Jump to content

R3E Buyer's Guide


Recommended Posts

Επειδή το μοντέλο πωλήσεων είναι για να το πούμε ευγενικά μπερδεμένο, αυτός είναι ένας απλοϊκός οδηγός για να βοηθήσει όποιον θέλει να ασχοληθεί, ώστε να αγοράσει τα βασικά, σπαταλώντας όσο το δυνατό τα λιγότερα χρήματα.

Καταρχήν να πούμε πως δουλεύει το πράγμα: Τα κάθε αυτοκίνητο ή πίστα αγοράζονται το καθένα χωριστά ή ως μέρος πακέτου (pack). Κάποιες πίστες ή αυτοκίνητα μπορεί να περιλαμβάνονται σε περισσότερα του ενός pack. Αυτό σημαίνει ότι αν έχω ήδη  μία πίστα που την αγόρασα μόνη ή ως πακέτο, αν θέλω να αγοράσω ένα άλλο πακέτο που την έχει, τότε έχω έκπτωση, ίση ή και μεγαλύτερη της αξίας της πίστας μόνης. Παράδειγμα: Είχα και το ADAC και το DTM experience και έβγαλαν μετά τη Nordshleife. Μόνη της έκανε €10. Ως μέρος του European track pack όμως, επειδή είχα ήδη πολλές ευρωπαϊκές πίστες, μου βγήκε σύνολο η Nords μαζί με to Paul Ricard που επίσης μου έλλειπε συνολικά στα €6. Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό.

Κάτι παρόμοιο ισχύει για τα αυτοκίνητα: Αν έχεις ήδη ένα GT3 αυτοκίνητο, και αυτό βγει σε νέα έκδοση τότε για να έχεις την νέα έκδοση αρκεί να αγοράσεις MONO TO SKIN, δηλαδή μερικά cents. Αυτό ισχύει και από GT2 σε GT3 και στα ADAC από χρονιά σε χρονιά. Ομοίως για τα DTM και WTCC. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι το ίδιο αυτοκίνητο. Π.χ. ισχύει για την RUF από GT2 σε GT3 ή για την SLS από ADAC σε GT3, όχι όμως από SLS σε AMG GT. Πιο κάτω θα δούμε συγκεκριμένα και τα προτεινόμενα βήματα αγοράς.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς να πω πως τα παρακάτω βήματα είναι ενδεικτικές προτιμήσεις και όχι μονόδρομος. Το τι content θα αγοράσει ο καθένας είναι καθαρά προσωπική προτίμηση. Π.χ. γουστάρω τρελά τα Radical, αλλά στους περισσότερους δεν αρέσουν. Είναι όμως ένας καλός "μπούσουλας" για να μείνει το κόστος σε λογικά επίπεδα.

Παλαιότερα επέμενα ότι η καλύτερη πρώτη αγορά ήταν το ADAC '14 pack, όταν ήταν στα €9.90. Σου έδινε 6 αυτοκίνητα GT3 με 19 skins σύνολο και 8 από τις πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκές πίστες και ήταν ένα πολύ καλό υπόβαθρο γιατί μετά είχες έκπτωση για τις επόμενες αγορές. Τώρα για κάποιον αδιευκρίνηστο λόγο αύξησαν την τιμή στα €14.99. Δεν είναι απαγορευτική, αλλά σίγουρα δεν είναι πλέον η πολύ καλή ευκαιρία. Λινκ: https://www.raceroomstore.com/shop_en/adac-gt-masters-experience-2014-dlc-downloadable-content.html Μη σας αποτρέπει το γεγονός ότι έχει βγει και νεότερο πακέτο. Ειδικά στους δικούς μας σερβερ και γενικότερα ονλάιν όταν υπάρχει κατηγορία GT3 γίνεται συνήθως multiclass με όλες τις κατηγορίες (GTR3/ADAC'13-'14-'15) μιας και στην ουσία έχουν τα ίδια specs. Η μόνη διαφορά αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι ότι τα ADAC'13 δεν έχουν ABS.

Σημαντικά tips:

-Δεν αγοράζουμε packs από το steam, είναι πολύ πιο ακριβά. Εκτός κι αν το έχουν σε sale.

-Καλύτερα να μην αγοράζουμε μεμονωμένα items μέσω steam wallet γιατί χάνουμε την έκπτωση των vrp

-Ο πιο συμφέρον τρόπος είναι να αγοράζουμε bulk vrp. 100vrp=1 ευρώ. Έχει πολλά πακέτα, από €4.50 μέχρι €64.50. Όλα δίνουν παραπάνω αξία vrp από τα χρήματά μας, όσο ακριβότερο το πακέτο τόσο περισσότερη αξία. Π.χ. το πακέτο των €35, δίνει vrp αξίας €50. των €9,50 δίνει για €11. Πάντως αυτό των €35, είναι υπεραρκετό για ξεκίνημα. Link: https://www.raceroomstore.com/shop_en/list_page?cat=24

-Δεν χρειάζεται (και συνήθως δεν συμφέρει) να αγοράζουμε ολόκληρο το pack μιας κατηγορίας αυτοκινήτων. Δοκιμάζοντας με την επιλογή test drive βρίσκουμε αυτό που μας αρέσει και αγοράζουμε μονάχα αυτό. Αυτή η τακτική βοηθάει πολύ να κρατήσουμε το κόστος χαμηλά.

-Γίνονται συχνά sales 50% σε τακτά διαστήματα. Πάντα πριν το (καθολικό) Πάσχα, τον Ιούνιο και κοντά στο Black Friday. Που και που γίνονται και flash sales ή free weekends, όπου τα έχουν όλα ξεκλείδωτα και γίνεται της μουρλής.

-Πριν αποφασίσουμε να τα σκάσουμε, καλό είναι να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες που μας δίνει το παιχνίδι να το δοκιμάσουμε. Αυτες είναι είτε με τα monthly challenges που είναι time attack leaderboards, είτε τρέχοντας με το free content που παρέχεται σε όλους, είτε με την επιλογή test drive που έχουν όλα τα αυτοκίνητα στο store. Το free content που είναι διαθέσιμο και για single player και για multi είναι 2 tracks (Portimao-πραγματικό, Raceroom Raceway-fictional) και η κατηγορίες silhouettes, LMP2-LMP1 και hillclimb.

 

Αφού αγοράσουμε vrp, έχοντας ή όχι τα ADAC'14, οι επόμενες λογικές κινήσεις μπορούν να είναι:

1. European Track Pack

2. American Track Pack

3. Ένα αυτοκίνητο κατηγορίας GTR2

4. Ένα αυτοκίνητο κατηγορίας GTR3

5. Ένα αυτοκίνητο κατηγορίας DTM '92

6. Ένα αυτοκίνητο κατηγορίας Group 5 (Πολύ διασκεδαστικά, ειδικά η BMW 320, το Capri και η Corvette) ή IMSA GTO

7. Ένα αυτοκίνητο κατηγορίας WTCC'14 ή '15 (για λίγο FWD fun)

Τέλος, κάποιες πίστες που δεν πολυχρησιμοποιούνται online και θα έλεγα να τις αποφύγετε στην αρχή είναι οι Sanghai, Chang (Buriram), Paul Ricard και δυστυχώς το Macau λόγω της ιδιαιτερότητάς του.

Αυτά.....

 

Edited by gchristod
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, mad_dog said:

Πολύ αναλυτικός οδηγός, ευχαριστούμε πάρα πολύ.

 

Να 'σαι καλά. Μπορείς σε παρακαλώ να το κάνεις sticky για να μην χαθεί? Και αυτό με τον οδηγό του FFB που ανέβασε ο wolves. 

 

Νοιώθω σαν τον liakjim του raceroom, που έγραφε όλο οδηγούς για το AC :P

Edited by gchristod
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αν απόψε περάσεις τον @rapid_fast θα το βροντοφωνάξω.


Θα με περασει γιατι κατα 99 τοις εκατο πρεπει να φυγω εκτακτως για ροδο και δεν θα τα καταφερω να μπω..


Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, rapid_fast said:


Θα με περασει γιατι κατα 99 τοις εκατο πρεπει να φυγω εκτακτως για ροδο και δεν θα τα καταφερω να μπω.. emoji26.pngemoji26.pngemoji26.pngemoji26.png


Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Θα είναι μια κούφια πρωτιά τότε, από αυτές που έχει συνηθίσει ο mad :P Κι εσύ έχει γυρίσει όλη την επικράτεια, βάλε και λίγο κώλο κάτω, αμάν...

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Θα είναι μια κούφια πρωτιά τότε, από αυτές που έχει συνηθίσει ο mad  Κι εσύ έχει γυρίσει όλη την επικράτεια, βάλε και λίγο κώλο κάτω, αμάν...


Υποχρεώσεις
Τα κοριτσάκια με περιμενουν παντου!

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • admin pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Forum Statistics

    939
    Total Topics
    15.2k
    Total Posts

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...