Jump to content

RBR general info


troffeo

Recommended Posts

@liakjim, @marmagas @sC_w0lveS και όποιον άλλο, προσωπικά προτείνω το RBR World, γιατί είναι το πιό smooth και καλό σε αντιδράσεις γύρω από την φυσική των αυτοκινήτων. Επίσης έχει καλύτερους ήχους από τους Γάλλους.

Οι Γάλλοι έχουν ξεκινήσει μια πολύ αρχική συνεργασία με τους Ιταλούς, μοιράζοντας μετξύ τους κάποιες ειδικές. Οι Γάλλοι επίσης πριν 3 χρόνια, ξεκίνησαν μια νέα φυσική NGP (new generation), η οποίοι υποστήριζαν ότι είναι μια νέα φυσική, που όμως εμένα δεν μου άρεσε με τίποτα!

Οι Ιταλοι από την άλλη, βασίζονται στην επι πληρωμή ετήσια συνδρομή (20€), αλλά έχουν και κάποια μοναδικά στοιχεία όπως για παράδειγμα το σύστημα εκκίνησης και τερματισμού των ειδικών και τον χρόνο που έχεις στις απλές (δεν σημαίνει ότι τρέχεις και απλές, απλά σημαίνει ότι έαν μπείς νωρίτερα ή αργότερα σε μια ειδική παίρνεις και ανάλογη ποινή, το γνωστό καπέλο!), το οποίο εφαρμόζεται σε όλους τους live αγώνες. Επίσης εάν ο αγώνας είναι 2ημερος ή 3ήμερος, αντίστοιχα πρέπει να τρέξεις τα σκέλη του ανά ημέρα και όχι όλο τον αγώνα μαζί. Όπως δηλαδή στην πραγματικότητα! Εδώ έχει μεγάλη φάση το team speak, αφού βγαίνοντας από κάθε ειδική είναι σαν να συζητάς με άλλα πληρώματα τις εντυπώσεις σου από την ειδική.

Βέβαια το Ιταλικό μπορείς να το τρέξεις και χωρίς να πληρώσεις τίποτα, αλλά μόνο σε κατάσταση alone ή κάποιους free αγώνες που ανεβάζουν κάθε βδομάδα.

Τα παιδιά συζητάνε φέτος να οργανωθούν και πάλι (το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εάν δεν είχα θέμα χρόνου-ταξιδιών θα ήμουν ήδη μαζί τους), να φτιάξουν ομάδα και να κάνουν και Ελληνικό πρωτάθλημα εκτός των άλλων. Πληροφορίες ΕΔΩ (παρόλο που λέει 2014 πηγαίνετε πρός το τέλος και θα βρείτε τωρινά πόστ), ρωτήστε ότι θέλετε και θα απάντήσουν σίγουρα και άμεσα τα παιδιά.

 

Το Γαλλικό ΕΔΩ έχει και αυτό αντίστοιχα πρωταθλήματα και ίσως είναι πιό "δημοφιλές" αφού έχει μόνο donation για όποιον επιθυμεί, αλλά όπως είπα πρίν για εμένα το Ιταλικό είναι καλύτερο.

@sC_w0lveS το vRally εγώ δεν το έχω δει να τρέχει πουθενά, εκτός από κάποια teasers πρί καιρό.

Δεν ξέρω εάν είναι διαθέσιμο σε οποιαδήποτε έκδοση (Alpha, Beta κλπ) καν...

Τους είχα στείλει και μνμ που ζητούσαν οδηγούς δοκιμαστές, αλλά δεν έλαβα τίποτα ποτέ.

Εάν κάποιος γνωρίζει, ας γράψει.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Οι μεγάλες και πρώτες αγάπες δεν ξεχνιούνται και δεν ξεπερνιόνται ΠΟΤΕ, λένε οι μεγάλοι συγγραφείς!!!

Έτσι και εγώ, που συνήθως δεν αποτελώ εξαίρεση :P, τελικά δεν κατάφερα να αντισταθώ στο "κάλεσμα" της αγάπης RBR, οπότε μόλις μου έκλεισε το μάτι, έτρεξα γρήγορα, πλήρωσα την συνδρομή μου (€20 +€3 έξοδα), έγινα μέλος και όχι μόνο ΕΔΩ , αλλά με βάλανε και στην Ελληνική ομάδα "Flatout Rally Team"

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, λόγω του ότι έχω και ΑΠΛΕΤΟ ελέυθερο χρόνο :ugly_confused2: θα περιορίσω λίγο τους αγώνες και τις "εμφανίσεις" μου σε άλλους αγώνες με την συχνότητα της κάθε βδομάδας και θα περιοριστώ σε ρόλο guest :P:P:P star :89: ώς μεγάλος (προς Θεού ΟΧΙ μεγαλύτερος από τον ένα μοναδικό και ανυπέρβλητο ΠΙΛΟΤΟ μας) οδηγός λεωφορείου που είμαι!!!

 

Βεβαίως παραμένω πιστός φίλος σας και παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις AMS κλπ και ανλόγως θα "πυροβολώ" κατά το δουκούν και τον ελεύθερο χρόνο μου!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

@John@John, το πρόγραμμα που μπορεί κάποιος να κάνει server είναι το RBRnet.exe

server και client, όπου θα μπαίνουμε και θα τρέχουμε σε δικό μας πρωτάθλημα ας πούμε.

Επίσης μπορώ να σου πετάξω τους χρόνους σε δικό μας *.html format αν θέλεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ξεκινάει η νέα σεζόν - πρωτάθλημα στο RBR-WORLd (http://www.rbr-world.com/)!!!

Με πάνω από 230 ειδικές διαδρομές, πάνω από 200 αυτοκίνητα όλων των κλάσεων (από WRC 2017 έως Ιστορικά) και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ οργάνωση, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, η αλήθεια είναι ότι είναι η μόνη μαζί με αυτές των Γάλλων (RSRBR http://forum.rallyesim.fr/index.php ) και των Τσέχων (λιγότερο η αλήθεια είναι https://rbr.onlineracing.cz/?setlng=eng)  για αυτούς που τους αρέσουν οι αγώνες rally!

Φέτος ειδικά οι Ιταλοί, έχουν κάνει "παπάδες" αφού παρουσίασαν νέα αυτοκίνητα, νέες ειδικές (Ουκρανία, Ιταλία, Γαλλία και Αγγλία, οι 2 Ιταλικές απλά ΤΑ ΣΠΑΝΕ) οι οποίες είναι από 15+ χλμ και πάνω! και εντελώς ΝΕΑ φυσική στην κατηγορία R5, αλλά δεν έμειναν μόνο σε αυτά αφού άλλαξαν εντελώς το site τους το οποίο είναι μια μορφή UI για τον οδηγό με πολλές δυνατότητες και χρήσεις.

Τα official πρωταθλήματα είναι 14 σε άσφαλτο και χώμα (πάνω από 100 αγώνες μέσα στην χρονιά!), αλλά υπάρχουν και τουλάχιστον 4-5 free αγώνες κάθε εβδομάδα.    

Για να τρέξεις στους "επίσημους'' αγώνες πρέπει να πληρώσεις €20 (+€3 ΦΠΑ) ετήσια συνδρομή, ενώ εάν δεν θέλεις να πληρώσεις μπορείς να τρέχεις χωρίς συνδρομή όλα τα free events που έχει κάθε βδομάδα. Επίσης ΄έχεις και όλο το content για να τρέχεις μόνος σου. Η εγκατάσταση σε  αυτό το mod είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ και επι της ουσίας βασίζεται πάνω στο original παιχνίδι με τα 2 patch που είχαν κυκλοφορήσει παλιότερα. Τα πάντα όλα υπάρχουν στο site (εκτός από το RBR το οποίο είτε το αγοράζεις από τον θείο, είτε από κανά ebay με κάνα €5εύρω) με ξεκάθαρες οδηγίες και λύση για κάθε θέμα που μπορεί να αντιμετωπίσεις.

Το παιχνίδι από γραφικά είναι...άλλης εποχής :), αλλά οι Ιταλοί έχουν φτιάξει καταπληκτικούς ήχους! Εκεί όμως που ΔΕΝ έχει αντίπαλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (τι να μας πούνε τα διάφορα Dirt, Mert, AC Rally, rF2 Rally κλπ παιχνιδάκια μπροστά του) είναι η ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ=SIMULATION!!! 13 χρόνια μετά και δεν έει αντίπαλο! Φυσικά υπάρχουν marshals οι οποίοι ελέγχουν τα πάντα (από φέτος ακόμα και τα hotlaps!) και ο κάθε οδηγός υποχρεούται να κρατάει τα video replay για έλεγχο εφόσον του ζητηθούν.

Εγώ το τρέχω με το setup που παίζω και τα άλλα sims (3 οθόνες και όλο το υπόλοιπο γνωστό hardware μου) ΧΩΡΙΣ κανένα πρόβλημα, αφού ακόμα και μετά από τις τελευταίες αλλαγές και την μερική απαλαγή από την Fanatec :yahoo:, αυξήθηκε η χρήση USB από από 2 σε 4 (τιμόνι, πετάλια, χειρόφρενο και λεβιές, ενώ πρίν μόνο τιμόνι και πετάλια αφού τα υπόλοιπα ήταν πάνω τους) + την χρήση του GI-Max για τις ταχύτητες http://simracinghardware.com/product/gi-max-complete-v2/ δεν έχω κανένα πρόβλημα και όλα λειτουργούν κανονικά παρόλο που τα παλαιότερα sims είχαν έναν περιορισμό στην χρήση 3 USB το πολύ (υπολογίζοντας και πληκτρολόγια και ποντίκια εάν δεν ήταν σε χρήση pc2 και ήταν με USB όπως τα δικά μου ασύρματα).

Επίσης υπάρχει Ελληνική ομάδα, υπάρχουν και ανεξάρτητοι Έλληνες επίσης και υπάρχει η προοπτική να τρέξει Ελληνικό πρωτάθλημα (όπως το πραγματικό, δηλαδή μεικτό σε χώμα και άσφαλτο), είτε με δημιουργία ξεχωριστού combo από τους Ιταλούς, είτε "πατώντας" σε κάποιο από τα υφιστάμενα.

Εγώ ΦΥΣΙΚΑ θα είμαι ΚΑΙ εκεί και όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, με χαρά να βοηθήσω!

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Θα χρειαστώ βοήθεια γιατί όταν ξεκινάω ενώ βλέπω κανονικά, όταν ξεκινήσω μέσα από το αυτοκίνητο βλέπω μπλε οθόνη.

Όταν έχεις χρόνο θα το κοιτάξουμε βήμα-βήμα με το TS άχρηστο και τρισάθλιο σαλιγκάρι @troffeo

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Για να καταλάβουμε πιος είναι ο βασιλιάς του αυθεντικού simulation στα racing και rally games...

Φυσικά ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ το RBR!!!

Παρακάτω φετινό θέμα από την εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα της SKODA :

https://www.skoda-motorsport.com/en/richard-burns-rally-players-become-developers-legends-rally-gaming/   

Όλα τα άλλα, απλές οδοντόκρεμες έσω και 14 χρόνια μετα...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Έχεις μεγάλο δίκιο @troffeo

Eιδικά αν έχεις και το tool (pacenotes) σου βγάζει μετά από κάθε ειδική τερματισμού φθορές σε φρένα, ελαστικά, μέρη κινητήρα κ.τ.λ. μιλάμε για εγκεφαλικά !!!

Για rally είναι το benchmark...physics 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Forum Statistics

    940
    Total Topics
    15.2k
    Total Posts

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...