Jump to content

Battlefield 1


sC_w0lveS

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Λοιπόν μιάς και δυστυχώς έχω ξεμείνει προσωρινά από τιμόνι και βαριόμουν αφόρητα και αφού η Fanatec παρόλο που παρέλαβε την τιμονιέρα τη Δευτέρα που μας πέρασε και ενώ μου είπαν ότι σίγουρα θα την είχαν έτοιμη εντός εβδομάδος για να την παραλάβω την επόμενη κάτι τέτοιο δεν έγινε.

 

Γράφτηκα λοιπόν στο EA Access (4 Euro το μήνα και σου δίνει full access σε ένα σωρό παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων των BF3, 4, NFS κτλ). Ο βασικός λόγος πάντως που γράφτηκα ήταν γιατί δίνει 10 ώρες demo το BF1. Το multiplayer ακόμα κατεβαίνει (40gb) αλλά μόλις κατέβασε το 30% με άφησε να παίξω τα δύο πρώτα missions από το singleplayer και μου φάνηκε σαφώς καλύτερο από τα αντίστοιχα των BF3, 4 και εφάμιλλο του campaign του BC2.

 

Δύο απόστολές μου πήραν σχεδόν δύο ώρες οπότε μου έχουν μείνει και οκτώ ωρίτσες για το multiplayer μόλις τελειώσει το download. Όσοι το σκέφτεστε με 4 Euro είναι καλή ευκαιρία να το δοκιμάσετε προτού πάτε για αγορά ανδ και βέβαια ξαναλέω ότι η απουσία του wheelbase με οδήγησε στο EA Access.

 

Σας βάζω και δύο screenshots τα δωρεάν παιχνίδια που περιλαμβάνονται πρός το παρόν (δικά σας όσον έχετε συνδρομή).

 

EA Access 1.PNG

EA Access 2.PNG

 

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα εχτές και το multiplayer, έπαιξα όλους τους χάρτες που είναι διαθέσιμοι στο trial (4/9) σε conquest 64 και το καταευχαριστήθηκα. Μετά την beta που δεν μου άρεσε καθόλου είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ αλλά το Trial είναι εντυπωσιακά καλύτερο.

 

Ένα από τα καλύτερα νέα στοιχεία του παιχνιδιού είναι τα operations, ουσιαστικά πρόκειται για ένα ή περισσοότερα τεράστια maps (αυτό που έπαιξα είχε δύο maps) που είναι χωρισμένα σε sectors (to πρώτο map είχε 6 sectors και το δεύτερο 3). Ουσιαστικά είναι κάτι σαν rush μόνο που κάθε sector έχει flags αντί για bombs και πρέπει οι επιτιθέμενοι να έχουν την κατοχή τους όλα τα Flags του sector για να προχωρήσουν στο επόμενο.  Πάρα πολύ καλό νέο mode που παίζει να γίνει και το βασικό μου αφού δίνει νόημα στο conquest.

 

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως Bug, μηδέν lag και μηδέν deaths around corner όπως συνήθως στα battlefields. Αγαπημένη μου class ο medic (DMR FTW) που έχει πλέον φτιαχτεί μετά την beta και μου έδωσε το top score σε αρκετά από τα match που έπαιξα. :oregonian_winesmiley:

 

'Οσοι είστε οπαδοί του Battlefield και έχετε όπως είχα και εγώ αμφιβολίες, τέσσερα ευρώ και σπεύσατε στο trial, εγώ πάντως προχώρησα ήδη στην αγορά του παιχνιδιού από greenmangaming με 46 Ευρώ, 51 έχει από origin μετά την έκπτωση του 10% που δίνουνε λόγω EA Access.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Κώστα σε καταλαβαίνω απόλυτα, τα έχουνε κάνει σκατά. Παρομοίως το Hardline ούτε που το ακούμπησα και περισσότερο από περιέργεια λόγω της ενασχόλησης μου με τη σειρά από το 1942 και φυσικά λόγω του γεγονότος ότι έχω ξεμείνει από τιμονιέρα είπα να το δοκιμάσω (Να πώ την αμαρτία μου εγκατέστησα από το EA Access και το Plants v Zombies Modern Warfare 2 που είναι απίστευτο) και δεν μπόρεσα να αντισταθώ αφού είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό.

 

Κάνε με add στο Origin "Sgt-No0ne".

Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον βρήκα το αποκούμπι μου, no wheel no racing, αλλά θα τρώω κόσμο εδώ τουλάχιστον.

Το δεκάωρο trial εξαντλήθηκε, το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό. Αναμένω το release την Παρασκευή.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Forum Statistics

    939
    Total Topics
    15.2k
    Total Posts

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...