panosdimip Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Το κτύπησα δεν άντεχα ,δοκιμές κάποια στιγμή το Σ/Κ . 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmagas Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 (edited) @panosdimip,αν ξενερωσεις στα 44 λεπτα,εχεις κανει παγκοσμιο ρεκορ! Edited October 7, 2016 by marmagas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liakjim Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 3 hours ago, panosdimip said: Το κτύπησα δεν άντεχα ,δοκιμές κάποια στιγμή το Σ/Κ . Παναγιώτη, θα τρελαθείς. Καταρχάς , πάμε κάποια πράγματάκια. Για γραφικά, πας στις ρυθμίσεις της κάρτας σου και βάζεις (εδώ για nvidia αλλά φαντάζομαι κ για AMD κάπως έτσι θα τα λέει): Antialiasing mode - Override application settings Antialiasing setting - 8x MS Antialiasing transparency multisampling - enabled Antialiasing transparency supersampling - 8xSparse Grid supersampling Anisotropic filtering mode - user defined/off Anisotropic filtering setting - 16x Texture filtering negative LOD bias - clamp Texture filtering quality - high quality Μετά τρέχεις το AMS ΒΕΤΑ. Θα σου βγει το configuration tool. Βάζεις Θα δεις ότι έχει SweetFX. Βάλτο στο HDR emulation. Το AA δεν θα είναι διαθέσιμο αλλά δεν μας νοιάζει μιας και το έχουμε κάνει force από τον driver. Στο FFB, όπως στο βγάζει για την G27 (δλδ pure 360, -100% και το από κάτω στο 20% αντί για 40%). Φυσικά τα γραφικά τέρμα. Πάμε τώρα: Θα φορτώσεις την Porsche Boxter Cup στο Oulton Park International. Θα δεις ότι τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα από το rF2 , η πίστα είναι Laserscanned! και ο ήχος από άλλον πλανήτη. Άσε 2-3 γύρους να θερμάνεις λάστιχα και δώσε πόνο. Μετά βάλε την Formula V12 στην Interlagos. Όταν ο V12 σου τρυπήσει τα αυτιά και ουρλιάξεις από το feeling, πάρε με τηλ. Μετά αν είσαι μαζόχας (που είσαι ), πάρε το Ultima road car , στο Oulton Park International , βάλε 1λιτρο, όλα default από setup, assists off και προσπάθησε να περάσεις τον χρόνο μου (θα φανεί στο garage σαν competition). Νομίζω μάγκες αρχίζω και ερωτεύομαι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimip Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Αμα βάλω τον ssd ,όταν το κατεβάσω από το steam ,όταν βιδώσω το τιμόνι και όταν βρω χρόνο με σας που έμπλεξα κι έφτασα να παίζω γέροντας ων 4 με τούτο σίμς σε ένα Σαββατοκύριακο θα σου πω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sC_w0lveS Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 10 minutes ago, liakjim said: Νομίζω μάγκες αρχίζω και ερωτεύομαι. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimip Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Σταμάτα Κώστα θα μας σκοτώσεις από τα γέλια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmagas Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 @sC_w0lveS.Γελαω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Αν θέλουμε χαβαλέ με αγώνες πέρνουμε κι αυτό αργότερα, τώρα έχει €15 στις εκπτώσεις €7.5. Εχει να πέσει πολύ γέλιο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimip Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Χαρά που θα κάνουν οι bus drivers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 1 hour ago, panosdimip said: Χαρά που θα κάνουν οι bus drivers. Eιδικά ο @troffeo να δεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liakjim Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 @geovas77 μη το σκέφτεσαι για την beta. Είναι must. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 (edited) Την έχω την beta απ`όταν κάνανε το fundraising campaign αλλά ποτέ δεν την έχω εγκαταστήσει, προτιμώ να βλέπω το content όταν γίνεται released αλλά αυτήν την εβδομάδα και με την καθυστέρηση που έχουνε στο release του Brit pack θα την είχα εγκαταστήσει σίγουρα για να τρέξω με το MCR σε Brands/Oulton. Ας όψεται η τιμονιέρα που αποφάσισε να χαλάσει και έχει φύγει πρός επισκευή, νομίζω πως την περασμένη εβδομάδα με το Nissan στο Sebring και το πολύ ντάπα-ντούπα την έπαθε τη ζημιά Edited October 7, 2016 by geovas77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liakjim Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 (edited) Πρέπει να δοκιμάσεις το Ultima GTR στο Oulton Park (laserscanned). Κόλαση. Έχω να πορωθώ πάρα πολύ καιρό έτσι. Δεν περίμενα τόση βελτίωση. Η Reiza τα σπάει. Edited October 7, 2016 by liakjim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Το έχω πεί πάμπολλες φορές Reiza = Ο κορυφαίος sim developer γιατί συνεχώς εξελίσεται και προσφέρει νέα πράγματα στο fan base. Συμμετείχα στο fundraising campaing που κάνανε όχι τόσο για το νέο content που ήμουν σίγουρος ότι θα είναι κορυφαίο αλλά κυρίως γιατί ένιωθα να τους έχω πιάσει κορόιδα αφού με 25-30 Ευρώ από την εποχή που βγήκε το GSC 2013 έφτασα στο Automobilista χωρίς να έχω δώσει ούτε cent παραπάνω. Επίσης μην ξεχνάμε ότι με τα physics ασχολείται ο Niels που για μένα είναι ο κορυφαίος στον τομέα του στη μηχανή του rF1 που βέβαια την έχει προχωρήσει πλέον αρκετά βήματα παραπέρα. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά για να διοργανώσουμε και κάνα πρωταθληματάκι με το Brit Pack, θα είναι φανταστικό πιστεύω. Εγώ πάντως όταν θέλω να τρέξω αγώνα με AI κυρίως Automobilista βάζω, κυρίως με Formula Vee αλλά σύντομα και με τα εγγλέζικα track toys. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimip Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 22 hours ago, liakjim said: Πρέπει να δοκιμάσεις το Ultima GTR στο Oulton Park (laserscanned). Κόλαση. Έχω να πορωθώ πάρα πολύ καιρό έτσι. Δεν περίμενα τόση βελτίωση. Η Reiza τα σπάει. Eγώ γιατί δεν τα βλέπω αυτά μέσα στο παιχνίδι ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimip Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Φανταστική η φόρμουλα vee , επτέλους λάστιχα που στριγγλίζουν όταν και όσο πρέπει . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 http://store.steampowered.com/bundle/1355/ ήταν να βγούν τέλος Σεπτεμβρίου, θα βγούν αυτή τη βδομάδα Tracks: Brands Hatch Cadwell Park Oulton Park Cars: Ultima GTR (road & race spec) MCR SPorts 2000 Caterham (several models) Formula Trainer (semi-fictional wingless trainer car) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Το δοκίμασα κι εγώ αλλά η έκδοση που....δανείστηκα μάλλον είναι παλιά γιατι δεν έχει ρύθμιση για hdr και λείπει και το boxer cup. Αυτό που με ξένισε είναι ότι οπτικά τουλάχιστον δεν κάνει καθόλου προσπάθεια να κρύψει ή να καλύψει την προέλευσή του, ξεχειλίζει αρφακτορίλα από παντού ρε παιδί μου.. Δοκίμασα mini cup, v8 sc και φόρμουλα v12, τα ν8 μου άρεσαν αρκετά αλλά η φόρμουλα ειλικρινά μου φάνηκε χειρότερη από την ASR. Γενικά μου βγάζει ότι παίζω ένα πααάρα πολύ καλό μοντ του rf. Το ffb πολύ καλό αλλά δεν με ενθουσίασε όπως το benchmark. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 ... Οταν υπάρχει το rF2...δεν πάμε σε κλώνους πόσο μάλλον σε rF1 !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimip Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 14 minutes ago, gchristod said: Το δοκίμασα κι εγώ αλλά η έκδοση που....δανείστηκα μάλλον είναι παλιά γιατι δεν έχει ρύθμιση για hdr και λείπει και το boxer cup. Αυτό που με ξένισε είναι ότι οπτικά τουλάχιστον δεν κάνει καθόλου προσπάθεια να κρύψει ή να καλύψει την προέλευσή του, ξεχειλίζει αρφακτορίλα από παντού ρε παιδί μου.. Δοκίμασα mini cup, v8 sc και φόρμουλα v12, τα ν8 μου άρεσαν αρκετά αλλά η φόρμουλα ειλικρινά μου φάνηκε χειρότερη από την ASR. Γενικά μου βγάζει ότι παίζω ένα πααάρα πολύ καλό μοντ του rf. Το ffb πολύ καλό αλλά δεν με ενθουσίασε όπως το benchmark. Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω, tf2 mod 14 minutes ago, mad_dog said: ... Οταν υπάρχει το rF2...δεν πάμε σε κλώνους πόσο μάλλον σε rF1 !!! Βρε δες το σαν ένα super mod δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα θα παίζουμε με λίγα λόγια συνέχεια rf. Μεταξύ μας μετά έβαλα Rre leaderboard και την καταβρήκα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Περιμένω setup... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimip Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Σήμερα έχει RRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liakjim Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Eγώ γιατί δεν τα βλέπω αυτά μέσα στο παιχνίδι ? Πήρες τη βασική έκδοση. Θες και το season pass.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκίμασα κι εγώ αλλά η έκδοση που....δανείστηκα μάλλον είναι παλιά γιατι δεν έχει ρύθμιση για hdr και λείπει και το boxer cup. Αυτό που με ξένισε είναι ότι οπτικά τουλάχιστον δεν κάνει καθόλου προσπάθεια να κρύψει ή να καλύψει την προέλευσή του, ξεχειλίζει αρφακτορίλα από παντού ρε παιδί μου.. Δοκίμασα mini cup, v8 sc και φόρμουλα v12, τα ν8 μου άρεσαν αρκετά αλλά η φόρμουλα ειλικρινά μου φάνηκε χειρότερη από την ASR. Γενικά μου βγάζει ότι παίζω ένα πααάρα πολύ καλό μοντ του rf. Το ffb πολύ καλό αλλά δεν με ενθουσίασε όπως το benchmark. Ναι είναι παλιά έκδοση.Η τεράστια βελτίωση έγινε από το 0.9 στο 1.0 . Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimip Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Oλο το πήρα μήπως είσαι μπέτα τέστερ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liakjim Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 46 minutes ago, panosdimip said: Oλο το πήρα μήπως είσαι μπέτα τέστερ? Ωραία, τότε στο game library θα έχεις το AMS και το AMS Beta. Το 2ο είναι το καλό με το έξτρα περιεχόμενο, γραφικά κτλ Αχχχ ρε Παναγιώτη, δεν βλέπεις αυτά που γράφω. ¨Εδωσες τσάμπα λεφτά. Τα πήρες στα 37+28=65€ Αν ακολουθούσες το λινκ που σου έβαλα, δλδ εδώ http://forum.reizastudios.com/pages/buy-automobilista/ θα έδινες 55$ δλδ ~50€ Λοιπόν, επειδή λογικά δεν έχεις παίξει καθόλου, ζήτα refund και ξανα αγόρασέ το με το λινκ που σου έδωσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts