Jump to content

Toban Raceway Park


Recommended Posts

Μπράβο ρε mad ο,τι και να πω είναι λίγο, είσαι το άλιεν των άλιεν, η αφρόκρεμα των πιλότων,ο μετρ της στρατηγικής, δίκαια ο Κωστής σε αποκάλεσε στρατάρχη της Toban.

Όταν εμείς πηγαίναμε εσύ γυρνούσες,κρίμα που λόγω ανωτέρας βίας δεν ήταν εδώ να σε συγχαρεί αυτοπροσώπως ο μεγάλος Βήτας και ο τιτάνας Νάσος. 

Διέλυσες τον ανταγωνισμό με άνεση που χαρακτηρίζει μόνο τους μεγάλους πιλότους, από την αρχή έδειξες με αυτοπεποίθηση πως αυτός ο αγώνας σου ανήκε,κυνήγησες με πάθος τον άπιαστο Jim, τον έπιασες και τον υποχρέωσες να γονατίσει μπροστά στην ιδιοφυία σου, τον έβγαλες εκτός μάχης με ένα νεύμα σα να του είπες "κάνε άκρη αγαπητέ είσαι πολύ αργός για να είσαι εδώ" . 

Απίστευτη στρατηγική , απίστευτες δεξιότητες. 

Μετά απλά έπαιζες ως το τέλος με τον αμοιρο spyder που νόμισε πως μπορούσε να σε απειλήσει. 

Η μαεστρία και το ταλέντο σου μίλησαν πάλι τον έκανες οτι ήθελες τον άφησες να αισιοδοξεί για την πρώτη θέση, έπαιζες σαν τη γάτα με το ποντίκι γιατί βαρέθηκες να τρέχεις μόνος εκεί μπροστά, ατο τέλος του έδειξες τι σημαίνει πιλότος του αλαζόνα spyder που πίστεψε έστω και για μια στιγμή πως μπορούσε να σε νικήσει κ να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. 

Εύγε λοιπόν για τελευταία φορά ελπίζω χ αχ ααχ.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Oτι και να πουμε ειναι λιγο....

ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ TOBAN!!!

Κατι ειχα μυριστει,οι απουσιες του @mad_dog,ολη τη βδομαδα και με το καλημερα λιγο πριν τον αγωνα,με λιτρα αγωνα,γραφει 1.34 !!!!!

Το πηγαινε ταπα το Megane!!!

Απο το αγχος μου τελειωσα τα λαστιχα στον 7ο και μετα ...αντε πιαστον!

Οι κακιες συνηθειες του @panosdimp ννα χαριζει winning setups δεν σταματησε.

 

Α ρε Πανο!!!!

Στο ts o φιλος @spyder με διαβεβαιωσε πως εχει πιο φρεσκα λαστιχα οποτε του εδωσα την ευκαιρια να πιασει τον mad αλλα...που πα ρε spyder!!!

Η αστοχια υλικου χτυπησε το alien της παρεας(Πανος) αλλα πολυ δυσκολα θα κερδιζε!!

Μπραβο ρε mad,προχωραμε τωρα σε race room!!!

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος !

Λίγα λόγια για τον αγώνα. Στις επίσημες δοκιμές οι @panosdimip και @marmagas τα παιδιά μετά από δοκιμές που είχαν κάνει μου έδωσαν τα δικά τους setup. Του @marmagas πολύ καλό αλλά δυστυχώς δεν ταίριαζε στο οδηγικό μου stlyle. Έκανα κάτι προσπάθειες αλλά δεν μου ταίριαξε. Μετά δοκίμασα του @panosdimip. Πολύ καλό, με τους πρώτους γύρους άρχισα να γράφω 1.34 με καύσιμα αγώνα.

Αλλά...στις επίσημες δοκιμές κατάλαβα ότι όσο πιέζω έχω πρόβλημα με τα ελαστικά. Ρωτούσα επίμονα τα παδιά αν κάνουν pit-stop και μου λέγανε ότι ο αγώνας βγαίνει χωρίς. Μετά στις δοκιμές προσπαθούσα να βρω τρόπο να κρατήσω ελαστικό. Τελικά άλλαξα το οδηγικό μου style για συνθήκες αγώνα. Έτσι και έγινε. Στην εκκίνηση τα πήγα αρκετά καλά, είχα μπροστά τον @marmagas.

Δεν πίεσα γιατί γνώριζα ότι θα έχω πρόβλημα με τα ελαστικά, αλλά δεν τον άφησα και να χαθεί από το οπτικό μου πεδίο. Σκοπός να κρατήσω ένα σταθερό ρυθμό. Κάποια στιγμή με τον δικό μου ρυθμό είδα ότι πλησιάζω αρκετά. Μετά μίλησε ο @marmagas στο TS ότι έχει κάψει ελαστικό...στην αρχή δεν το πίστεψα γιατί λέω μπορεί να μπλοφάρει και έτσι δεν έκανα επίθεση. Μετά από 3-4 γύρους είχα ήδη φτάσει στον προφυλακτήρα του. Εκεί μελέτησα πως μπαίνει στις στοφές και πως βγαίνει. Μπορούσα και σε άλλα σημεία να τον προσπεράσω αλλά δεν ήθελα να διακινδυνέψω κάτι. Τελικά αφού ήξερα το σημείο που θα τον προσπεράσω, έκανα το εξής: προσπάθησα να μπω όσο καλύτερα μπορούσα για να έχω την τέλεια έξοδο. Το σημείο που είχα επιλέξει για σίγουρη προσπέραση (αν και γενικά στην Toban δύσκολα γίνονται προσπεράσεις) ήταν η τελευταία δεξιά στοφή πριν την ευθεία. Έτσι και έγινε. Μπήκα πολύ καλά και πέτυχα μια τέλια έξοδο. Στην έξοδο και από την εξωτερική κατάφερα και έκανα την προσπέραση. 

Μετά απλά κράτησα ρυθμό. Πήγαινα αρκετά καλά, αλλά πάλι ακούω από το TS o @marmagas να ρωτάει τον@spyder αν έχει ελαστικό για να τον αφήσει μπροστά να μου κάνει επίθεση.

Πράγματι έτσι και έγινε. Λέω από μέσα μου...ρε τους πουσ$%δες...δεν με αφήνουν να δω νίκη...

Τελικά ο @spyder από πίσω. Καρφώνεται και αυτός στο ΤS ότι δεν μπορεί να πιέσει παραπάνω γιατί δεν έχει και αυτός ελαστικό. Το ακούω...και σκέφτομαι μπορεί να με μπλοφάρουν για να κόψω ρυθμό. Λέω θα δω πόσο πλησιάζει και μετά θα οδηγήσω κατάλληλα. Τελικά είδα ότι δεν μπορούσε να με απειλήσει...βέβαια ήξερα σε ποια σημεία χάνω σε σχέση με τον @spyder γιατί μετά από εκείνα τα σημεία με έφτανε. Οπότε πάλι άλλαξα στρατηγική. Ενώ δεν μπορεί να με φτάσει γενικά, από εκείνα τα σημεία που χάνω στο βάθος τους αγώνα μπορεί να με πλησιάσει. Οπότε οδηγούσα κανονικά χωρίς πίεση, αλλά πίεζα εκεί που έβλεπα ότι χάνει ο  @spyder. Όποτε με έφτανε μετά πίεζα στα άλλα σημεία (όχι όμως τόσο όσο να καταπονήσω τα ελαστικά) οπότε τον είχα σε μια σταθερή απόσταση. Αυτό το έκανα για να νομίσει ότι μπορεί να με φτάσει ώστε να πιέζει και να καίει ελαστικό και με την σκέψη ίσως και κάνει και κάποιο λάθος. Μετά από εκείνο το σημείου που είχα αλλάξει την στρατηγική είχε μια σταθερή οδήγηση. Όποτε έβλεπα ότι με πλησιάζει πίεζα στα σημεία που γνώριζα ότι εκεί είμαι γρηγορότερος και δεν υπήρξε πρόβλημα μέχρι το τέλος του αγώνα. 

Η νίκη πιστεύω ήρθε από την σωστή στρατηγική και την σωστή διαχείριση των ελαστικών. 

Και πάλι ευχαριστώ τους φίλους μου συναθλητές και συνοδηγούς για τα καλά τους λόγια.

Edited by mad_dog
  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Φιλόθεε ευτυχώς για σένα είχα πάει στο μπατζανάκη μου για να δούμε το παιχνίδι με την κούλα (καλώς τα παιδιά 3-0) και μετά έμεινα για τσίπουρα. Βέβαια και να ήμουν με μηδέν practice πάλι θα κέρδιζες οπότε άξιος B|

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια στον @mad_dog, είσαι το αφρόγαλο των πιλότων του φόρουμ!

@panosdimip μήπως να σταματήσεις να μοιράζεις σεταπ αριστερά και δεξιά και να πάρεις κανένα Ups για τις οθόνες σου? :P 

Στα δικά μου τώρα, δεν είχα κάνει γύρα όλη την εβδομάδα, αλλά με την παρότρυνση και πολύτιμη βοήθεια των σεταπάκηδων @marmagas και @panosdimip προσπάθησα να πιάσω έναν αξιοπρεπή ρυθμό, αλλά ελλείψει των διαγαλαξιακών οδηγικών ικανοτήτων του Πιλότεου γύριζα στο ταπεινό 1:36, κοινώς που πας ρε Καραμήτρο. Παρ'ολα αυτά τον καταευχαριστήθηκα τον αγώνα, αρχικά με @troffeo όπου μου πήρε τη θέση στην αρχή για να την ξανακερδίσω λίγο αργότερα, μέχρι να μου ξαναμπεί μπροστά με παντελονάτο προσπέρασμα. Στη φούρια μου να τον ακολουθήσω, πάτησα πολύ νωρίς το γκάζι στην έξοδο της πολύ κλειστής δεξιάς και μου γύρισε η γαλοπούλα. Ευτυχώς ο Κώστας που ακολουθούσε είδε έγκαιρα το τραγικό rejoin μου και δεν πιαστήκαμε αγκαλιά. Κυνηγητό με @sC_w0lveS μετά, μέχρι που κάνω το δεύτερο λάθος και φεύγω στα χωράφια, ευτυχώς με λίγη ζημιά. Εδώ ήταν το σημείο που απόλαυσα τον αγώνα: Συγκεντρώθηκα, πείσμωσα, σταμάτησα να κοιτάω τα λάστιχα και άρχισα να κάνω γύρο μετά το γύρο κοντά στο pb μου, κόβωντας διαφορά κοντά 7 δευτερολέπτων. Έπαιρνα πολλά ρίσκα όμως και όταν από αφέλεια ένιωσα άνετα με αυτά τα ρίσκα έκανα μια χοντρή πατάτα (πάτησα ηθελημένα γκάζι με την μία πίσω ρόδα στο γρασίδι) και στούκαρα γερά. Δεν ήταν αρκετό όμως αυτό για να μου χαλάσει την ωραία αίσθηση από τη βραδιά. Γι'αυτό δεν πρέπει να τα παρατάμε μετά την πρώτη στραβή. 

Ραντεβού στον Παύλο Ριχάρδο!

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, gchristod said:

Παρ'ολα αυτά τον καταευχαριστήθηκα τον αγώνα, αρχικά με @troffeo όπου μου πήρε τη θέση στην αρχή για να την ξανακερδίσω λίγο αργότερα, μέχρι να μου ξαναμπεί μπροστά με παντελονάτο προσπέρασμα.

Έτρεχε μαζί μας και ο @troffeo ???

Har har har 

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στον Πιλότο :p0502: για την νίκη του, μας έκανες επιβάτες στη πτήση σου να σε ακολουθούμε :1st:

Εκανα κακή εκκίνηση και στη πρώτη στροφή έκοψα και λίγο για να μην γίνει ατύχημα με το Πιλότο και ευτυχώς γατί ακουμπήσαμε ελάχιστα. Προς το τέλος πίεσα λίγο αλλά παραλίγο να το χάσω.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που τρέξανε.

Link to comment
Share on other sites

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στο νικητή του χθεσινού αγώνα, τον ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΛΟΤΟ :p0502: , αλλά και σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν!!!

Πολύ ωραίος αγώνας, με πολύ δύσκολο αυτοκίνητο σε πολύ τεχνική και "πονηρή" πίστα. Κακά τα ψέματα, αλλά ο συνδιασμός Megane με οποιαδήποτε πίστα, θέλει πολύ προπόνηση και δουλειά με το setup για να κινηθείς γρήγορά και να χτυπήσεις νίκη...

Εγώ ίσως να ήμουν η εξαίρεση χθές, αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου προπονηθεί με το αυτοκίνητο και το setup και την πίστα ίσα που την θυμόμουν... Να φανταστείτε ότι καλά καλά δεν θυμόμουν ούτε τα κουμπιά στην νέα τους θέση, ούτε κάν τους κανόνες που διέπουν τους αγώνες μας (park ferme, όχι esc κλπ) και πάλι καλά που δεν έκανα καμιά χοντρη μλκ :P

Μπήκα μέσα στον αγώνα όπως ήμουν, σχεδόν με το κοστούμι και τα σκαρπίνια :crazy:, άνοιξα όλα τα απαραίτητα χαχαχα και ξεκίνησα μη μπορώντας να ολοκληρώσω καν ένα γύρο... Στην συνέχεια ηρέμησα λίγο από τον πανικό μου και αφού ξεπέρασα την σκέψη να μην τρέξω και χαλάσω τον αγώνα όλων, μπήκα στις κατατακτήριες με ένα παλιό setup (ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν!!!) και έκανα ένα χρόνο που με έφερε στην προτελευταία θέση, μπροστά από τον Κώστα @sC_w0lveS.

Στην εκκίνηση κατάφερα να πεταχτώ μπροστά, χωρίς να τα κάνω όλα π@υτ@ν@ και να κλέψω μια θέση από τον Γιάννη @gchristod ο οποίος δεν άργησε να μου την πάρει πίσω εύκολα! Τον ακολούθησα και εκεί που σκεφτόμουν να χαλαρώσω και να απολάυσω την πίστα, κατάλαβα ότι δεν ήμουν και τόσο χάλια :P οπότε μόλις βρήκα την ευκαιρία χύμηξα στον Γιάννη @gchristod , στην δεξιά κατηφορική μετά από το εσάκι και ξαναπήρα την θέση πίσω. Στην συνέχεια συνέβη η μεγαλύτερη καντεμιά τύπου "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ" στον Πάνο @panosdimip με τις οθόνες τον οποίο κατάφερα να περάσω στην ευθεία (αφού είχε σταματήσει ο άνθρωπος σχεδόν και ψαχνότανε να δει τι είχε γίνει), ΧΩΡΙΣ να σκάσω απάνω του χαχαχαχαχα!!!! Έπιασα μετά από λίγο (15-16 γύρο) τον @jim Pappas ( @marmagas ???) και τον πέρασα μη πιστευοντας αυτό που έβλεπα!!! Αυτό μου έδωσε μια καλή αυτοπεποίθηση και πίεσα για τα κυβικά μου για κάνα 2 γύρους. Έτσι ήρθε το ΛΑΘΟΣ στις 2 αριστερές πατημένες πρός το τέλος της πίστας, αφού γλύστρησα και βγήκα δεξιά "ξύνοντας" το Megane πάνω στον τοίχο, χωρίς να έχω όμως κάποια σοβαρή ζημιά. Με έφτασε ο @marmagas αλλά εκεί που πήγαινα να παραδοθώ :P κατάλαβα ότι δεν πρέπει να είχε καλύτερα λάστιχα από εμένα, πίεσα λίγο και κράτησα την 3η θέση μέχρι το τέλος, πίσω από @mad_dog και @spyder!!!

Not bad at all!!! Μοναδική μλκ η άδικη εγκατάλειψη του @panosdimip και η μη συμμετοχή του παρόντα στο ts @John@John . Γιάννη οπωσδήποτε μέσα στον επόμενο!!! Πάνο κανά ευχέλαιο ρε φίλε... Την μια σε βγάζει ο ...ΠΙΛΟΤΟΣ έξω, την άλλη ο ... Bill Gates με τα update των windows... ΕΛΕΟΣ χαχαχαχχαχαχαχαχα

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πόσο % των γύρων πρέπει να συμπληρώσεις για να πάρεις βαθμούς? Γιατί στο Toban είχα κάνει μπόλικους και δεν εγκατέλειψα, στα πιτ ήμουν κι έφτιαχνα ζημιές όταν τελείωσε ο αγώνας.

@gchristod Με βάση αυτό, που σημαίνει δεν πήρες καρό σημαία  - DNF 

 

Τα υπόλοιπα ως έχουν μη σκοτίζεσαι.

@panosdimip  Ευχαριστώ για την διευκόλυνση:shake2:     - DNF 

 

Κλείνουμε την Toban:

1.Mad      - 23 

2.spyder  - 18

3.Troffeo  - 15

4. Jimm -    16

5.w0lves  - 11

5.Giannis   - 0

6.panos    -  0

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Forum Statistics

    940
    Total Topics
    15.2k
    Total Posts

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...