδι (ούτε νταλικιέρης ρε πστ μου Χαχαχα), κάθισα στο τιμόνι κάπως εκνευρισμένος ιδιαίτερα με τα τερτίπια του team speak
Αφού λύθηκε το θέμα, μπήκα χωρίς προπόνηση και με λάθος σεταπ, 52 χρόνια με το ίδιο μυαλό τι περιμενεις? χαχαχα, για τα χρονομετρημενα.
Τηρουμένων των αναλογιών, βρεγμένο οδόστρωμα, έγραψα τον 4-5 χρόνο πολυ κοντά σε ένα hot lap που είχα δοκιμάσει καμία 10αρια μέρες πριν.

Ο αγώνας ξεκίνησε με χαστούκι, με την έννοια ότι οι μπροστινοι μου δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν γρήγορα, ετσι βρέθηκα να κυνηγάω το@andre και τον@spyder
Όχι για πολυ όμως γιατί γρήγορα εξαφανίστηκαν, αφού πρόλαβα να δω, από μακρυά, το προσπέρασμα του@spyder στον@andre
Μετα από τον πρώτο γύρο άρχισαν να βλέπω τον@panosdimip να πλησιάζει με καταιγιστικά γρήγορο ρυθμό και εάν δεν είχε την στιγμή του σίγουρα μέχρι το τέλος του γύρου θα με περνούσε άνετα!
Οι επόμενοι 2 γύροι ήταν απλά μια μαγεία οδηγικής αγωνιστικής απόλαυσης, αφού δεν μπορούσα να απειλήσω, αλλα ούτε και δεχόμουν απειλή από κάποιον, με συνέπεια να μπω σε έναν "αλλο κόσμο" μπερδεύοντας κάποιες στιγμές το εικονικό με την πραγματικότητα!!!

Κάνοντας ένα mini brainstorming με το γερασμένο μου μυαλό, αποφάσισα να αλλάξω τα μπροστινά λάστιχα στο πιτ στοπ, ετσι ώστε τους 2+ τελευταίους γύρους να ευχαριστηθώ και να πιέσω με ασφάλεια, εκμεταλλευόμενος τυχόν "συμβάντα".
Αυτή η σκέψη αποδείχθηκε στο τέλος άριστη, αφού στην αρχή με άγχωσε, γιατί ενώ βγαίνοντας από τα πιτ ειδα τον@marmagas να με περνάει κατάφερα σχετικά γρήγορα να τον φτάσω και τελικά να τον περάσω πάλι σε δύσκολο σημείο, αλλα με την εμπιστοσύνη που μου έδινε το κράτημα της Ιταλίδας κάτι που Σηφουνάκη ο Δημήτρης δεν είχε από την πανέμορφη Ρωσίδα του
Στο τέλος μια πολυ ικανοποιητική 3η θέση και μια γλυκιά κούραση!

Στα σίγουρα και χωριά κάποιον απρόβλεπτο παράγοντα δεν θα μπορούσα κάτι καλύτερο, αφού η τελική του 131 ειναι ένα ζήτημα που δεν ασχολήθηκα για να το λύσω η έστω να το μειώσω.
Με σχεδόν 10χλμ λιγότερα και με 2-3 τεράστιες ευθείες δεν μπορείς να πας πουθενά...

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και μόνο για τον ωραίο αγώνα και την συμμετοχή!!!

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ, για πολλοστή φορά σε Γιάννη @John@John και όποιον άλλον του δίνει στήριξη για την καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει και μας δίνει ικανοποίηση κάθε φορά!!!

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Σηφουνάκη=Σίγουρα αλλα ας όψεται η μλκ που διορθώνει στο κινητό χαχαχαχα


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Forum Statistics

    939
    Total Topics
    15.2k
    Total Posts

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...